Три силни молитви

снимка – интернет

Молитва за Светлина

Мила Майко Богородице и всички Светли Същества във Всемира, наедно със Светия Дух и армията на Архангел Михаил, да се множат войните на Светлината в моята душа и да побеждават тъмнината в нея. Разперете огнените си криле връз мен и близките ми сега и ни дайте Вашата защита. Да се закрият всички черни пришълци и мощта на Светлината да залее царството им сега! Амин!

Молитва срещу аурни същности

Моля Висшите Светли Космически сили на моя егрегор да ми помогнат да изгоня земният дух и зъл престъпник от Аурата ми и да го изпратят в отредените от Бог Космически слоеве! Създавам вибрационен ред с излъчванията на стихиите на Въздуха, Магнита, Земята, Бялата Светлина! Възстановявам вибрациите на формата и структурата на фините ми тела, синхронизацията на структурата на връзката между тях, както и моята връзка с Бог! Ликвидирай и прогони всички НЛО, Луцифер, всякакви егрегори и ниски вибрации от Аурата ми и от всички места, на които са заклещени! Аумен!

Формула на Учителя:

“ Ще се нареди, ще се нареди, ще се нареди, така както ние не знаем.Ще се нареди, ще се нареди, ще се нареди, така както никой не знае.Ще се нареди, ще се нареди, ще се нареди, така както Бог пожелае!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *