Черната Луна – /Лилит/ в Близнаци от 19.07.2021г. до 15.04.2022г.

снимка- интернет

Лилит в 3-ти дом

Изостря нервната система. Изчерпва енергията.Предизвиква депресивни състояния и психическа нестабилност. Провокира проблеми в комуникацията с близките ни.Враг е езика ни. Взаимоотношенията са трудни.Попадаме в неприятни пререкания със съседи, братя, сестри, съученици и най-близкия кръг хора. За някои от тях настъпва неудовлетворяващ период, болка. Може да се разделим с някои от тях или да ги загубим.Дори би могло да се прекрати общуването заради някоя дребна и не на място вмъкната забележка.Създава ситуации на сплетни и клюки. Случайно разбираме за интриги срещу нас. Нелепо ни забърква в центъра на скандали за казана дума или неволно изплъзнала се от езика ни реплика, която се превръща в „ябълката на раздора“. Появяват се проблеми с паметта, бели петна.Човек се затруднява да си спомни, липса на концентрация, объркани хаотични мисли, разсеяност.Неправилно разчитаме посланията, подаваме и възприемаме погрешно сигналите. Влошеното общуване може да ни докара до изпадане в сконфузна ситуация. Неприятности при пътувания, повишен риск от пътни инциденти, катастрофи – за нас или за близък човек.Лилит ни тласка към недопустими сексуални апетити.В атмосферата се усеща сексуално напрежение. Ако си позволим интимна близост, особено скандално ще се развият или приключат отношенията.Отправени вулгарни изрази, цинични думи ще отблъснат другите, ще предизвикат гневни и продължителни разправии. Ако са насочени към нас, дълго ще се сърдим и няма да простим.

Препоръка

Да не допускаме да превръщаме близкото си обкръжение във врагове и воюваме с тях.И да проумеем, че лошите думи водят до не-нужни драматични отношения. Запазването на здравия разум и трезвата преценка ще ни спестят неприятности.

Лилит в Близнаци

Създава проблеми със сексуалността на нервна почва. Нездравословни и неморални сексуални фантазии.Затруднения за изразяване на желание за интимна близост с партньора.Потиснати сексуални потребности поради неумение да споделим какво искаме. Срам, свян или арогантно отношение, без срам и свян се отправят безразборни покани за секс. Психическата неустойчивост прави ли-чността лабилна.Могат да ни възприемат като несериозни и ненадеждни за връзка партньори. Пренебрежително и грубо да бъдем отхвърлени. Лилит, с тъмната си енергия, създава дис-комфорт, рязка промяна на настроенията, бързо преминаващ интерес, непостоянство в емоции и чувства.

Препоръка

Лошата комуникация е предпоставка за са-мота.Показваме уважение към себе, когато имаме правилно отношение към близките си.

от книгата – Посланието на Лилит, автор – Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *