Марс в Близнаци ни прави енергични! Какво да очакваме според зодията?

снимка – интернет

Ако напоследък сте имали ниски нива на енергия, може спокойно да обвините Марс за това. Марс управлява действията и чувството ви за мотивация, и то докато се намира в най-нелюбимия си знак Телец през последните шест седмици.

Но на 3 март Марс постепенно премина в оптимистичните Близнаци, където ще остане до 23 април. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще се възползват най-много от вибрациите на Марс през следващите шест седмици, докато променливите знаци Дева, Стрелец и Риби може да са малко преуморени.

Докато Марс беше в Телец, може би сте се чувствали по-продуктивни, докато бавно сте работили за постигане на основна своя цел. Марс в Близнаци обаче ви кара да се чувствате по-енергични, така че можете бързо да завършите тази работа и да се заемете да намерите следващия си голям проект! Тази енергия е свързана с генерирането на възможно най-много новости и вълнение.

Разбира се, винаги има и недостатъци. Докато се интересувате от около дузина нови хобита, Близнаците са известни със своето непостоянно внимание, така че не се изненадвайте, ако се откажете от новото си заниманиие, преди Марс да влезе в Рак. Близнаците са известни и с това, че са доста „ронливи“, така че не очаквайте всички ваши нови приятели да останат наоколо. Опитайте се да останете гъвкави – ако този човек (или нещо), който сте открили в началото на периода, се окаже скучен след няколко седмици, просто продължете напред и потърсете някой още по-завладяващ!

Първите няколко седмици на Марс в Близнаци са доста диво време. В началото ще бъде трудно да балансирате главата и сърцето си, но след като сезонът на Овните стартира на 20 март, астро-времето се изчиства. Опитайте се да се насладите на Марс в оптимистичното, забавно настроение на Близнаците през следващите шест седмици и до края на този транзит ще се чувствате чудесно за всички нови неща и хора, които сте вкарали в живота си!

Ето и какво да очаквате от Марс в Близнаци според зодията си, пише Edna.bg:

ОВЕН

Може да харчите много за бензин през следващите няколко седмици, Овни. Марс е управляващата планета на вашата зодия, така че когато той промени знаците, вие наистина го чувствате. Зоната на комуникация и транспорт на вашата диаграма се осветява от червената планета, така че телефонът ви звъни денонощно, нови връзки (приятели или потенциални партньори) нахлуват в живота ви и вие имате огромно желание да се отдадете на пътешествия.

ТЕЛЕЦ

Марс в Близнаци осветява финансовата зона на вашата диаграма, така че сега е страхотно време да започнете да правите пари на работа! Марс ви мотивира да се скъсате от работа, за да направите допълнителни приходи. Само бъдете внимателни: въпреки че можете да печелите пари и да останете супер продуктивни в момента, още по-лесно е случайно да похарчите всички тези бонус пари!

БЛИЗНАЦИ

На Марс му отнема около две години, за да премине през всичките дванадесет знака на зодиака, така че това е първият път от известно време, когато се възползвате от вибрациите на червената планета! Всичките ви черти на Близнаци – остроумието ви, вашата харизма, вашият супержум – се зареждат от Марс и вие се чувствате по-смели, по-уверени и по-мотивирани! Тъй като Марс е планетата на либидото, и вашето сексуално влечение е до небесата!

РАК

Може да се каже, че изтегляте късата клечка с този транзит, Раци. Марс управлява агресията и във вашата карта той активира зоната на изолация и завършване на циклите. Много е вероятно да си имате работа с бивши гаджета или стари приятели може да се върнат, за да започнат начисто, но вие бъдете много внимателни. Използвайте това време, за да се обърнете към миналата драма, да отрежете от живота си всичко излишно и намерите край на старите въпроси. По този начин, когато Марс влезе във вашия знак след шест седмици, ще се почувствате готови за действие!

ЛЪВ

В момента с близките ви се случват много неща. Това може да бъде наистина добър или наистина лош период, в зависимост от състоянието на вашето обкръжение. Ако сте уверени, че вашите приятели са подходящите хора за вас, можете да се съсредоточите върху това да се сближите още повече с тях и може би да добавите няколко нови лица към списъка си с контакти. Но ако имате нездравословни или токсични приятелства, Марс в Близнаци ви подтиква да ги прекратите и да отворите място за нови, по-добри приятели.

ДЕВА

Вие и вашите колеги общувате много по време на работа през следващите няколко седмици. Зоната на кариерата и репутацията на вашата диаграма се активира от Марс и в зависимост от това как играете картите си, можете да постигнете голямо изрстване нагоре на работа. Ако не ви забележат, не се страхувайте да се надуете малко! Не казваме, че трябва да се хвалите със себе си (което е наистина лесно да се направи, докато Марс е в Близнаци), но не се страхувайте да споменавате своя напредък и успехи пред шефа си. Подберете внимателно думите си и дори може да завършите този транзит с повишение!

ВЕЗНИ

Този транзит е приятен за вашия знак. Марс просто вибрира в зоната на приключенията на вашата диаграма, така че това е едно от най-добрите времена през следващите няколко години, за да отидете на импровизирано (но безопасно и местно) пътуване, да създадете нови приятели или да изследвате нови теми. По принцип този транзит е свързан с разширяване на кръгозора ви и в края му ще бъдете много по-завършена личност.

СКОРПИОН

Животът в спалнята става все по-горещ за вас, Скорпиони! Марс в Близнаци е в зоната на интимност на вашата диаграма, а също така има много космически действия в Риби, или иначе казано – романтичната секс зона на вашата диаграма. В момента сексът е по-еротичен, чувствен и смислен и ще започнете да се чувствате по-обвързани с партньора си. Това е доста интензивно! Ако сте самотен Скорпион, бъдете внимателни с кого се забърквате, защото почти гарантирано ще развиете чувства към него!

СТРЕЛЕЦ

Огненият Марс наистина подгрява любовния ви живот, Стрелци. Това може да покаже колко ентусиазирани се чувствате заедно с половинката си, или вълнението, което изпитвате от срещата с нов потенциален партньор. Но това също може да подскаже, че във връзката ви има дразнене и проблеми, които трябва да бъдат решени. Погледнете състоянието на любовния си живот и можете да добиете доста добра представа как ще се развие този транзит. И не се притеснявайте: дори и в крайна сметка да се скарате с партньора си, пак можете да използвате Марс под влиянието на Близнаци, за да обсъдите нещата и да направите план за решаване на вашите проблеми.

КОЗИРОГ

Това е един от най-продуктивните транзити, които бихте могли да поискате, така че следващите шест седмици за вас ще бъдат заети, заети, заети! Ежедневният ви живот трябва да бъде реорганизиран и всякакви проблеми, с които се сблъскате сега, са просто симптоми на лошото ви ежедневие. Ако работата ви изтощава, как можете да бъдете по-продуктивни? Ако жилището ви е разхвърляно, как можете да го поддържате организирано? Ако се чувствате мрачно или просто зле, как можете да станете по-активни и просто да се чувствате по-добре? Задайте здравословни навици сега и те гарантирано ще останат много дълго време.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте следващите няколко седмици да отлетят много бързо! Марс осветява петия дом на вашата диаграма, който управлява романтиката, секса и забавленията. Този транзит е невероятен за самотните Водолеи, защото ви помага да се свържете с всички видове нови потенциални партньори. Ако просто търсите флирт, още по-добре! Забавлявайте се с този транзит и не приемайте нищо прекалено сериозно, защото следващите шест седмици са всичко, което ви е нужно, за да се забавлявате.

РИБИ

Марс в Близнаци предполага, че в дома ви се случват много неща. Възползвайте се от тази енергия и я използвайте за преустройство или планирайте вълнуващо (но безопасно!) събиране с приятели или семейство у вас. Ако сте в процес на преместване на друго място, този транзит всъщност е идеален. Недостатъкът на този транзит е, че ако не се грижите за живота у дома, ще възникнат проблеми, произтичащи от вашето пренебрегване и ще ви заставят да се справите с тях!

източник- https://varnanovini.bg/2021/03/04/mars-v-bliznaci-ni-pravi-energichni-kak/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *