Годината на Вола: Хороскоп за всички зодии

Волът е вторият от дванадесетте китайски зодиакални знака. Годината на металния Вол/Бик настъпва веднага след годината на Белия метален Плъх и преди годината на Водния Тигър (2022). Ако сте родени в някоя от годините 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 и 2009 г, то вашият китайски зодиакален знак е Вол/Бик.

Плъх в Годината на Вола/Бика

Годината на Вола ще донесе много изпитания на хората, родени в Годината на Плъха. През този период те ще трябва да докажат, че заслужват всичко, което са спечелили през предната благополучна година. Много от плъховете ще усетят тежестта на поетите задължения и нови отговорности и ще им се наложи да направят някои компромиси със себе си, за да свършат работата си докрай.

Годината на Вола обаче е обещаваща, защото ще им отвори нови врати за много непознати досега възможности и перспективи. Не бива обаче да забравят да обръщат внимание на детайла и да се съсредоточават в това, което вършат. Годината на Вола е година за действие, не за потъване в мечти и идеи. Ще получат много подкрепа от близките си и в семеен план всичко ще е наред.

Препоръчително е да си дават почивка понякога, да откраднат малко време за себе си и да го посветят на някое любимо занимание или интерес. Краят на годината е подходящ период за почивка на далечно и непознато място.

Вол в годината на Вола

Годината на Вола е винаги благоприятна за всички представители на този знак. Обикновено носи на Воловете развитие и резултати на поставените през изминалата година начала, които макар и да стават трудно, винаги са ефективни.

Препоръчва се на Воловете отново да бъдат търпеливи и да проявят уникалната си способност отново да премислят ситуацията, преди да се заемат с действие.

Затова и годината е много богата на социални събития и нови запознанства. Близките ви ще ви предоставят много поводи за празнуване, а и вие самите ще сте на парти вълна през цялата година.

Не е изключено започването на нова връзка да бъда много ползотворно, а ако вече имате партньор, не се колебайте – отдайте се на приключение, отделете си време един за друг, а после направете сериозната крачка.

В професионален план на Воловете ще им върви, защото, използвайки своята далновидност, ще се покажат пред управителите си, а и останалите колеги, като добър кадър, който си заслужава повишението. Инвестирайте спечелените пари в нещо образователно – квалификация, езиков курс… Всички нови знания ще бъдат от полза, защото следващата година – тази на Тигъра, е малко трудна и носи изпитания.

Годината на Вола е благоприятна и ще донесе много радости на представителите на знака, само ако те успеят да се отпуснат и да бъдат себе си.

Тигър в годината на Вола

Годината на Вола се характеризира с устойчивост и мудност. На амбициозните и енергични Тигри това не се харесва, те имат чувството, че се застояват на едно място, но съветът към тях е да гледат на събитията през тази година в перспектива, защото те ще им помогнат да изградят устойчивост и да се наложат като сигурни и стабилни победители във всяка ситуация.

На работа задачите на Тигъра може да му се сторят скучни, но това не бива да го демотивира, а напротив – по-лесните задачи ще му дадат възможност за укрепване на социалните му контакти.

Така за обвързаните Тигри настъпва идеалният момент да укрепят връзките си и да създадат стабилна основа за по-дълготрайни отношения с половинките си. Необвързаните Тигри могат да намерят любовта на най-неочакваното място, но не трябва да прибързват в отношенията си, а да се пуснат по течението и да оставят прекрасните моменти да се случат от само себе си.

Времето, прекарано с роднини и приятели, ще е от голяма полза за родените под знака на Тигъра, тъй като това ще им осигури социалната подкрепа, от която имат нужда в тази тежка година, и ще ги накара да се чувстват значими.

Най-добрият съвет към Тигрите, когато попаднат в годината на Вола, е да не прибързват, да бъдат търпеливи и да си повтарят, че упоритата и усърдна работа се отплаща накрая.

Заек в годината на Вола

Годината на Вола е мудна и зайците ще трябва да полагат усилия за всичко, което искат да постигнат, но това не бива да ги отчайва, а напротив – защото ще ги научи на устойчивост и постоянство.

На работа повечето Зайци може и да не получат признанието, което мислят, че заслужават, но концентрирайки силите си в още повече задачи, най-накрая ще имат това, което заслужават. Трябва само да помнят, че хубавите неща стават бавно.

В любовен план годината на Вола подготвя изненади за Зайците. Тези, които са обвързани, може да започнат да мислят за съвместно съжителство или дори сватба, а тези, които все още не са намерили своята половинка, е по-добре да не си поставят твърде високи очаквания, че ще срещнат любовта през тази година. Няма да им липсват интригуващи запознанства, но трудно някое може да прерасне в нещо повече през тази година.

Годината на Вола е трудна, но ползотворна за Зайците и ще ги научи на много неща, най-важното е, че ще им покаже, че с упоритост няма невъзможни за постигане цели.

Дракон в годината на Вола

Годината на Вола е изпитателна за всички знаци. Такава ще е и за Дракона.

На работа Драконите ще трябва да се покажат устойчиви и търпеливи. Може да се сблъскат с различни препятствия, чието преодоляване да не зависи пряко от тях, но това не трябва да ги притеснява. Търпение и упоритост – това са двете качества, които Драконите трябва да покажат, за да бъдат оценени подобаващо на работното си място. Периодът не е подходящ за търсене на ново работно място, което означава, че Драконите, които обмислят смяна на работата, е по-добре да изчакат.

В любовта също – ако Драконите не проявят достатъчно търпение към половинките си и не им показват колко много ги оценяват, това може да доведе до край на връзката или много тежки конфликти.

Годината на Вола обаче е подходяща за започване на ремонти вкъщи, които ще бъдат успешни, ако Драконите потърсят помощта на семейството и приятелите си.

Най-важното, което Драконите ще научат през годината, е, че има и други подходи към различните житейски ситуации от техния и че невинаги всичко зависи от тях.

Змия в годината на Вола

Макар годината на Вола да предоставя много възможности за духовно израстване, тя е изпълнена с предизвикателства и много от родените под знака на Змията може да се почувстват изтощени и стресът да им дойде в повече.

На работа ги очакват предимно трудности и проблеми, които Змиите ще трябва да овладеят, колкото и да не им се иска да показват взискателната си, лоша и агресивна страна.

Именно това, че се показват като силни и властни, ще им помогне да се отърсят от понижената оценка на способностите им и ще ги издигне едно стъпало нагоре в духовно ниво. Ще подхрани самочувствието им и ще ги изстреля нагоре към предизвикателствата, които им предоставя годината.

Годината е подходяща за пътуване до далечна дестинация, защото много от представителите на знака ще имат нужда да презаредят след първото шестмесечие.

Периодът не е подходящ за създаване на нови или сериозни връзки, а по-скоро за заздравяване на връзките със семейството и близките приятели. Те са хората, които ще осигурят на змиите така желаните подкрепа и сигурност през натоварената и стресираща година.

Въпреки това всичко, което са започнали да вършат през нея, ще бъде успешно и в края й Змиите ще изпитат радост не само от отиващата си трудна година, но и от това, че са могли да преодолеят всички препятствия, които им е поднесла.

Кон в годината на Вола

Конят се чувства добре в годината на Вола, защото това е период, в който изпъкват личностните му качества. Упоритостта и предвидимостта на Конете ще бъде възнаградена през тази година, която е посветена на успеха и започването на много нови начинания с дългосрочна насоченост.

В работата при всички Коне нещата се развиват идеално – успехите се редят един след друг, но Конете не бива да очакват, че всичко ще им се даде даром, а напротив – работили са здраво за тези успехи, трябва да продължат да се трудят и през тази година.

Годината не е подходяща за взимане на спонтанни решения, по-скоро е ползотворна за всички дългосрочни цели, които изискват внимателно и ясно планиране – все пак това е едно от предимствата на Вола.

В любовта се препоръчва конете да се посветят на половинките си, защото годината е подходяща за затвърждаване на отношенията с партньорите и започване на съвместно съжителство или брак. За необвързаните представители предстоят много интересни срещи, като в края на годината се очаква една от тях да се окаже по-специална от останалите.

Коза в годината на Вола

Годината на Вола е като стопанина си – тя е тежка, мудна и това може да се отрази негативно върху креативните Кози.

На работа ще е нужно са премислят действията си добре и да действат с мисъл за бъдещето. Събитията няма да са толкова динамични, колкото предната година, а ще отегчат Козите, но в никакъв случай този факт не трябва да става причина за смяна на работното място, освен ако това не е действие, което Козите са обмисляли от доста време.

В любовта много от Козите ще почувстват напрежение, ако са във връзка. Партньорите им ще започнат да изискват твърде много от тях и ако нямат наистина сериозни намерения, е по-добре да прекратят отношенията си. За щастливо омъжените Кози това е идеалният момент да се замислят за деца.

За необвързаните Кози годината е по-добра, защото ще ги сблъска с евентуална половинка, която ще открадне сърцето им.

Годината е подходяща за дългосрочни придобивки като кола или жилище. Всичко, което бъде започнато през годината на Вола и което ще трябва да се довършва през други години, е увенчано с успех.

Маймуна в годината на Вола

Годината на Вола може малко да стресира Маймуните, защото през нея нещата ще се случват бавно и умерено. Маймуната иска динамика, но през този период ще й се наложи да проявява много търпение и да чака – едно от нещата, които представителите на този знак мразят най-много.

Най-ценното от цялата година е, че много Маймуни ще имат възможност да прекарат повече време със семейството и близките си приятели ида получат или дарят някого с нужна подкрепа в правилния момент.

Периодът същ е идеален за намирането на нова половинка или затвърждаване на съществуваща връзка.

Пътувания и ексцентрични начинания не са препоръчителни, защото тази година не е посветена на живота на пълни обороти, а по-скоро на обмислянето и дългосрочното планиране.

Затова и много Маймуни няма да получат желаното бързо издигане през тази година, а ще се наложи да потраят и поработят малко по-усърдно, за да може да се докажат като истински професионалисти.

Петел в годината на Вола

Стопанинът на годината и Петелът споделят обич към реда и плановете. Ето затова и годината ще бъде много ползотворна за Петлите, които са отлични в правенето на плановете и улавянето на правилния момент.

В работен план периодът е изпълнен с много възможности и Петлите определено ще се покажат като изключително прозорливи и ефективни работници. Тези, които работят в сферата на управлението, ще могат да се издигнат и да покажат на колегите си колко важно е да имаш поглед над всичко, което се случва в обществото.

Финансово Петлите ще просперират и им се препоръчва да инвестират парите в някой свой интерес или с цел да научат нещо ново, най-добре курсове за овладяване на чужд език.

Също така е хубаво Петлите да бъдат нащрек за различни дребни инвестиции, които ще им донесат допълнително приходи в краткосрочен план.

В любовта на необвързаните ще им върви, а тези, които си имат половинка, трябва да започнат да правят планове за бъдещето – съжителство, брак, деца…

Препоръчва се на Петлите да обръщат повече внимание на близките си, защото може да очакват добри вести от тях и да присъстват на много приятни събития.

Куче в годината на Вола

Въпреки доброто си желание да успяват и да помагат на околните през годината на Вола много от Кучетата ще срещат препятствия. Ще са нужни много усилия, за да вкарат делата си в ред и да просперират.

За много от представителите на знака периодът ще е изпълнен с изпитания и спънки, които ще им пречат и разрешаването им няма да зависи от тях. Това може да ги изнерви и да им дотежи, много от тях ще се замислят дали да не сменят работното си място. Не бива да се отчайват обаче, а просто да се опитат този път те да потърсят помощ от близките си за подкрепа и кураж.

Препоръчително е да споделят повече с шефовете си и да ги държат повече в течение на нещата, които се случват около тях на работното място. Така ще се подсигурят и няма да им се налага да поемат вината за чужди грешки.

Отношенията им с близките са добри, макар Кучетата да не са свикнали да бъдат тези, които имат нужда от спасение, но ще свикнат бързо, защото нито един от приятелите или роднините им няма да им откаже нуждата подкрепа.

В любовен план годината не изглежда много обещаващо нито за обвързаните, нито за самотните представители на знака. Тези, които имат половинки, може да решат да не натоварват своя партньор с проблемите си, а това може да се приеме като отдалечаване или отдръпване от другата страна. В такъв случай ще е нужно да проведат разговори и да направят някои взаимни компромиси. Ако това не стане, Кучетата рискуват да останат сами.

Необвързаните представители на знака ги чакат няколко интересни запознанства и флирта, но не особено сполучливи, като годината няма да им донесе голяма любов, но ще им покаже колко много истински и лоялни приятели имат.

Прасе в годината на Вола

Продуктивна и успешна, годината на Вола носи на много от Прасетата възможност да планират и да започнат да изпълняват дългосрочни цели.

В работен план много от представителите на знака ще получат увеличение на заплатата и допълнителни приходи. Препоръчва се инвестицията им в недвижимо имущество или ремонт на дома, ако вече си имат свой.

Годината е прекрасна за започване на дейности, които ще изискват развитие през годините, именно затова се препоръчва на Прасетата да мислят в перспектива и да не се боят от леко рискови крачки, защото всяко начинание ще бъде успешно.

Много от родените под знака на Прасето ще могат да разчитат и на близките си за финансова и морална подкрепа. Половинките на обвързаните Прасета ще са до тях във всеки един момент и ще им дават добри и полезни съвети за това какво да направят.

Необвързаните Прасета ги чака предложение за обвързване, което обаче е препоръчително да обмислят добре, защото това може да се окаже партньорът, с когото ще изживеят една дълга и сериозна връзка. Ако ще започват романтични взаимоотношения, най-добре е да се ориентират към представители на Вола или Тигъра, защото следващите години нещата за тези знаци ще се нареждат прекрасно и Прасето ще попадне в една наистина добра и уравновесена връзка.

източник – https://www.jenatadnes.com/shesto-chuvstvo/godinata-na-vola-horoskop-za-vsichki-zodii/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *