Годишни Руни за 2021г.

УРУЗ – ДИВ БИК, Руната на мощта

Характеристика
Първична, натурална, необуздана сила, като мощна
вълна ще помете всичко по пътя си. Унищожава грешното, старото и обуздаването ѝ е невъзможно. Приливът вече е факт. Трансформацията ще завърти като в центрофуга хаоса на грешните модели, остарелите практики и ще изкорени вредните навици.
Скритата сила се превръща в градивен ресурс, въпреки
примитивното си действие, активира неподозирани вътрешни запаси. След изчистването и грубото отстраняване
на ненужното, внася обновена, чиста енергия.
Промените са неизбежни. Едновременно унищожава и
възстановява. Дава кураж, от страховете не се впечатлява.
Участваш в предизвикателството и придобиваш сила.

Значение на картата:

Права:

Подобряване на здравето и намиране на нови източници от енергия.

Уравновесяване на противоположни енергии. Раждане на нов ползотворен съюз. Правилното дозиране и преценка, умереното манипулиране на чуждия ресурс – от интелект, контакти, сила, приложени  в твоя полза, подпомагат успешния завършек.

Неочаквани промени ще наложат непланирано приключване на работа или взаимоотношения. Новата

перспектива е успешна. Решението е правилно, въпреки че все още няма  стимулиращи резултати. Скоро ще се убедиш, че новото е по-добро от старото. Всяко зло за добро. Категоричен избор, връщане на зад няма, когато една врата  зад теб се затваря, друга се отваря. Отваряш нова страница в живота си почваш от начало.

Обърната:

Неправилно насочена сила или някой умело използва твоята срещу теб. Разпиляване на енергията. Пропуснат шанс, изтърван момент. Страхът те блокира. Съпротива срещу започналите дълбоки промени на съзнанието. Все още е възможно да предотвратиш по-тежките загуби, които ще последват. Това е урок, който съдбата ти праща. Чрез него ще опознаеш себе си на по-дълбоко ниво, ще станеш по-силен и ще се научиш да не се предаваш и огъваш лесно. Ще се закалиш в преодоляването на трудностите и изпитанията, които животът поднася периодично.

Съчетава се с Аркана Колелото
на съдбата
Най-силно действа и откликва
на родените на 5-та дата и зо-
дия Лъв.

КЕНАЗ – ФАКЛА, Руната на пламъка

Характеристика:
Запалената факла осветява тъмнината около теб, постепенно се натрупва, бавно насища с пламък, творчески заряд и внася светлина. Всичко е в зародиш, който изведнъж се трансформира в бурни, изпепеляващи емоции. Довери се на зараждащия, първичен огън у теб. Силата се натрупва в покоя, позволи ѝ да се разкрие и събуди страстта ти.
Смелият умее да живее на максимални обороти, да
обича силно и без остатък да се отдава на любовта. Но
през цялото време на интензивни чувства запазва кон-
трола, овладява и подчинява на волята си ситуациите
и излъчва авторитет. Той избира точния момент кога да
действа решително, кога достойно да се оттегли и да из-
чака най-благоприятния миг, за да се втурне триумфално
към целта.
Странна комбинация от груба страст, вдъхновяваща
нежност, скандална, дълбока, оплождаща, затопляща сексуална енергия, безсрамна и срамежлива, загатваща и де-
монстрираща любов.

Значение на картата:

Права:

Любовен пламък, влюбване,зачеване на дете или зараждаща се идея. Нова хармонична връзка, изненадваща страст на обич. Връзката преминава от любовен романс в сексуална страст. Естествено разкриване, обяснение в любов. Емоционални сърдечни запознанства с добро развитие. Откровен и благороден човек.Укрепване, развитие, сплотяване на отношения. Ползотворен творчески период. Добър избор. Вярна преценка и правилни действия, ясно очертани планове, реализиране на желанията. Проявен талант. Увереност в собствените сили. Добро здраве, бързо възстановяване след боледуване.

Обърната:

Непредсказуеми и сериозни сътресения. Неконтролируем гняв, емоционален срив. Бурни изблици  на ревност. Душата агонизира. Психическият тормоз дестабилизира здравето, предстоящо дълго боледуване. Опасност от падане, нараняване, побой. Неочакван обрат, раздяла, загуба. Шокиращи разкрития, губиш онова, което обичаш и е било ценно за теб. Разпадане  на приятелство, любов. Жесток, закърнял, студен, страхлив човек. Партньорът грубо си тръгва, напълно безчувствен към болката ти. Мрак е обзел душата ти, но в самотата ще почувстваш, че това което сега се разпада, всъщност отдавна е изгубило смисъл, а и искрата е угаснала. Страдаш, защото не разбираш и не приемаш края на връзката. Страх да бъдеш сам. Партньорът те командва, а ти безропотно му се подчиня-ваш, като трупаш вътрешно недоволство. Скандалите се превръщат в ежедневие и слагат край на болните отношения. Върни си себеуважението, не допускай тъмнината да те погълне и депресира. Използвай застоя за  анализ и равносметка. Това, което сега си отива, отдавна е умъртвено и безжизнено. За да влезе отново радостта в живота ти, е необходимо да  се прочисти старото и ненужното –  остави го да си тръгне.

 И без това не можеш да го задържиш, а и не ти е необходимо.

Съчетава се с Аркана Силата
Най-силно действа и откликва
на родените на 17-та и 29-та
дати и зодия Лъв.

От книгата „ Мъдростта на Руните“, автор Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *