Годишни Таро карти за 2021г.

Колелото на Съдбата

Характеристика:

Награда за добрите дела, мисли, постъпки. Осъзнатост, че всичко е взаимно свързано в голяма картина на живота.Индивидуалното действие или бездействие допринася за множество събития, процеси, определящи жизнения цикъл. Отговорен си както за своите ангажименти, така и за благосъстоянието на околните, защото има мрежа от без-брой свързващи ни нишки, които ни влияят. Каквото си направил в миналото, ще дойде в бъдеще, това е законът за причинно-следствената връзка на кармата не само в предишното прераждане, а и сега, в настоящия живот. Абсолютно нищо не се случва случайно, то е следствие. Само ако посеем, ще има жътва, обилната реколта е плод на много труд.

Значение на картата:

В права позиция:

Бърза, светкавична намеса, промяна за добро, отплата, щастие, щедрост, подем, успех, неочаквана помощ. Благоприятен миг, от който трябва веднага да се възползваме, защото бързо ще отлети – „пиленцето веднъж каца на рамото“. Съдбата с едната ръка дава, а с другата отнема, шеметно ни издига, а след това спокойно ни обръща гръб, прави каквото си пожелае, действа, има власт, може, прави. Благоприятен период, отговор – „Да“.

В обърната позиция:

Поредица от загуби, лош резултат от предишни действия, провал, отговорност за минали постъпки, страх от наказания и следва такова, съдбата ни обръща гръб, защото е непостоянна, своенравна и капризна, възможно е дори незаслужена загуба, но все пак си е урок. Всичко отново се повтаря, а ти не разбираш, като проумееш, ще се избавиш от черния период. Жестоко наказание, застой, болка, цикличност, веднъж си горе, а после долу, няма да е все така, независимо къде си в момента. Конфликти, всичко пропада и се разбива, а ти си безсилен, просто приеми и изчакай по-добри времена, нищо не можеш да промениш, защото не зависи само от теб.

Силата

Характеристика:

Духовна и физическа сила в едно цяло. Нежен контрол, спокойна решителност, увереност в собствените сили, овладяване на чувства и его – ти си признатият лидер. Никой не оспорва властта ти, а само те следват, съобразяват, служат. Земната, сексуалната, сърдечната енергия е трансформирана във висша власт. Радостта от спортни дисциплини за забавления, готовността за сексуални наслади, обединяването на човешки инстинкт, уравновесяването на вътрешна и външна сила дава възможност на любовта да се прояви във всичките си форми – да обичаш със сърцето, да чувстваш с душата и да си същевременно хладнокръвен и волеви. Обуздана и насочена енергия.

Значение на картата:

В права позиция: Смелост, умение да ръководиш, психическа и физическа издръжливост, добри резултати, състезание, спорт, игри с деца, обучение на деца и радостта от тях, добро сърце, здраво и силно сърце, сексуална енергия, прилив на жизнена и творческа енергия.

В обърната позиция: Демонстрация на сила, власт, физическа саморазправа, липса на сили, здравето е в опасност, сърцето също, първична сексуална енергия, примитивни любовни страсти, садизъм, заплашвате хората и всявате страх у тях.

от книгата – „ Чашата на познанието, част 1 “ , автор Вилма Младенова, издателство Асеневци, цена: 10 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *