Черната Луна влиза в Телец от 22 Октомври 2020г. до 18 Юли 2021г.

снимка – интернет

Значението на Лилит / Черната Луна /в Телец и във втори дом

Значението на Лилит във 2-ри дом:

Риск от финансови, физически и емоционални загуби.Тялото е голямата ни инвестиция и лична грижа. Мислите и емоциите могат да го разболеят и излекуват и Лилит би навредила сериозно.

Тя предизвиква силен трус в ценностната система, материалното благополучие, сексуалните потребности.

Страхът от бедност грозно се изкривява в алчност.Ненаситност в стремежа за присвояване на още и още придобивки. Отблъскваме и губим другите, като оголваме и показваме нелицеприятното си лице на стиснатост и скъперничество.Прокарваме манипулативни техники за лесна печалба.

Мислите са наситени със сексуални желания.Прекаленото отдаване на физическите наслади разстройват ежедневните работи.

Опит да се получат облаги чрез подчертано флиртуване.

Загуба на пари и пропиляване на време, прахосване на ресурси заради сексуални пристрастия.Използване на евтини похвати, комплименти, похвали за извличане на различни дивиденти. Привличаме лукави партньори и мними ухажори. Възползват се от нашите пари, а в замяна получаваме фалшиви одобрения, имитация на сексуални страсти, големи апетити – докато ни свършат парите.

Ставаме обект на женска злоба, завист, ревност.Проблеми ни създават жените или ние искаме да ги злепоставим. Възможно е важна за нас жена – майка, сестра, съпруга, любовница, дъщеря, да преминава през труден период, който ще понесе тежко.

Не е изключено да претърпи провал в интимният си живот, може да е сексуално унижена или финансово разорена.

Препоръка :

Не ползвай тялото като сексуален атрибут, не го превръщай в машина за пари. Ти си човек, а не играчка.

Значението на Лилит в този знак:

Манията за притежания, събирането на количества колекционерски експонати и трупането на предмети, водят до купчина ненужни вещи. Често съвсем непотребни, но неусетно изпразват джоба или банковата сметка.Трескавото притеснение за материалната сигурност, постепенно превръщат човек в скъперник.Стиснат, цепи стотинката на две. Лишава себе си и другите от елементарни удобства.Пести от необходимите неща. Дори може да прибегне до гладуване и да застраши здравето, да влоши хигиената си, защото икономисва вода и сапун, да седи на студ – парното е скъпо, да стои на тъмно – токът не е евтин…

Лилит, с лекота въздейства и на без това ленивия Телец и се отдава на мързел до безобразие.

Човек се държи като разгневен бик. Дава воля на гнева си, който помита всичко по пътя си.

Сексуалният нагон е водещ. Връзките се осъществяват без особен подбор на партньора.Важното е да има секс и задоволяване на примитивната страст.

Възможен фалит.Загуба на пари.

Препоръка, докато Черната Луна се намира в Телец:

Вилма Младенова, от книгата „ Посланието на Лилит“ , изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *