Числото на Реализацията

снимка от интернет

Значения на числата на Реализацията

Числото на Реализацията е сборът от числото на личното име + сбора от дата, месец и година на раждане, известен като Пътя на Съдбата.

Пример: Вилма (име) + 16. 11. 1970 г. (сборът от дата, месец и година на раждане).

16 + 11 + 1970

16 (1 + 6) = 7

11 (1 + 1) = 2

1970 (1 + 9 + 7 + 0) = 17 = 8

Сборът е 7 + 2 + 8 = 17 = 8

Вилма – сборът от числената стойност на името е 20, редуцирано 2, а числото на Съдбата, е 8.

2 + 8 = 10

 10 (1 + 0) = 1, числото на Реализацията е 1.

1 – Дарява с обещаващо самостоятелно развитие, управление на личен бизнес, работа с голяма свобода на действието и индивидуални решения. За Вас е подходяща работа, в която Вие ще сте си шеф, защото не можете да следвате, родени сте водачи. Умеете да се справяте с предизвикателствата, разчитате единствено на себе си. Всичко, което придобивате, е извоювано с голяма лична борба. Страхотни организатори и стратези, натрупвате богатство, което мъдро и планирано харчите. Давате възможност на другите да работят за Вас, коректни сте във финансов аспект, въпреки че сте доста взискателни и настъпателни с подчинените си.

2 – Поради вродената Ви предпазливост обикновено бавно се реализирате в живота. Препоръчителна е за Вас екипната работа, защото често се колебаете в решенията си и имате нужда от подкрепяща среда. Много често изборът на първата работа не е подходящ за Вас, намирате я по-късно в живота си. Същото важи и за образованието – все на някакъв етап се налага ново, напълно противоположно на първото. Ако не се разбирате в работната среда, не Ви удовлетворява професията, то постоянно ще я сменяте, докато не намерите онова, което Ви прави щастливи. Добре ще се раз-вивате чрез съдружие, особено ако участват добре познати приятели, роднини, семейството или опитни хора. Отстъпчиви сте, внимателни, дипломатични, все качества, които са желани от колегите. Контролът на парите някак Ви убягва, често сте прекалено щедри в харченето, сещате се да пестите, ама когато нямате. Потокът на финансите е криволичещ – често закъсняват плащанията, превода на заплатите, давате голяма сума назаем, която е висока за Вас. Теглите необмислен кредит, през това време пък се трупат задължения и става омагьосан кръг. Достигането на финансова стабилност идва чрез самодисциплина. Когато я усвоите, ще успеете, лошото е, че обикновено не се учите от грешките си…

3 – Щедро и обещаващо, насочващо към необятните възможности, които ни предлага животът. С лекота се развива кариерата Ви, получавате одобрение и подкрепа от другите, защото умеете да се държите добре и постъпвате правилно. Позитивната нагласа, живото въображение и умението бързо да маневрирате, да обръщате минусите в плюсове, водят до реализация в работната среда. Вие не познавате загубите, защото тази дума стои далеч от Вашите мисли. Дори и да преминавате през по-сложен период, никога не се отчайвате, защото сте мъдри и осъзнавате, че такива моменти има, а след тях винаги стои предстоящия възход. Обикновено заемате добри постове, но финансовото Ви положение не е впечатляващо. Предпочитате да живеете на широко, вярвате, че няма нужда от из-лишна пестеливост, тъй като знаете, че вселенските ресурси са неизчерпаеми и все ще стигат достатъчно.

4 – Учи на търпение и последователност. Бавното развитие на кариерата ви гарантира дълготрайно признание за упоритостта и отговорността към задълженията Ви. Всяко левче, всяка крачка е благодарение на това, че не се отказвате от трудностите, които живота Ви е отредил. Тук нищо не идва лесно, а само чрез положен труд. Ако няма дисциплина, човек среща множество финансови затруднения, безработица и затъва в рутината на посредствените службички. Не бързайте, припряността е сигурен капан. Залагайте на дългосрочни проекти, планирайте, разгръщайте своя потенциал в годините.

5 – Щедро е, дарява с голям късмет, популярност, слава. Обикновено нещата се нареждат от само себе си, без усилия, без стратегия, просто така. Привличате добрите възможности, печелите овациите, попадате все на апетитни постове. Оптимистични, весели, обичани сте. Всичко ще е наред, ще сте защитени и охолни, докато не си позволите да прекалите с неразумните идеи. Предизвикателствата Ви примамват и подтикват към решения, които често преобръщат късмета. Може да се каже, че животът ви е низ от шеметни успехи и падения и то само защото не умеете да се наслаждавате на спокойното ежедневие. Трябва Ви движение, промяна, риск. Не забравяйте, че за адреналина цената е висока!

6 – Носи спокойствие, плавно и равномерно насища с хармония. Вие притежавате вродени добродетели, чувство за отговорност и морал. Хората знаят, че могат да разчитат на Вас, гласуват Ви доверие и плавно се издигате в обществото. Често сте сочени за пример за лоялност. Радвате се на добър социален и материален статус. Обективната и безпристрастна оценка, структурираният и подреден начин на живот Ви гарантират дълготрайно щастие.

7 – Носи много предизвикателства, дава много шансове, но и много внезапни обрати. Имате силна мисъл и мечтите Ви се сбъдват, затова внимавайте какво си пожелавате! Вие притежавате уникален ум, но често Вашите идеи са прекалено ексцентрични за тълпата. Ако намерите подходящо поле за изява, изобретателните Ви идеи могат бързо да привлекат вниманието на обществото. Към Вас ще потекат реки от пари и ще Ви отличат с големи почести. Важно е да се пазите от измамни ласкателства, да не се опитвате да надскачате себе си. Придържайте се към пътя, по който сте поели, без внезапно да се отклонявате или спирате. Добре е да работите в екип. По оценката на колегите си ще виждате обективно това, което правите, има ли то бъдеще, също така ще се стимулирате от тях. Ако работите сам, подценявате се или се надценявате, все ще Ви убягва онази идеална златна среда. Писано Ви е да се радвате на внезапна, но краткотрайна слава. Характерни са епизодични дни на просперитет и благоденствие, прилив на пари, които ще се редуват с пълната им липса.

8 – Числото на безкрайността символизира големите, мащабните богатства на Вселената. Дава сила, носи огромни блага, но вдъхва респект пред необятните ресурси на Земята. Трябва отговорно да се ползват, забранява се безотговорното им пилеене. Вие сте избран за голяма мисия, но за да Ви я повери, първо Съдбата ще ви дисциплинира. Обикновено тези повереници преминават през големи изпитания, трудности, лишения, болка, каляват се и бавно и продължително се налагат в крупните компании на особено високи постове. През втората половина от живота Ви вече сте успели, радвате се на цяло състояние, ползвате се с влияние, излъчвате страхопочитание.Всяко своеволие, нехайство, безхаберие, строго се заплаща. За да си успял, богат и на върха на славата, трябва характер. Безхарактерните и плахи осмици стоят в преддверието, докато съберат кураж да се изправят пред предизвикателствата на живота. Едва тогава ще имат правото на изобилието му.

9 – Съвкупност от качества, потенциални възможности за висока реализация. Вие притежавате вродена интуиция, усет за добри сделки, привличате успешни ситуации, можете бързо да се мобилизирате, запазвате самообладание при напрегнати ситуации. Може с лекота да се реализирате, смели сте, конкурентната обстановка прави ума Ви динамичен и това Ви дава предимство да сте с няколко хода по-напред в съревнованието. Лошото е, че не обичате еднообразието, предпочитате да експериментирате с всичко, непредпазливи сте и това води да лесни загуби и пропиляване на излишни ресурси. А цената, която заплащате, е твърде висока. Животът не е състезание, липсата на търпение и постоянните хаотични промени водят до решения, които пропиляват придобитите блага.

Вилма Младенова, от книгата Вълшебната сила на името, изд.Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *