Равносметката след ретроградната Венера, от днес става директна!

Всеки от нас беше докоснат по различен начин , в различна сфера, но да погледнем градивно на случилото се.

1. След ревизията, на старите приятелства, която направи ретроградната Венера от 13.Май до 25.Юни, много ситуации ни отвориха очите! На кого сме гласували доверие, кого сме наричали „ПРИЯТЕЛ“, но за сметка на отпадналите, останаха само истинските, коректните, верните . Както се казва-„Приятел в нужда се познава.“, а аз добавям и- отношение и уважение.

2. Изясняването на междусъседските конфликти, внесе яснота. Разбра се от къде е бил източника на интригите, клюките, клеветите. Виновникът е разобличен! А с останалите спокойно може да  продължим общуването си, защото съседите са на една ръка разстояние , често се оказват по-близки и по-полезни дори и от роднините.

3.Тест-проверката  на знания, наложи теорията да е приложим на практика. Издържаха само тези, които наистина могат, самозванците се провалиха.

4. Хората казват: „ Кръвта вода не става!“, е възникналата ситуация при някои даде възможност да се затвърди, това твърдение. За съжаление при други стана ясно, че „ Брат за брат, вместо да е упора“, се оказа съревнование, дори битка за вниманието на мама, татко и приятели.

5.На пиедестал се постави „Срещата със старата любов“!Чувствата надделяха, разумът безропотно отстъпи, за да се постави началото на обещаващи отношения. Пропуснатото време ще се компенсира с бурни емоции и дълбоки страсти.

Вилма Младенова

снимка – интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *