Марс навлиза в огнения Овен на 27 юни!

Съдбоносният Марс влиза в огнения Овен-ако сте от огнените знаци ОВЕН, ЛЪВ и СТРЕЛЕЦ успех във всичко, което правите

Марс, планетата на егото и действието, е доста голяма работа в астрологията. Известно е, че въздейства мощно, където и да отиде, презареждайки всичко, до което се докосне и прави каквото си поиска.

Марс навлиза в огнения Овен на 27 юни! Марс, планетата на действието, амбициите и битките ще прекара необичайно дълго време в Овен (28 юни 2020 – 7 януари 2021). Това е неговата оптимална позиция. Тук той се чувства в своята най-силна мъжка енергия.

Това астрологично събитие най-много ще разбуни огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец.

Когато Марс е в Овен, вътрешният ви огън свети по-ярко. Творческият ви дух е по-жив, а умът ви е по-буден и активен от всякога. Вие сте нетърпеливи да изгорите това излишно гориво по всякакви възможни начини – спорт, тренировки, секс, танци и изкуство са чудесни начини да изразявате тази енергия. Но трябва да внимавате за конфликтите на егото с другите през следващите няколко седмици.

Овен:

Марс се връща у дома във вашия знак! Пулсът ви е по-бърз, отношението ви по-бързо и стремежът ви да правите това, което искате е по-високо от всякога. Когато вашата управляваща планета е във вашия знак, тя работи много силно, което може да работи за или срещу вас. Имате много повече физическа енергия от обичайното, което означава, че това е чудесно време за упражнения или да влезете в творчески проект. Вие също сте по-директни от обикновено, така че избягвайте да стъпвате на пръстите на другите, ако можете да помогнете.

Телец:

Марс определя зоната на мечтите на вашата диаграма и вашето подсъзнание ще пламне през следващите няколко седмици. Ярки видения, странни настроения или лошо отношение могат да ви смутят с Марс в Овен, ако имате стрес или тревожност, които трябва да се справят. Този транзит активира и зоната на изолация на вашата диаграма, което означава, че силата на Марс не работи добре, освен ако не работите сами сега.

Близнаци:

Марс в Овен отново разбужда социалния ви живот! Червената планета затопля зоната на групите от приятели и мрежите, така че можете да бъдете толкова агресивни, колкото искате сега, да се сприятелявате с всеки, който изглежда по ваш начин. Можете също така да изпъкнете с лекота в група и да поемете ролята на водач, вземайки решенията и ръководейки действието. Ако има стрес, ще избухне експлозивно с Марс тук, ако първо не се справите сами.

Рак

Мразиш колко е неточна енергията на Овен. Раците са за бавно и стабилно печелене на състезанието, но Овенът просто иска да взриви от точка А до точка Б – дори и да не знае къде е точка Б. Този вътрешен конфликт създава напрегнат период на Марс в Овен за вашия знак, но може да се свърши много работа, ако играете добре картите си. „Марс в Овен“ блести със светлина върху вашата кариера и ви изпълва с мотивация да бъдете топ изпълнител в работата. Тази мотивация може да ви помогне да изпъкнете пред шефа си.

Лъв:

По-мотивирани сте от всякога да направите нещо ново с Марс в Овен. Отидете на импровизирана ваканция, ако времето позволява. За вашия знак, особено, енергията на Марс в Овен трябва да бъде физически изразена, така че ако бързото пътуване не е опция в момента, трябва да започнете да се движите по различни начини! Нов спорт или просто ходене на разходка са особено забавни за вас сега и може да доведат до следващото ви хоби или страст.

Дева:

Когато Марс е в Овен, зоната на секса, интимността и подсъзнанието на вашата диаграма се активира. Либидото ви сега е забележимо по-високо, както и енергията на вашата основна връзка. Частта от вашата диаграма, която се активира сега, също е свързана с финансите на другите – възможни са изненадващи сметки, данъци или наследства.

Везни:

Като знак за връзки, обичате да правите неща с другите; сътрудничество и сговорчивост са вашата крепост! Марс вече е в зоната на отношенията на вашата диаграма, което означава, че енергията между вас и другите в отношенията  е по-силна сега. Физическата енергия между вас и партньора ви гори, а спалнята е много по-натоварена за следващите няколко седмици. Работата в екип е най-добрият начин за решаване на проблеми сега. Внимание: агресията е по-висока и във вашите взаимоотношения, така че избягвайте конфликтите в момента и не се притеснявайте!

Скорпион:

Огненият Марс в Овен зарежда зоната на дълг, отговорност и работа на вашата диаграма. Това насочва по-голямата част от вашата издръжливост към работата и задълженията ви. Най-добре е да използвате тази енергия, за да постигнете всичко от списъка си със задачи, включително и по време на работа, но това също може да доведе до конфликт с колегите. При Марс тук стресът може да доведе до тревожност, напрежение главоболие или други заболявания, но физическите занимания и упражненията могат да ви помогнат да облекчите нервите си.

Стрелец:

Марс в Овен е невероятно събитие за вашия знак! Следващите няколко месеца изстрелват ярки идеи като фойерверки. Зоната на творчеството на вашата диаграма вече е запалена, така че ако имате художествени възможности, можете потенциално да създадете някое от най-големите си произведения сега! Най-добрият начин да се упражнява енергията на Марс в Овен е чрез физическа активност, така че спортовете и събитията на открито също не са лоша идея. Сексът е друг чудесен изход – зоната на вашата диаграма се активира също и е свързана с романтика и секс, така че свързването обещава да бъде високо енергийно и незабравимо!

Козирог:

На вашата диаграма Марс в Овен активира това, което е известно като Четвърти дом – доста тихо място. Това е частта от вашата диаграма, свързана с домашния ви живот и семейните дела, така че очаквайте през следващите няколко седмици да се появи много активност със семейството. Енергията на Марс в Овен е експлозивна и отказва да бъде ограничена или сдържана, така че нещата могат да се объркат с тази астрология! Споровете с родителите и семейството могат да избухнат. Използвайте това астро-време в своя полза и предприемете действия у дома! Преобразувайте, ремонтирайте, оправете нещата или организирайте домашно парти! Хороскопът ви предупреждава за много действия и промяна в дома, така че защо да не бъде този, който да реши какви промени да се извършат?

Водолей:

Въпреки относителната тишина на сезона на Водолеите за вашия знак, Марс в Овен обещава да поддържа темпото високо! Той се движи около сектора на комуникация на вашата диаграма, усилва умствената дейност и ви тласка да научите. Имате възможност да четете, изучавате. Мисленето, преди да говорите, е от ключово значение за Марс в Овен, тъй като думите ви може да излязат по-агресивно, отколкото възнамерявате, и словесни спорове могат лесно да възникнат. Освен това сега сте по-прибързани и лесно се разсейвате с оптимистичния ритъм, зададен от Марс, така че внимавайте да не предизвикате инциденти!

Риби:

За щастие, сега, когато Марс е в Овен сте фокусирани върху финансите си! Марс в Овен е импулсивен, така че нивата на вашата производителност се колебаят и е трудно да останете фиксирани на една поставена цел или задача за дълго, но все пак можете да свършите много работа през следващите няколко седмици!

източник – https://kalvacha.com/zodii/16726-%d1%81%d1%8a%d0%b4%d0%b1%d0%be%d0%bd%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%81-%d0%b2%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0-%d0%b2-%d0%be%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%be%d0%b2%d0%b5/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *