Бърз тест: Помолете новото си гадже да ви покаже кутрето си и веднага ще узнаете много за него

Нашето тяло може да разкаже много за нашия характер, навици и поведение. Ако знаете някои характеристики на тялото можете за няколко секунди да разберете какъв човек стои пред вас.

Разгледайте снимката и определете към кой тип принадлежат малките ви пръсти (както и тези на гаджето ви).

Тип А
Вие сте по-скоро интроверт, отколкото екстроверт. За тези около вас изглеждате доста силен и независим човек, но в душата си понякога се нуждаете от защита и подкрепа. 

Можете да реагирате много емоционално на ситуации и се чувствате най-комфортно обградени от роднини и близки приятели. 

Лъжите и лицемерието са това, което не търпите в живота си. Винаги довеждате до край нещата, които сте започнали, дори ако на половината път разберете, че това не е вашият бизнес. Имате достатъчно търпение и сила, за да постигнете всичко, което сте си наумили.

Тип В
По-вероятно е да заемете пасивна позиция в общуването си с околните, тоест вие сте от тези хора, които ще застанат встрани и ще гледат, очаквайки, че някой друг сам ще се приближи до вас. 

Ако се влюбите в някого, тогава трябва да се случи невероятен апокалипсис, така че да изневерите на душата си и първи да направите необходимите крачки. 

В сърцето си сте много уязвим човек, въпреки че външно понякога искате да изглеждате хладнокръвен. Знаете как да контролирате емоциите си.

Тип С
Вие не сте вчерашни и за да не тровите самите себе си обичате да оставяте всичко лошо зад гърба си. Понякога ви е трудно да пренебрегнете новите и непредвидени обстоятелства, а за сметка на това предпочитате да живеете в добре познатото минало. 

Знаете как да слушате и разбирате другите, което е важно както в личните отношения, така и в работата. 

Предпочитате да не показвате чувствата си публично, но ако попитат за мнението ви, винаги можете ясно и директно да го изразите. 

източник – https://jenata.blitz.bg/tya-i-toy/brz-test-pomolete-novoto-si-gadzhe-da-vi-pokazhe-kutreto-si-i-vednaga-shche-uznaete-mnogo-za-nego

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *