ИЗЧИСТВАНЕ НА КАРМА ОТ ПРЕДИШЕН ЖИВОТ

Ритуал при Кармична обремененост

Кармата е закон за причинно-следствените връзки, сбор от натрупаните наши действия, чувства, мисли, мечти, желания, думи, нагласи и последствията от тях.

Кармата – това са делата и действията ни. Миналото е основата на настоящето, а то определя бъдещето.Всеки човек е носител на три вида карма, чиито невидими нишки са изкусно вплетени в живота му. Кармата не е пасивна и строго фиксирана, тя е в постоянно движение и се променя и коригира от нас. Ние привличаме или отблъскваме различни ситуации, които са в абсолютен синхрон с мислите, чувствата и думите ни. Нищо не се появява или прекратява, ако преди това не сме създали необходимите условия за това. Ние градим и строим собствения си живот – всичко, което ни се случва, е отзвук, отговор, няма нищо случайно, то е следствие.

Трите вида карма са – лична, настоящата в сегашния живот; родова карма; карма от предишен живот.

Ритуал със свещи при кармична обремененост, насочен към изчистване на кармични взаимоотношения от предишен живот.

Миналите ни взаимоотношения с хора, с които не сме доизживели, изяснили, наситили, обичали, дали, получили, ощетили или сме били в неразрешени враждебни отношения и не сме имали време да осмислим. Някои от тях отново срещаме, за да продължим оттам, до където сме стигнали.

Сега трябва да уравновесим отношенията, които сме за-почнали някога.

 Освен за майката, 12-ти дом в наталната карта (управителят му и планетите в този дом), отговарят за предишния живот.

Когато след преглед и консултации със своите близки, нищо нередно не откриваме в семейния род.А в настоящето живеем разумно и според правилата, е възможно не лекият ни живот да е следствие от натрупана негативна карма от миналия ни живот и коренът на проблема да е там.

Този ритуал може да разреши проблемите.

Изпълнение на ритуала:

Ритуалът се прави с тъмно синя свещ, бяла или сребриста еднократно с една свещ или с една и съща – няколко пъти в двата дни, когато Луната е в зодия Риби. Остатъка от свещта се изхвърля на боклука.

Разбира се това е желателно, но ако ще Ви затрудни положението на Луната в знака на Рибите, го направете когато го почувствате.

1. Искаме и даваме прошка на себе си за всичко, което сме сторили в миналото, въпреки че не го помним.

2. Искаме и даваме прошка на хората, с които сме били в сложни взаимоотношения, причинили сме им болка.

3. Искаме и молим Вселената да прости за миналите дела, както на нас, така и на тези, с които сме споделяли предишния си живот и сега, освободени от товара продължаваме напред.Благодарим.

Препоръка: Имаме достатъчно работа с изграждането на собствената ни карма и не бива да губим време и сили да се намесваме в кармата на другите, като нахлуваме в живота им и налагаме нашите модели. Все пак всеки има право на личен избор. Ако човек избере с негативните си мисли да е тъжен и сам, то намесата ни в личното му пространство за него си е цяло нашествие, въпреки добрите ни намерения. Когато е готов, сам ще ни потърси за съвет и тогава вече би ни чул.След ритуала настъпва коренна промяна и прилив от добри събития.

Това е, част от втори ритуал отнасящо се до карма от предишен живот.

от книгата -Посланието на Лилит, автор Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *