Лилит, Черната Луна в Овен

Черната Луна ще е в Овен от 28.01. – до 22.10. 2020г.

Значението на Лилит в първи дом и в зодия Овен.

Лилит в 1-ви дом :

Създава условия и привлича фатални събития в живота на човека. Застрашава тялото и здравето.Става участник в неприятни случки. Неволен свидетел на грозно деяние или самият той е принуден да брани своята тайна, да прикрие следите от извършена недостойна постъпка. Психическото поведение е дестабилизирано. Изострят се емоциите. Страховете оживяват, мнителността се засилва, възможно е да преминат в параноя.Внася комплекси, неувереност, плахост.Придава мрачен и затворен вид. Саморазрушителното поведение и черните мисли често са причина за депресии, изолиране от света и влошаване на здравето.Болезнено се възприемат дори и най-дребните забележки, особено ако са засегнати външността и сексуалността.Към комплиментите ставаме подозрителни. Не позволяваме безобидни закачки към нас, губим чувството си за хумор или се наказваме, като грубо се иронизираме с цел само-бичуване.Лилит провокира противоречия със собствената ни сексуална ориентация.Демонстриране на натрапчиво държание с доминираща и налагаща се сексуалност. Извратени желания. Сексуалната страст обладава и подчинява разума, превръща го в сексуален маниак или точно обратното постига.Пълна липса и потребност от сексуални преживявания, безчувственост, фригидност, импотентност.

Препоръка: Да се контролират негативните мисли.Да се осъзнае, че Лилит в първи дом превръща човека в най-големият си враг.Самоизолацията е нежелана, защото сам не би могъл да се справи, а само ще затъне още повече.Да се отвори и допусне другите до себе си – в този период те са неговите лечители.Спокойно да приеме своята сексуалност, да се научи да я изразява и споделя, без да я демонстрира и натрапва или отхвърля от страх.

Лилит в Овен:

Своенравната, първосигнална и непоследователна Лилит, с внезапна скорост и промяна, хвърля в двете крайности емоциите.Веднъж насища мислите с оптимистична и ведра нагласа, а в следващия момент ги блокира с негативизъм, песимизъм и саморазрушителна агресия.Провокира потребност за изява на всяка цена.Бързи, нетърпеливи действия, да си участник във всяка нова дейност, независимо от възможностите ти.Тенденции към конфликти, безпричинно мърморене, недоволство и желание за ненужен спор.И при най-малкото съперничество, бърза саморазправа, особено на сексуална тема. Рязко и просташко държание при отхвърляне, пренебрегване и отказ.Провокация към личната сексуална ориентация. Публично изобличаване на интимния живот на другия, който не те касае, но шумно си позволяваш да коментираш, осъждаш, да се възмущаваш.

Препоръка: Да се обуздаят сексуалните, светкавични хрумвания, особено когато е замесен същият пол.Меркурий е господар на Овен и Козирог, а той има доста хомосексуални връзки и деца хермафродити …Тук, Лилит би могла с лекота да пробуди любопитство от сексуални преживявания със същия пол. Не бързай да влизаш в това приключение. Първо добре го обмисли и тогава си го позволи.

от Посланието на Лилит, автор – Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *