Желания по Новолуние- не пропускайте никога този магичен момент!

Всяко Новолуние е една нова възможност да пожелаете нещо, което искате силно. Новолуние е времето, когато се подпомагат всички форми на растеж. Този период е плодотворен за надеждни нови начинания и стартиране на проекти.

Според астроложката Жан Спилър в книгата си – Астрология на новата Луна – споделя, че  най-силният момент да се напишат до 10 желания на лист е в рамките на първите осем часа от Новолунието, а най-късно това трябва да се случи до 24-тия част от смяната на зодиакалния знак.

Формулирането на желанията също е много важно за крайния резултат. Те трябва да бъдат записвани така както ги чувствате, а не как биха звучали логично. Колкото по кратки и ясни са, толкова по-добре.

Само не забравяйте след това да приберете листа на сигурно място, далеч от любопитни погледи. Когато се изпълнят желанията ви, първо благодарете, след това скъсайте листа и го изхвърлете. Можете да го изгорите, а пепелта да изхвърлите в течаща вода. Не забравяйте да благодарите за това, че желанието ви се е изпълнило!

При смяната на всеки зодиакален знак се активизират различни сфери на дейности в живота. Така, ако се възползваме от силните страни на различните знаци, можем да достигнем до почти всички кътчета на желания в нашите сърца.

При Овен например най-силно работят желанията съсредоточени в областта на поставяне на ново начало, предприемане на действие, новаторски подходи, инстинкти, увереност, самостоятелност, поемане на рискове.

Телецът отговаря за пари, материален комфорт, сигурност, упоритост, физически удоволствия.

При новолуние в Близнаци се възползвайте да активизирате желания в областта на комуникациите, учението, кратки пътувания, писане, говорене и сръчност.

Ракът подпомага желания фокусирани върху дом и семейство, храна, грижа за другите, сигурност и стабилност, растеж.

 При Лъв се възползвайте да пожелаете нещо в сферите на романтиката, любовта, любовните срещи, изживявания и страст.

С Новолуние в Дева активизирате най-силно желанията свързани физическо здраве, диети, упражнения, установяване на добри здравословни навици, контрол на теглото, изцеление, работни проекти, ефикасна организация, почистване и подреждане на околната среда.

Везните подпомагат желанията за партньорства, споразумения, баланс, преговори, обсъждане, сътрудничество, мода, красота, изкуство, декорация, лукс, елегантност, грация.

Новолуние в Скорпион активизира желанията за трансформация, промяна в сексуални отношения, преодоляване на кризи, лично усъвършенстване,намиране на нови духовни партньори. В този момент може да се фокусирате върху справяне на финансови проблеми – заеми, дългове, данъци.

 При луна в Стрелец може да изберете някоя то следните сфери на влияние: въпроси свързани с: религия, искреност и честност, директна комуникация, молитва и висше направление. Стрелец управлява природния свят, включващ: връзката с природата, интуицията, спокойствието на ума. Отговаря за спонтанността, авантюризма, изследователския дух и пътуванията в чужбина.

При Новолуние в Козирог желанията, които най-силно работят са свързани с постигане на цели, успехи, сигурност, професионални реализации, имидж и амбиции.

Във Водолей най-добре се работи в областите на новаторство, създаване на приятелства и контакти, високи технологии, постигане на свобода, духовни потребности, платонична любов.

При Новолуние в Риби цикълът на желания завършва с желания, които активизират въображението, избавянето от страховете и несигурността, постигане на вътрешен мир.

Кога все пак желанията не се изпълняват? Когато имате съмнение и сте изпълнени с недоверие. Когато желанието ви е насочено към друг човек.

Запомнете: желанието ви трябва да засяга единствено самите вас! Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, нищо няма да постигнете. Имате достъп само до своята собствена съдба. Помислете какво трябва да направите самите вие, за да се сбъдне желанието ви, което включва и други хора. Само по този начин можете да формулирате желанията си.

от материал на https://dama.bg/article/da-sbudnem-zhelanie-po-novolunie/5883 © Dama.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *