Предсказателна годишна прогноза според личната година – 8- ма лична година

Възрастта, в която се намираме в този момент, се отчита като лична година. Вибрацията ѝ ,предсказва какво ще ни донесе. Лесно се пресмята – навършените години се редуцират до единичен сбор, който е личната ни година.

Пример: навършени 22 години: 2+2 = 4, означава четвърта лична година;

навършени 53 години: 5+3 = 8, означава осма лична година;

навършени 36 години: 3+6 = 9, означава девета лична година.

Личната година, е в сила от настоящия рожден ден до следващия. Сборът от цифрите се редуцира, събира до едноцифрено число!

Допълнително пояснение: в случай,че не е станало ясно- 5- годишна възраст, отговаря на 5-та лична година, 26 – годишна възраст, отговаря на 8 – ма лична година / 2+6 = 8 /.

Лична година – 8

Плюсовете – Благодатна година въпреки голямата конкуренция и стресови ситуации. Материален разцвет и финансов апогей. Сега се сбъдват и най-смелите ни мечти, богати сме! Големи приходи, солидни инвестиции, висок социален статус, навсякъде жънем успех. Трудът и амбицията ни са солидно възнаградени! Динамична, изскачат изгодни сделки, добри печалби, бързо и лесно развитие, извеждане до положителен изход на предприетото. Имаме куража и силата да действаме

със замах. В любовта сме напористи, уверени и задоволени.

Минусите – Дълбоки емоционални трусове. Привидно утихнали спомени и насила направени компромиси – всичко сега е възможно да се надигне у нас и да изригне като вулкан. Трябва да овладеем собствената си неудовлетвореност, иначе като стихия ще ни залее. Мъдро и конструктивно трябва да се справим с натрупаните преживявания и да постигнем дълбока градивна трансформация. Най-добрият съвет, който трябва да следваме, е самоконтрол, предпазливост, дискректност. В любовта финансовите проблеми могат да съсипят връзката, а наследствените и материални претенции да доведат до сериозни конфликти и продължителна вражда между роднините. Излизат на преден план неизплатени сметки, банкови задължения, укрити данъци, съдебни искове за стари дългове. Трябва да имаме строг контрол върху приходите и разходите си, ако не сме дисциплинирани може да последва финансов и материален крах. Всяка агресивна проява ще води към по-голяма загуба, нетърпението към грешки, които струват доста скъпо. Възможни инциденти, злополуки, операции, сериозни премеждия.

от книгата – Вълшебната сила на името, автор: Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *