Предсказателна годишна прогноза според личната година – 7- ма лична година

Възрастта, в която се намираме в този момент, се отчита като лична година. Вибрацията ѝ ,предсказва какво ще ни донесе. Лесно се пресмята – навършените години се редуцират до единичен сбор, който е личната ни година.

Пример: навършени 22 години: 2+2 = 4, означава четвърта лична година;

навършени 53 години: 5+3 = 8, означава осма лична година;

навършени 36 години: 3+6 = 9, означава девета лична година.

Личната година, е в сила от настоящия рожден ден до следващия. Сборът от цифрите се редуцира, събира до едноцифрено число!

Допълнително пояснение: в случай,че не е станало ясно- 5- годишна възраст, отговаря на 5-та лична година, 26 – годишна възраст, отговаря на 8 – ма лична година / 2+6 = 8 /.

Лична година – 7

Плюсовете – Неочаквани изненади, пъстра,с усещане за прилив на оптимистични вълни, вълшебства и чудеса. Духовно издигане, подем на интелектуално реализиране, високи цели, оригинални идеи, серия от добри съвпадения. Радост, надежда, смелост по пътя, всичко това допринася за бързата сполука. Следвай вътрешния си глас и помни – верен е само първият отговор, решение, хрумване. Започнеш ли да го анализираш, губи силата си, вече не е спуснато от горе, а е плод на ума, а той може да бъде и много страхлив. Научи се да се доверяваш на вътрешният си Аз, той е Божествената частица, в него е цялото, всичко. В емоционален план – среща с любов от пръв поглед, бърз брак. Професионална реализация, обучение, работа в екип, водене на съдебни дела, квалификации, обучения, всичко е с добър резултат, скок в кариерата.

Минусите – Загубиш ли вярата си, погубен си, оставиш ли се на съмнението, колебанието, то тогава очаквай една зациклила година. Хаос, грешни решения, влудяващи мисли, лош късмет, безсънни нощи, духовна криза. Не бива да преекспонираме с неудачния си период. Не на всяка наша идея е писано да види бял свят, някои са наивни, дори глуповати, тяхното нереализиране може да се окаже, че е било спасително. Това не е материална година, тук не се правят пари и не се трупат вещи. Обръща се внимание на иновативните идеи, общуването с другите. Радост носят само малките, дребни неща от всекидневието, споделените мигове с близки и приятели.

от книгата – Вълшебната сила на името, автор: Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *