Предсказателна годишна прогноза според личната година – 6- та лична година

Възрастта, в която се намираме в този момент, се отчита като лична година. Вибрацията ѝ ,предсказва какво ще ни донесе. Лесно се пресмята – навършените години се редуцират до единичен сбор, който е личната ни година.

Пример: навършени 22 години: 2+2 = 4, означава четвърта лична година;

навършени 53 години: 5+3 = 8, означава осма лична година;

навършени 36 години: 3+6 = 9, означава девета лична година.

Личната година, е в сила от настоящия рожден ден до следващия. Сборът от цифрите се редуцира, събира до едноцифрено число!

Допълнително пояснение: в случай,че не е станало ясно- 5- годишна възраст, отговаря на 5-та лична година, 26 – годишна възраст, отговаря на 8 – ма лична година / 2+6 = 8 /.

Лична година – 6

Плюсовете – Спокойна и хармонична, носи послание за помиряване, компромис, грижа. Тук самотата дори е градивна, така чистим излишните натоварващи мисли от съзнанието си. Все повече се стремим към уединение и размисъл, в тишината достигаме до мъдри прозрения. Забавяйки темпото, възстановяваме физическите си сили, привеждаме в ред емоциите си и отсяваме излишното, оставяме само важното.Отговорно се отнасяме към задълженията си, подобряваме климата в семейството, утвърждаваме и изглаждаме партньорските взаимоотношения. След дълбок анализ и задълбочен размисъл правилно преценяваме къде да вложим сили и средства за обновление на дома, рационални промени в работна среда. Дългосрочни инвестиции, големи материални придобивки, купуване на дом.Ако сме сами, да потърсим правилният човек, с когото да свием гнездо и да се наслаждаваме на топла и споделена семейна идилия. Съвместно съжителство, брак, раждане на дете, споделена семейна радост.

Минусите – Отговорностите натежават, неудовлетворението се трупа, ограниченията ни демотивират, напредъкът спира. Човек накрая се отпуска и примирява с всичко, губи положителната си настройка и се предава на черногледството си, може да се стигне и до депресия. Може да излязат сериозни проблеми в личен и професионален план, които да доведат до трансформиращи обрати. Ако дълго време в семейството е имало напрежение, сега най-вероятно ще се сложи край на брака, връзката. В работна среда се очаква също прекратяване, освобождаване, приключване. След продължителния негативен период си даваме реална сметка за същинското състояние. Приключваме с надеждите, че всичко ще се нареди от само себе си, запретваме ръкави и поемаме нещата в свои ръце или завинаги се прощаваме с една илюзия.Притеснения от финансов характер, здравето също може да се влоши и да следва дълго боледуване и продължително възстановяване. Ако не сме засегнати лично, много вероятно е да ни се стовари грижата за близък, който ще се наложи да гледаме.

от книгата – Вълшебната сила на името, автор: Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *