Предсказателна годишна прогноза според личната година – 5- та лична година

Възрастта, в която се намираме в този момент, се отчита като лична година. Вибрацията ѝ ,предсказва какво ще ни донесе. Лесно се пресмята – навършените години се редуцират до единичен сбор, който е личната ни година.

Пример: навършени 22 години: 2+2 = 4, означава четвърта лична година;

навършени 53 години: 5+3 = 8, означава осма лична година;

навършени 36 години: 3+6 = 9, означава девета лична година.

Личната година, е в сила от настоящия рожден ден до следващия. Сборът от цифрите се редуцира, събира до едноцифрено число!

Допълнително пояснение: в случай,че не е станало ясно- 5- годишна възраст, отговаря на 5-та лична година, 26 – годишна възраст, отговаря на 8 – ма лична година / 2+6 = 8 /.

Лична година – 5

Плюсовете – Това е годината на прогреса, шанса и късмета. За всеки ще има приятна изненада – Съдбата се е погрижила за този дар. Прекрасна година, освежаваща, обогатяваща, динамична, наситена с вълнуващи емоции, нестандартни преживявания. Авантюристично сме настроени, любопитни сме, щастливи сме. Край на монашеското въздържание, строгия морал, точка на монотонния и скучен живот, забравяме за обещания и вярност. Падат забраните, които сме си поставяли, впускаме се в приключението, за което винаги сме си мечтаели, лакомо изживяваме всяка наслада. Предизвикателно флиртуваме, изкусно съблазняваме, кокетно очароваме, спонтанно казваме „Да“ на всяка среща, сърцето ни е жадно за любов и страстни емоции. Въпреки многобройните забежки, изневярата не носи проблеми в основната връзка и остава ненаказана. Ако сме свободни и необвързани, е обещаваща за добри запознанства. Сега изборът е голям, но обикновено идва само

като красив романс, рядко тези срещи имат бъдеще и прерастват в сериозна връзка. Просто това е среща на двама души попаднали на една и съща вълна, бягайки от рутината на ежедневието. Множество възможности, разширяване на кръга от хора, предложения от личен и професионален характер. Разкриват се необятни хоризонти пред нас, много пътувания, благоприятни промени, романтични срещи. Имаме достатъчно енергия, за да постигаме желанията си, промяната на приоритетите ни отвежда до серия от разнообразни възможности. Идеите са свежи и носят благотворно обновяване, развитие и бърз напредък.

Минусите – Годината е експанзивна и импулсивна. Бохемски настроени сме, гледаме от високо на живота, пропускаме някои важни детайли, поемаме необмислени рискове, разклащаме сигурността си. Не се съобразяваме с правила, хора, правим каквото си пожелаем, ентусиазирано препускаме, прекаляваме във всичко. Не понасяме каквито и да било ограничения, демонстрираме свободата на избора си, прибързано отстраняваме задушаващи и скучни хора и връзки. Правим бързи промени, за една нощ може да се окаже, че сме направили с живота си завой на 180 градуса.

от книгата – Вълшебната сила на името, автор: Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *