Предсказателна годишна прогноза според личната година – 4 та лична година

Възрастта, в която се намираме в този момент, се отчита като лична година. Вибрацията ѝ ,предсказва какво ще ни донесе. Лесно се пресмята – навършените години се редуцират до единичен сбор, който е личната ни година.

Пример: навършени 22 години: 2+2 = 4, означава четвърта лична година;

навършени 53 години: 5+3 = 8, означава осма лична година;

навършени 36 години: 3+6 = 9, означава девета лична година.

Личната година, е в сила от настоящия рожден ден до следващия. Сборът от цифрите се редуцира, събира до едноцифрено число!

Допълнително пояснение: в случай,че не е станало ясно- 5- годишна възраст, отговаря на 5-та лична година, 26 – годишна възраст, отговаря на 8 – ма лична година / 2+6 = 8 /.

Всъщност 2020г. е под управлението на 4-та вибрация!

Лична година 4

Плюсовете – Налага самодисциплина, търпение, се-риозно и отговорно поведение, правилата са за всички в тази лична вибрация. Трезво, методично, планирано трябва де се движим. Сега утвърждаваме своите качества, работим усилено и организирано за своето бъдеще, полагаме основите на дългосрочните проекти. Важното е да не се стремим към промени, а да съумеем да запазим постигнатото дотук, да се задържим на работното си място, да запазим брака си/връзката с цената на доста компромиси от наша страна. Укрепваме и подсилваме това, което имаме, внимателно планираме всяка стъпка, коригираме и наваксваме пропуските на всички нива.Новите начинания изобщо не са обещаващи, обикновено са като кухи орехи – отвън изглеждат здрави, масивни, но като съдържание са празни.

Минусите – Тук са повече от плюсовете. Възможни трусове, неблагоприятни обрати особено ако реагираме

остро, всяка конфронтация ни вади от строя. Предстои една напрегната година, свързана с голямо вътрешно напрежение. Всичко се случва бавно, зацикляме в независещи от нас проблеми.Продължителната негативна вибрация би могла да привлече инциденти от всякакъв характер, ако позволим да вземе връх над нас. Единственото, което маже да направим, е да се примирим с неблагоприятното време. Ако обстоятелствата налагат коренна промяна на местоживеене, работа – трябва да се подчиним и да го направим. Може да се сблъскаме с по-тежки житейски проблеми, битови, здравословни, семейни, роднински. Трябва да съумеем да съхраним психиката си, има опасност от нервен срив. Дори и да чувстваме, че несправедливо търпим загуби, лишения, не бива да се обезсърчаваме, просто бавничко да продължаваме. Човек сам не знае колко неподозирана сила притежава!

от книгата – Вълшебната сила на името, автор: Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *