Предсказателна годишна прогноза според личната година – 3 та лична година

Възрастта, в която се намираме в този момент, се отчита като лична година. Вибрацията ѝ ,предсказва какво ще ни донесе. Лесно се пресмята – навършените години се редуцират до единичен сбор, който е личната ни година.

Пример: навършени 22 години: 2+2 = 4, означава четвърта лична година;

навършени 53 години: 5+3 = 8, означава осма лична година;

навършени 36 години: 3+6 = 9, означава девета лична година.

Личната година, е в сила от настоящия рожден ден до следващия. Сборът от цифрите се редуцира, събира до едноцифрено число!

Допълнително пояснение: в случай,че не е станало ясно- 5- годишна възраст, отговаря на 5-та лична година, 26 – годишна възраст, отговаря на 8 – ма лична година / 2+6 = 8 /.

Лична година – 3

Плюсовете – Стимулираща, съзидателна, бурна, по-стоянно ни поднася уникални шансове, само трябва да действаме енергично.Имаме целия потенциал да реализираме плановете си, ясно да се откроим и утвърдим професионално, финансово, мащабно. Може да направим глобални и успешни промени с живота си, имаме енергията, силата и възможностите за това. Израстване, просперитет и много късмет. Енергията ни е насочена в личностното ни представяне, усъвършенстваме знания, умения, талант. Радост, изобилие, голяма реализация. Доволни сме от себе си, от контактите си и любовните си взаимоотношения. Щедри сме към себе си и другите, забавляваме се, отдаваме се на удоволствия, потопени в цялата красота около нас. Наситено и интензивно оползотворяваме всеки ден!

Минусите – Трябва да внимаваме от динамична година да не я превърнем в хаотична. В стремежа си за бърза промяна и ясна лична изява може да ни заслепи желанието да се откроим и да искаме да ни оценят високо, още преди да сме заслужили успеха си. Нетърпението, поемането едновременно на много ангажименти, повишеното самочувствие, прекалено оптимистичния поглед само ще провалят плановете ни. Сега човек действа доста прибързано, доста харчи, желателно е да обмисля предварително ходовете си. Лесно се поддаваме и на любовните предизвикателства, които не винаги са перспективни, но са подходящи за един романтичен флирт.

от книгата – Вълшебната сила на името, автор: Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *