Предсказателна годишна прогноза според личната година – 2 ра лична година

Възрастта, в която се намираме в този момент, се отчита като лична година. Вибрацията ѝ ,предсказва какво ще ни донесе. Лесно се пресмята – навършените години се редуцират до единичен сбор, който е личната ни година.

Пример: навършени 22 години: 2+2 = 4, означава четвърта лична година;

навършени 53 години: 5+3 = 8, означава осма лична година;

навършени 36 години: 3+6 = 9, означава девета лична година.

Личната година, е в сила от настоящия рожден ден до следващия. Сборът от цифрите се редуцира, събира до едноцифрено число!

Допълнително пояснение: в случай,че не е станало ясно- 5- годишна възраст, отговаря на 5-та лична година, 26 – годишна възраст, отговаря на 8 – ма лична година / 2+6 = 8 /.

Значения на личните години:

Лична година – 2

Лична година – 2

Плюсовете – Емоционална, колеблива, хармонична, леко пасивна, по-скоро чакаме благоприятните възможности да дойдат сами, не ги търсим, не действаме. Мотото на годината е сътрудничество, търпение и дипломатичност.Когато умът е спокоен, той е възприемчив за добри идеи. Често наблюдаваме повторение на стари ситуации, мечтите ни оживяват, случва се дежавю, връщат се минали събития, появяват се стари приятели, партньори, ухажори. Може да подновим стара дейност, да се върнем на стара работа, стар адрес.Вибрацията на годината докосва струните на сърцето ни, нуждаем се от много любов, споделяне, общуване, докосване, но най-вече се вълнуваме от личните си взаимоотношения в любовен аспект. Търсим някой да ни допълни, мечтаем за среща със сродната душа. Ако имаме връзка, то я насищаме с много нежни чувства, лесно откликваме, даваме и получаваме обич. Създаваме уют в дома, насищаме го с приятна атмосфера, желание за семейство, брак, дете. Възможно е помиряване със стар партньор, подновяване на връзката или среща с човек, който е готов за емоционална връзка. Сега може да се върнем към прекъснато образование и да продължим с обучението си. Не е желателно под тази вибрация да се започва висше образование, има голяма вероятност да бъде прекъснато. Не се стартира самостоятелен бизнес, изобщо нищо индивидуално. Ще бъдем успешни само в съдружие.Подобряваме материалното си положение, имаме възможност за допълнителни доходи от втора работа или друг източник (наем, консултации, финансова подкрепа от семейството). Настроени сме творчески, интуитивно намираме правилните решения, които ни носят финансови облаги и духовни знания.Обединяваме, сплотяваме, привличаме партньори, успешно се вписваме в екип, ползотворно е всяко сътрудничество. Бавен напредък в прилагане на проекти, постигане на равновесие, укрепване на взаимоотношения, социални контакти.

Минусите – Годината може да се окаже доста хлъзгава! Ако се поддадем на прекалената си чувствителност, отрицателните си емоции, постоянното си безпокойство, интриги, клюки, сплетни, капризи, ще наситим работната и семейната атмосфера с напрежение и постоянни скандали. Неусетно ще се оставим да ни обгърне мрачно настроение, страх и колебание, ще пропилеем цялата година в сълзи и конфликти. Важно е да останем спокойни и да запазим добрия тон. От истерии никой няма нужда, а и така проблемите не се решават, само се задълбочават.

Ако изберем да бъдем просто безучастни наблюдатели, трябва да помним, че безразличието е блокиран страх.Не бива да се предоверяваме на хора, които малко познаваме. Има опасност от измама, лъжа, злоупотреби. Просто трябва да си използваме главата, да мислим обективно, а не да се оставяме да ни води само емоцията. Може да се разочароваме от приятел, любим, да видим двете му лица… Често в тази година по неприятен, предателски начин приключва връзка, приятелство, брак. Окончателно се затваря страницата, най-често се случва чрез изневяра, тук тя винаги излиза по най-грозния начин. Независимо от коя страна стоим, ние ли сме прекрачили брачния обет, или другия – всичко се разкрива. Характерни са развален годеж, неспазено обещание, прекъсната бременност. Ако човек в тази година е без партньор, ще се чувства много самотен и тъжен, може да се отпусне и да се остави на меланхоличното си настроение. Препоръчва се да бъдем предпазливи, търпеливи и да не губим вярата в утрешния ден!

от книгата – Вълшебната сила на името, автор: Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *