– Предсказателна годишна прогноза според личната година – 1-ва лична година

Възрастта, в която се намираме в този момент, се отчита като лична година. Вибрацията ѝ ,предсказва какво ще ни донесе. Лесно се пресмята – навършените години се редуцират до единичен сбор, който е личната ни година.

Пример: навършени 22 години: 2+2 = 4, означава четвърта лична година;

навършени 53 години: 5+3 = 8, означава осма лична година;

навършени 36 години: 3+6 = 9, означава девета лична година.

Личната година, е в сила от настоящия рожден ден до следващия. Сборът от цифрите се редуцира, събира до едноцифрено число!

Допълнително пояснение: в случай,че не е станало ясно- 5- годишна възраст, отговаря на 5-та лична година, 26 – годишна възраст, отговаря на 8 – ма лична година / 2+6 = 8 /.

Значения на личните години:

Лична година – 1

Плюсовете – Динамична, активна, прогресивна.

Ентусиазирани, пълни с енергия, идеи и планове,вярваме,  че можем всяка мечта да я превърнем в реален резултат. Изпитваме силна нужда от свобода и порив за осъзната промяна. Искаме да бъдем напълно независими. Умът е бърз и гъвкав, лесно намира изход и взима решения, търси нов път и подход.

Предизвикателствата пред нас само ни мотивират, знаем, че можем да се справим с всичко и нищо не може да ни отклони от целта. С желание за действие, търсим нови хоризонти и нови възможности. Потребност за общуване, запознанства, намираме нова стимулираща среда.

Отдръпване от стари конкакти, които нямат развитие, освобождаваме се от маловажните неща и връзки, които ни губят времето. Окончателно преглъщаме старите загуби, теглим чертата и почваме отначало, на чисто!

Годината е подходяща за коренни промени, нова кариера, работа, образование, собствен бизнес, промяна на местоживеене.

Ако до сега сме били сами, срещаме партньор с който бихме могли да положим основите на дългогодишен съюз.

Инициативни, уверени,нахъсани, добре се представяме, открояваме, реализираме.

Правим дългосрочен план за действие, който в годините ще се развива.

Минусите – Сега се поставят основите за предстоящия девет годишен цикъл. Каквото посеем това и ще пожънем накрая. Помнете, в тази година трябва да се мобилизирате, въоръжите с кураж и да разчитате единствено на собствената си сила и воля. Тук помощ от другите не чакайте, няма и да получите, не е отредено. Годината стартира с множество наболели проблеми за разрешаване, сякаш не търпят отлагане и трябва сега да се вземат незабавни мерки. Всичко се развива бързо, но е нестабилно, несигурно и краткосрочно.

Обикновено първите три месеца са  неудовлетворяващи, защото човек осъзнава, че иска промяна, вече не се задоволява с това, което има. Кипи от енергия, която не може да овладява и канализира правилно, което води до нервност и недоволство. Прекалена самонадеяност, натрапване на собствено мнение, импулсивно държание, започване на много неща едновременно, които няма как да бъдат доведени докрай. Разпиляване на енергията и вниманието. Егото нараства, човек се чувства сякаш всичко сам върши и носи останалите на плещите си, той е двигателят, а другите са като консуматори. Не желае да се съобразява с никого, дистанцира се, спори, сприхав и самотен е. Иска да отстрани пиявиците от пътя си и сам да върви. Надига глас и очаква подчинение, склонен е да приключи с всичко, което  го дразни със замах.

От силата на вибрацията на годината често ни се иска да блеснем, да опитаме нещо ново и вълнуващо. Дори и да сме във връзка или брак,  може да се впуснем в кратък флирт.

Срещата  с нов интимен партньор може да се окаже капан, да попаднем на силно неподходяща, лъжлива и похотлива личност. Понякога, главозамаяни от чувството ни за собствено величие и напомпано самочувствие, ни грози опасност от сериозен конфликт в емоционалните ни взаимоотношения. Може да се изхвърлим и да си повярваме твърде сериозно, да решим, че човекът до нас е под нивото ни и че заслужаваме  някой по-лъскав…Обикновено този ход завършва катастрофално за нас, приземява ни и ако още може да се върнем към партньора, го правим тихо и смирено. Е, може би сме малко посрамени, но заслужено ни е натъркан носа, предвид самонадеяното ни отношение.

През второто тримесечие, вече набрали скорост, сме готови да се изхвърли дори над възможностите си и да преобърнем каруцата. Едва втората половина на годината, човек се поуспокоява, започва по-трезво да преценява реалните си възможностите и да осъществява плановете си. Обикновено края на годината завършва с голям успех.

***

от книгата – Вълшебната сила на името, автор: Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *