Значение на имената с вибрация – 11 и 22 -Господарските числа

Числото от сбора на имената – собствено, бащино и фамилно

1      2     3     4      5      6      7       8      9

А     Б     В     Г      Д      Е     Ж      З      И

Й     К     Л    М     Н     О     П      Р      С

Т     У     Ф     Х     Ц     Ч     Ш     Щ     Ъ

Ь    Ю     Я

Всички цифри се редуцират до едноцифрено, с изключение на Господарските : 11 и 22

пример:

В  и  л  м  а        А  с  е  н  о  в  а     М  л  а  д  е  н  о  в  а

3+9+3+4+1        1+9+6+5+6+3+1     4+3+1+5+6+5+6+3+1

20/2+0/ = 2       31/3+1/ = 4               34/3+4/ = 7

  2 + 4 +7 = 13,   13/ 1+3/ = 4

Общият сбор от трите ми имена е 4.

11 – Известно е като първото Господарско число и е много мистично.Свързва се с ясновидска и лечителска дарба, явява се като мост от подсъзнание към съзнанието. За него не съществуват граници, време, пространство-  интуитивно прониква във всичко, стига до всяка точка на ментално ниво, телепатично общува с други светове. Ако следва духовната пътека на еволюционното израстване и повдигане на човечеството, е като катализатор на добри енергии и вибрации, то ще е полезно и градивно. Но ако носителят му не може да овладее силата му, е опасно конфликтно и саморазрушително. Тава име успява само, ако безкористно и всеотдайно работи за другите. Личното щастие и отплатата на това число, непременно ще дойде по-късно в живота на човека.

22 – Второто Господарско число, известно като магистърско, то е числото на извисения учител, познат като „Падналия Ангел“. Мащабно, космополитно, градивно, съзидателно, дисциплинирано, с мисия за велики дела. Носи в себе си мощен психичен заряд, голям резервоар от натрупана памет от предишни прераждания. Но един живот не стига за отдаване на голямата му кауза, затова с всеки следващ просто надгражда, като продължава да работи в полза на Земята. Тези хора идват с универсалното познание за планетата ни, прилагат наученото и спасяват застрашените точки. Не се интерсуват от индивудуалната съдба на човека. Те са коректорите на цялото, на света, градивния конструктор, който винаги материализира идеите си.

Само след като си изпълни мисията, това число може да се отдаде на личният си живот и да бъде щастливо. В противен случай, животът му се превръща в разруха.

 Разликата между двете господарски числа е, че на 11 се спускат идеите от духовния свят, а при 22 знанията са  придобити с опит.

Общото е, че първо дават на света, знания, грижа, служене, а чак после имат право на личен живот. Имената им оставят диря, повлияват на много събития и оказват огромно влияние върху живота на другите.

Дай Боже, да са съвестни и добри, защото с тяхната вродена способност и сила могат да нанесат големи поражения.

 Когато работят за хуманитарни каузи, съчувстват и обичат, са посланници на доброто, т.е  са „Белите Ангели“. Но ако егоистично, напълно безчувствено се движат по пътя на живота, преследвайки единствено собствените си егоистични цели, са  „Падналите  Ангели“…

Човек, роден с вибрацията на имената си под знака на тези Царствени числа, е натоварен с голяма общочовешка, понякога с планетарна мисия. Същата поставена от свише задача имат и хората, чийто път на съдбата е с тези вибрации. Не така триумфално и помпозно, е при хората родени на тези дати – 11 и 22, там е по-лежерно…

от книгата : Вълшебната сила на името, автор Вилма Младенова, изд. Асеневци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *