Венера в Близнаци – какво да очаквате?

Планетата на любовта и парите – Венера, ще премине в Близнаци на 3 април, точно в 19:10 часа. Това астрологично явление ще промени комуникацията между хората, която и без това е нарушена заради социалната изолация. Повече от всякога разговорът за бъдещето на отношенията ще бъде наложителен. Много двойки ще трябва да поговорят за чувствата си, а партньорите – да покажат, че ще се справят с всяко предизвикателство, щом обичат и подкрепят другия.

Интересното е, че няколко дни след това – на 9 май, ще започне предретроградната фаза на Венера. Планетата навлиза в ретроградната си фаза след малко повече от месец – 13 май, като ще остане там до 25 юни.

До 7 август (когато преминава в Рак), под въздействието на Венера и предретроградната фаза, мнозина ще се справят с недоизяснени връзки. Те ще добият смелост и ще кажат на глас онова, което са премълчавали до момента. Добрата новина е, че определени представители на зодиака ще намерят начини за увеличаване на финансите.

Какво да очаква всеки знак от зодиака от навлизането на Венера в Близнаци?

част 1

Овен

Време е да изразите себе си. Сега е времето да покажете на другите как се чувствате, да ги уверите, че могат да разчитат на вас в такъв труден момент. Така ще подобрите отношенията си, а и ще се представите в по-добра светлина – околните ще разберат, че могат да обсъдят спокойно проблемите си с вас.

Телец

В момента финансовото ви състояние е под въпрос, което ви причинява много стрес и безсънни нощи. Имате силата и креативността, за да осъществите идеите си, с които да увеличите своите приходи. Затова не се отчайвайте! Ако бъдете по-концентрирани и изобретателни, скоро постъпленията ще са налице.

Близнаци

Всички са привлечени от чара и харизмата ви, заради което винаги сте център на вниманието. Е, сега, когато сте повече у дома, това ви липсва. Не изпадайте в меланхолично настроение, а бъдете по-смирени и приемете ситуацията. Не говорете колко комуникативен човек сте и как не можете да си живеете живота, а помислете как да не прекъснете връзката си с близки и приятели. Венера ще ви донесе любов и ще засили чувствата към половинката.

Рак

Време е да приемете, че социалната изолация ви се отразява отлично и е онова нещо, от което сте имали нужда, за да се успокоите. Сега, когато се грижите повече за себе си и своето здраве, вие може да сте полезни и на обществото. Включете се в доброволчески дейности или опитайте да предадете опита си на хора, които имат нужда от него.

Лъв

Спрете да мислите за егото си, а се огледайте наоколо. Послушайте съветите на близки и приятели за справяне с критичната ситуация с коронавируса, която промени плановете ви. Останали сами у дома, ги потърсете и излейте чувствата си. Дори и това да повлияе на самочувствието ви, опитайте се да затвърдите взаимното доверие. Използвайте свободното време, за да се самоусъвършенствате.

следва…

източник – https://www.tialoto.bg/a/9-lifestyle-and-travel/100896-venera-v-bliznatsi-kakvo-da-ochakvate-1-chast

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *