Марс във Водолей: настройте се за промени, помагайте на хората около вас!

Планетата на Волята, Действието, Мъжествеността и Гнева ще се намира във въздушния знак Водолей от 31.03 до 14.05.20г. Фокусът отива при групата, при обществото, при народа! С пълна сила ще се развият хуманитарните организации и проекти. Водолеят се свързва с Човещината! Ще има и много благотворителност.

Сега е дошъл момента на – “Пионерите” – като поведение, като мислене – Марс е във Водолей!

Ексцентричност и идеализъм, непредсказуемост и радикални възгледи – съчетават в себе си хората с позиция на Марс в знака Водолей, в личния си хороскоп. Това е посоката, която ще се изисква да следваме, за да се слеем през този месец и половина със силната енергия на планетата на Смелостта.

От консервативния и стабилен Козирог ще трябва да преоткрием страстта – канализирана в идеали по “водолейски”.

Въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни ще са най-облагодетелствани от марсовата енергия, на Стрелец и Овен позицията им не е лоша, а Скорпион, Телец и Лъв ще са в по-неблагоприятна ситуация по време на този транзит.

Марс във Водолей обича експериментите и има откривателски дух – вероятността да се открие лекарство или ваксина срещу Коронавируса се увеличава. Всякакви научни открития ще са много възможни. Дигиталните технологии ще бележат подем и новаторският устрем ще бъде силен през периода, в който Марс ще бъде във Водолей.

Настройте се главно за промени! Тя – свободата ще бъде основния мотивиращ фактор на този транзит, защото Водолеят е един от най-свободолюбивите знаци в зодиака.

Със самото си влизане на 31.03.20г. Марс /Действието/ се среща със Сатурн /Ограничението/ в 0 градус на Водолей! Може да ни стане по-строго и сериозно отношението към настоящ проблем, да сме по-ограничени… Но в същото време, това дава възможност и шанс на нашите хрумвания и интересни идеи да се превърнат в реаленост, да дадат реален резултат! Нулевият градус е специален – той дава силен старт, ново начало. Там, през декември месец 2020г. ще се срещнат Сатурн и Юпитер /царски съвпад/ и това ще бъде последната Знакова среща за тази година!


На 07.04.20г. – ще ни се наложи да преминем и през Квадратура на Марс и Уран, който е в Телец! Това е един много сложен аспект, един мощен сблъсък между две силно енергийни планети. Тяхното взаимодействие, освен сериозно напрежение, може да донесе и някакъв обрат, зависи къде попадат знаците Водолей и Телец във вашата лична астрална карта.

Каквото и да си говорим – Експериментирайте, защото сега е времето, когато Марс е във Водолей! И не забравяйте, че Марс се свързва със сексуалната енергия и мъжествеността, но по един авангарден начин, а не агресивен!

“Правете любов, а не война!” – би могло да бъде мотото на този транзит.

ИЗТОЧНИК – https://www.edna.bg/astrologia/mars-vyv-vodolej-nastrojte-se-za-promeni-pomagajte-na-horata-okolo-vas-4661171

Редактор: Вяра ИвановаИзточник: Мария Василева -астролог / Астро СвятМарсВодолей

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *