Огледалните дати през февруари 2020 година – космически портали

02.02.2020 – 2 февруари 2020
02.20.2020 – 20 февруари 2020
02.22.2020 – 22 февруари 2020

През втория месец на годината, имаме да се срещаме повече от веднъж с числата две и нула. Мнозина възприемат тези дати като шанс да променят живота си веднъж завинаги.

„Двойката е несъвършеното условие, в което изпада човешкото същество, когато се отдели от Божествената Монада”, казва Питагор

Римляните посветили втория месец на Плутон, бога на подземния свят, а на втория ден от втория месец са имали обичай да принасят жертви на духовете на смъртта.

Всяко число има своя собствена енергия, която по един или друг начин се отразява на хората. От древни времена хората обръщат внимание на комбинациите от числа. Смятало се е, че такива дати носят силен заряд на енергия и отварят възможности, недостъпни в друго време за хората.  Според езотериците, от 2 февруари ще започнат глобални промени в света и в живота на всички, които в този ден се обърнат към силите на природата.

Тази цифра ще повлияе на събитията от последния зимен месец и нумеролозите прогнозират глобални промени в живота на много хора. Промените ще засегнат всички области на живота.

02.02.2020 – такава огледална дата се пада веднъж на хилядолетие. От тази дата през февруари започва процеса на трансформация, а Вселената дава възможност да се коригират много грешки.

Двойката е женският принцип. Характеризира се с двойственост, разпад, противопоставяне, поляризация. Символизира двата полюса и напрежението между тях в празното пространство. Само раждането на нещо трето може да разреди това напрежение.

Според Колин Хелин, на хората, подложени на вибрацията на числото 2, се препоръчва често да четат книгите на Йоан и Исус Навин.

Двойката е символ на нестабилност в нумерологията, сблъсък, противопоставяне между два обекта, идеи, хора. Необходимост да се прави избор.

В дните и часовете, когато царуват двойки, не се препоръчва да се подписват важни документи. Освен ако, разбира се, не сте в безнадеждна ситуация, когато няма друг избор и трябва да вземете решение тук и сега.

Много нумеролози смятат, че браковете, сключени на огледална дата, са по-силни от всяка друга. Четири двойки правят цифрата осем – символ на безкрайността. 

Мислите в този ден ще имат специална вибрация и ще могат да се материализират вбъдеще. Следователно не трябва да мислите за нищо лошо. Освен това не трябва да се карате с никого – негативните мисли могат да навредят на друг човек и на вас самите. Не трябва да изпитвате негодувание и негативност, както и да общувате с хора, които изсмукват енергия от вас.

Време за положителни промени, което означава, че не бива да се отдавате на лошо настроение и емоции. Всяка агресия и недоволство ще се отразят в бъдеще, така че трябва да започнете деня с усмивка и да не отказвате да помагате на другите.

В Таро двойката е представена от аркана на „Висшата жрица. Засилва се женската енергия и интуицията, затова жените трябва да отделят особено внимание на тази дата, да се концентрират върху своите желания, мечти и планове.

Влиянието на двойката ще повлияе на съзнанието и в такъв момент е най-добре да се включите в духовни практики, да общувате с Висшите сили и да се стремите към духовно развитие. 

Препоръчва се да прекарате огледалните дати на спокойствие, в уединение и да медитирате, за да бъдете допуснати в предверието на свещения вътрешен храм. Бъдете смирени, самовглъбени и внимателно се вслушайте в зова на сърцето си. Търпеливо търсете отговори на своите въпроси.

Тези, които искат да променят живота си към по-добро в този ден, трябва да отправят своите желания. Най-ефективният начин е да ги визуализирате все едно вече са напълно осъществени и да си представите радостта и удовлетворението, което изпитвате от осъществяването им. Ако желанията ви са свързани с материално благоденствие – запалете зелена свещ, ако са свързани с любов и търсене на партньор – запалете розова свещ. Не се притеснявайте, ако нямате в тези цветове. Използвайте бяла или златиста свещ. Съсредоточете се в пламъка и си представяйте всичко, което мечтаете като вече изпълнено. Призовете Вселената, своите светли помощници да ви подкрепят в изпълнение на желанията ви. Може да ги напишете на лист хартия и после да го изгорите, разпръсквайки пепелта.

Вие направихте всичко, което можахте. Сега благодарете и се доверете на творческата сила на Вселената. Имайте търпение: всичко ще стане в своето време и на точното място.

Нулата символизира тайнствеността на безкрая. Силата, която се издига над ограничеността на живота и смъртта. Когато има много нули в датите, това означава, че се приближава нов цикъл на развитие. Необходимо е да се премине на ново ниво.

В Таро нулевия аркан е „Шута/Глупакът“  и това също показва нов етап в живота, където може да се наложи да започнете от нулата. Понякога, за да откриете нещо ново, трябва да пожертвате нещо друго.

В тези дни можете да си позволите малко „лудост”, приключение, разчупване и излизане извън обичайните рамки.

На 02.02.2020 Луната е растяща и дава допълнителен енергиен тласък на целите и действията ни.

източник – https://tribune.bg/bg/horoskop/ogledalnite-dati-prez-fevruari-2020-godina–kosmicheski-portali/

от –

Ивелина Пенчева – астролог, автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *