Хоопонопоно – Методът Случващ Чудеса


Хоопонопоно е древна хавайска техника, която дава възможност да се справим с абсолютно всяка нехармонична ситуация в живота ни: конфликти, болести, несполуки. Хоопонопоно – метод за постигане на благополучие, здраве, душевен мир и всичко, за което мечтаете. Описана е за масовия свят в книгата „Абсолютна неограниченост“ от Джо Витале и Д-р Хю Лен.

Ето и историята: Д-р Хю Лен е назначен в психиатрична болница, която се отличава с огромен процент тежка заболеваемост, силна агресия, осезаема негативна енергия; персоналът бяга, напуска, има инциденти. Никой не иска да работи там. Хю Лен прилага една древна хавайска техника спрямо болните: Взема в ръце досието на всеки болен (не прави срещи, консултации и лечение с никого), вниква в болестта му – така, че да я изживее като част от него самия, поемайки отговорност за появилото се събитие в живота му. И чрез думите, описани отдолу, насочени към болестта вътре в него и към Божествената сила, той за 3 години постига невероятни резултати.

🙂

Пациентите са изцелени като по чудо, персоналът остава да работи с удоволствие и радост. В един момент даже трябва да редуцират персонала, защото вече няма болни. А накрая даже затварят лудницата – няма достатъчно луди  Толкова е просто – когато изцелиш проблема вътре в себе си, изцеляваш и неговото проявление в „другия“. Защото всички споделяме едно общо съзнание. Буквално. Тази техника се нарича „хоопонопоно“ и цялата ѝ сложнотия се изразява в повтарянето (с поемане на 100% отговорност и вникване в проблема) на следните думи:

“Съжалявам! Моля те, прости ми! Обичам те! Благодаря ти!”

„Обичам те“ е най-простият и гениален инструмент, който изчиства натрупаните стари спомени, блокажи, страхове и отрицателна енергия в колективното съзнание, освобождава енергията и ни връща в нулата.. в състоянието на абсолютна неограниченост.

Молитвата на Морна (хавайската лечителка, осъвременила метода хоопонопоно):

„Божествени създателю, баща, майка, син като едно… Ако аз, моето семейство, роднини и предци сме обидили теб, твоите роднини и предци с мисъл, дума, действия или дела от началото на нашето сътворение до днес, ние молим за твоята прошка.Нека тя изчисти, пречисти, освободи и премахне всички отрицателни спомени, блокировки, енергии и вибрации и нека преобразува тези нежелани енергии в чиста светлина.
И да стане според думите ми.“

Изпробвано е нееднократно – гарантираме ви – работи!!!

източник – http://www.svoizbor.com/2014/07/hooponopono-the-miracle-method/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *