Котката е, подходящ подарък!

Един от основните символи на Котката е като пазителка на дома и семейството. Затова е чудесен подарък за новодомци, а защо не и за сватба. Има поверие, че в нов дом първо трябва да влезе котка, за да е щастливо и задружно семейството.

Котката е подходящ подарък за жена, тъй като се асоциира с женското и с дома. А обикновено дамите са тези, които се грижат за него. Такава статуетка предизвиква положителни емоции, дори и в хора, които не обичат животните.

Когато котката е свита на кълбо – това символизира вечността и такъв подарък е с хубаво пожелание за дълголетие. Пластика на котка с малко котенце е оригинален подарък за жена. Малкото котенце символизира радостта.

Според Фън Шуй котката е символ на благоденствие и ще донесе богатство на притежателя си. Затова тази пластика е подходящ подарък за хора, които се занимават с бизнес. Тя ще им донесе успех.

Котката се смята за магическо животно с добри сили, затова е хубаво да я имаме в дома си и е подходяща за подарък. Има голямо разнообразие от фигурки, така че да се спрете на подходящата за вас. Може да е от метал, дърво или керамика. Интересни са котките от палмово дърво. 

източник – https://podaracisofia.com/kotka-originalen-podark-za-jena-i-za-dom/380/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *