Годишен хороскоп за 2020 година – 2част

Годишен хороскоп за 2020 г. – ВЕЗНИ

2020 година, за вас скъпи Везни, ще се запомни с една голяма промяна в живота на дете или внуче. Образно казано това може да бъде свързано с край на един етап от тяхното развитие и начало на нов, като начало на обучение в детска градина, нова степен на образование, създаване на семейство, преместване в друг град или държава и други.

Това не е най-добрата година за зачеване на дете, но ако това се случи бъдете предпазливи за бременността си и следвайте стриктно съветите на личния си лекар.

За порасналите деца на родителите Везни, 2020 година може да бъде начало на един самостоятелен начин на живот извън дома на родителите.

През тази година във важните си финансови, материални и имуществени дела, разчитайте основно на себе си. Очакванията ви за някаква помощ от страна на приятели, може да ви донесе голямо разочарование, а в някои случаи дори да бъде повод за неприятен конфликт.

През 2020 година може да се надявате на добри и перспективни възможности за професионално развитие, за постигане на реални успехи в собствен бизнес.

С по-голяма лекота през годината ще постигнете повишение на доходите си. Ще може да си осигурите допълнителни източници на финансови приходи.

През годината ще имате важни ползотворни за вас финансови отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

2020 година може да ви натовари с професионалните проблеми на мъж от семейството ви: баща, брат, зет, син или съпруг. Какво развитие ще имат тези проблеми ще зависи от индивидуалния хороскоп на съответният човек.

През тази година неочаквано ще ви изненада сериозен здравословен проблем на мъж от семейството, който може да бъде ваш баща, дядо, чичо или съпруг.

През годината ще имате по-големи и понякога натоварващи ви финансови разходи (като в някои случаи дори може да вземете банков кредит или ипотека). Моят съвет е да внимавате при подписването на финансови документи и внимателно да се вглеждате в клаузи по договор от финансов характер.

2020 година може да бъде запомнена с получаване на права върху собственост, която досега е била притежание на ваши родители, баба и дядо, или роднини от страна на брачния ви партньор.

През годината добро развитие ще имат ваши планове от материален или имуществен характер са хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Тези от вас, които ще се ангажират със съдебно дело от имуществен характер ще могат да разчитат на успех.

2020 година ще бъде проблематично време за развитие на ваши планове и отношения свързани с чужбина. Ако сте ангажирани с такива, то ще възникнат различни забавяния или ще се преживеят неочаквани стресови ситуации.

През 2020 година ще бъдете поканени поне на една сватба, която ще изиска предварителна подготовка от ваша страна преди да отидете на сватбеното тържество.

Това ще бъде много силна и успешна година за вашите семейни планове, тъй като различни обстоятелства ще спомогнат тяхната реализация. Това ще бъде благоприятна година за брак с партньор, който е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През 2020 година ще осъществите едно пътуване, което първоначално ще бъде в плановете на ваши приятели, на вашата майка, сестра или друга роднина от женски пол. Може да очаквате приятни емоции и преживявания, което не означава че трябва да бъдете невнимателни или самоуверени по време на пътуване.

За съжаление през 2020-та година любовният живот на Везните ще бъде поставен на изпитание, поради интриги свързани с любовната ви връзка, изневяра от страна на партньора ви или друга злонамерена намеса на външни хора във вашите отношения.

2020 ще бъде много ползотворна и успешна за кариерата на жените Везни, независимо от тяхната възраст. През тази година може да започнете нова работа, да постигнете призвание, там където работите в момента, да започнете нов бизнес, или да се зарадвате на важни резултати в бизнес, който вече притежавате.

Професионалните ви отношения с жени в повечето случаи ще ви бъдат от полза и ще са в основата на някои важни ваши успехи.

2020-а ще бъде знакова за любовния живот на жените Везни, особено за тези които са в търсене на своята половинка, на своя бъдещ брачен партньор.

Мъжете от този зодиакален знак да бъдат внимателни с всяко здравословно неразположение и да не игнорират думите и съветите на личния си лекар.

Годишен хороскоп за 2020 г. – СКОРПИОН

Поради силното влияние на Сатурн, хороскопът на зодия Скорпион за 2020 година ще изглежда като влакче в увеселителен парк – стремително ще върви ту нагоре, ту надолу. Хората, родени под този воден знак, управляван от Марс, обикновено са много различни, което означава, че сред тях има както много добри хора, така и хора с по-тежък характер. Общото между повечето от тях е, че имат силна воля и ясна представа за това, което искат.

От януари до март 2020 г., Скорпионите няма да се чувстват комфортно в компанията на другите хора, включително и техните приятели, партньори и членове на семейството. Поради негативните мисли и промените, които ще имате в живота, ще се чувствате раздразнени дори от най-малките проблеми, с които се сблъсквате. В този период избягвайте промените, като например, създаването на компания, инвестирането в нов проект или смяната на работното място.

С настъпването на пролетта, ситуацията ще се подобрява. Всичките ви проблеми ще изчезнат и като следствие вашият ум отново ще се проясни. Хороскопът ви съветва да използвате този период за личностен, умствен и дори професионален растеж. Точно сега можете напълно да се доверите на интуицията си, за да извлечете максимума от всяка възможност. Ще бъдете особено успешни, работейки в екип, където ще се проявите като един способен лидер.

Лятото ще бъде идеалното време да работите върху връзките си, особено това касае личните и романтичните връзки. По това време, Скорпионите и техните половинки ще имат възможност да се споразумеят за всичко без проблем, което като следствие ще събуди тяхната чувственост. Според хороскопа, няма да имате неприятни изненади на работното място, така че можете спокойно да предприемете едно романтично пътуване, ако това е нещото, за което копнеете.

Есента и края на 2020 г. ще бъде най-радостният период за всеки един Скорпиони. Въпреки студа навън, в живота ви ще се появи нов интересен човек, който ще внесе искра в ежедневието ви. Ако си падате по някого от дълго време, сега е моментът да действате. В течение на годината сте придобили много сила и постоянство, с чиято помощ сега може да получите любовта, за която винаги сте мечтали.

Годишен хороскоп за 2020 година – СТРЕЛЕЦ

За всеки Стрелец, хороскопът за 2020г. ще бъде отражение на неговия активен и независим характер. Хората, родени под този огнен знак под влиянието на Юпитер, обикновено се считат за миролюбиви оптимисти. Те не вярват, че бъдещето може да им донесе нещо, освен успех. Ето защо разочарованието може да ги шокира толкова силно, че да ги направи зли и прекалено импулсивни, което да доведе до още повече грешки.

Практически всеки Стрелец ще изпита силни колебания в настроението в началото на 2020 г., което ще окаже влияние върху взаимоотношенията с неговия партньор. Предпочитате да следвате сърцето си, вместо ума си, затова многобройните срещи и горчивите раздели ще са нещо нормално за вас. Опитайте се да се въздържате и ограничавате до известна степен през това време, за да не съжалявате по-късно за прибързаните си решения. Възможно е да нараните не само себе си, но и хората около вас.

Ако сте уморени от вашите бързо променящи се настроения, настъпването на пролетта ще измени това. Според хороскопа, ще имате толкова много различни преживявания и дейности, че няма да ви остане време за пилеене. Стрелците ще използват активния си начин на живот, за да развият добри отношения със семейството и приятелите си. Идеални за целта ще бъдат различните културни мероприятия и екскурзии сред природата, пътуванията с кола, велосипед или пешеходните разходки.

Летните месеци ще донесат много грижи за бъдещето, особено по отношение на кариерата. Дори ако не сте свикнали да планирате и предпочитате да живеете за мига, сега е моментът да преосмислите текущата си жизнена позиция и да изясните своите планове и цели за следващите години. Ако сегашната ви работа не ви устройва, хороскопът ви съветва да започнете да търсите друга, която ще ви накара да се чувствате по-щастливи.

От есента до края на 2020 г. Стрелците могат да очакват много нови възможности в работата. Ако от дълго време желаете да работите някъде в чужбина, възможно е звездите сега да чуят вашето желание. Не позволявайте обаче да бъдете прекалено увлечени от работата си, отделете време за семейството и партньора си. Ако мислите, че сте претрупани с работа и задачи, опитайте се да елиминирате стреса чрез дейности като спорт.

Годишен хороскоп за 2020 г. – КОЗИРОГ

Козирозите обикновено не са особено популярни, главно поради причината, че са по-студени и сериозни по природа. Следва да се отбележи, че това не зависи от тях. Те са просто самотници, които предпочитат да се фокусират върху материалните аспекти на живота си, а не върху взаимоотношенията. Тази година ще бъде благоприятна за тях, особено благодарение на позицията на Уран в Телец, благодарение на която хороскопът за 2020г. предрича на Козирозите много кариерни успехи.

Въпреки това ще трябва да ги почакате до март, защото началото на 2020 г. ще бъде доста неясно и замъглено за вас. Поради силното влияние на Сатурн в Козирог, вие вероятно ще се страхувате да бъдете отхвърлени или да се провалите. Поради тази причина, се опитайте да възприемате по-спокойно и рутинно работата си, без да се изразявате прекалено много на работното място. Към подобен подход трябва да се придържате и във връзката с партньора ви; избягвайки при това стереотипите.

С настъпването на пролетта, страховете ви ще изчезнат и ще се върнете към нормалния живот, особено това касае работата ви. Умът ви ще работи максимално добре, така че можете да правите всичко, което пожелаете, без да влагате много усилия в това. Хороскопът обаче ви съветва да насочите вниманието си към семейството. Възможно е да възникне голям конфликт, който да доведе до труден етап във взаимоотношенията.

През лятото на 2020 г., можете да очаквате отплата за усилията, положени в работата през пролетта. Независимо от това, дали вашите началници ще ви възнаградят с бонус или повишение, финансовата ви ситуация ще се подобри стремително. Това време е подходящо и за извършването на необходимите ремонтни дейности в дома ви. Освен това, покачването на температурите ще „разтопи“ сърцето ви и вие ще бъдете по-близо до партньора си от всякога. Възползвайте се от тези обстоятелства и наблегнете на романтиката.

С настъпването на есента и приближаването на края на годината, Козирогът, под влиянието на Меркурий, ще осъзнае важността на комуникациите. Ако сте имали желание връзката ви да премине на следващо ниво, то трябва да се възползвате от този период, за да поговорите с любимия човек. Според хороскопа, вашата преценка може да бъде повлияна от мнението на приятел или друг страничен човек, не се поддавайте на тяхното влияние.

Годишен хороскоп за 2020 г. – ВОДОЛЕЙ

Хората, родени под този въздушен знак, са под влиянието на две планети – Сатурн и Уран, които им дават много гъвкав, но същевременно твърд характер. Те рядко избират една и съща посока с основната маса хора и чувстват силна нужда да помагат на другите. Тази тяхна особеност оказва влияние и върху хороскопа им за 2020 г., който предрича, че Водолеите активно ще помагат на другите.

Имайте предвид обаче, че това може да ви се отрази неблагоприятно, особено през първите месеци на 2020 г., когато ще бъдете прекалено грижовни под влиянието на Юпитер в Козирог. Не всеки човек ще се зарадва някой да се намесва в живота му, независимо колко добри са вашите намерения. С намесата си можете да унищожите взаимоотношенията ви. Ето защо, хороскопът ви препоръчва да мислите за себе си и да се опитате да укрепите приятелствата и романтичните си връзки, като прекарвате повече време с близките си в спокойна и релаксираща обстановка.

С настъпването на пролетните месеци, вашите комуникативни способности ще излязат на преден план. От гледна точка на кариерата, Водолеите ще се справят добре с работата в екип, където техните ораторски умения и уникалната им гледна точка ще спомогнат за предотвратяването на редица проблеми. Ще използвате тези силни страни, и когато общувате с партньора си. Според хороскопа, някои неразрешени стари конфликти могат да излезнат на повърхността, но няма да имате проблеми с тяхното преодоляване.

Ако досега сте мислили, че хаосът царува в живота ви, ще останете доволни от това, че лятото, в частност позицията на Юпитер в Дева, ще ви даде необходимите организационни умения, за да подредите живота си. Единственото нещо, което може да попречи на вашия напредък, е свръхчувствителността, която имате. Предприемането на едно пътуване със семейството или партньора ви, най-вече на някое ново място, ще ви отвлече от негативните емоции.

През есента и зимата, Водолеите ще почувстват нуждата да оценят и преосмислят връзките си, в това число и интимните си връзки. Затова, дългите разговори за бъдещето ще бъдат в реда на нещата. Ще бъде полезно да инвестирате енергия и в работната сфера – може да имате интересна възможност за кариерно развитие. Също така трябва да контролирате и прекомерните си разходи, в противен случай може да загубите своите спестявания поради неочаквани разходи към края на 2020 година.

Годишен хороскоп за 2020 г. – РИБИ

Хороскопът за 2020г. предрича на Рибите много възможности, които значително ще подобрят тяхната интуиция. Хората, родени под този воден знак, управляван от Юпитер и Нептун, обикновено са твърде нерешителни, дори и за малките неща. Следователно 2020 г. може да представлява важен период за тях, тъй като ще им позволи да работят усилено върху тази тяхна слабост.

От януари до март, Рибите ще се насладят на голяма вълна от творчество, която ще им бъде донесена от Нептун във Водолей. Може да се възползвате от нея не само през свободното си време, но и по време на работата си. В частност, ще се справяте много добре с работата в екип, където вашето практическо мислене ще бъде оценено. Любовните ви отношения ще бъдат предимно мирни и стабилни през този период.

С настъпването на пролетта, ще трябва да напуснете света на фантазиите и да се върнете към реалността. Вашият хороскоп разкрива някои неочаквани финансови проблеми, които ще изискват от вас да работите упорито, а може би дори извънредно. Перфектната награда за вас ще бъдат хармоничните взаимоотношения, особено с вашето семейство и приятели. Що се отнася до любовта, Рибите могат да срещнат незначителни изпитания, причинени от положението на Уран в Телец. Няма обаче проблем, който да не може да бъде решен с открита и честна комуникация.

Лятото на 2020 г. няма да бъде най-щастливото време за Рибите. Поради влиянието на Сатурн в знака на Рибите, вашата свръхчувствителност ше бъде изострена, така че дори и най-малкият проблем ще бъде достатъчен, за да се сринете като къщичка от карти. Трябва да балансирате настроението си чрез различни физически дейности, като например бягане или ходене. Опитайте се да включите партньора си в тях, може би с помощта на активна почивка за двама.

През последните няколко месеца на тази година, вашият хороскоп вероятно ще ви донесе няколко възможности за работа. Ако смятате, че кариерата ви трябва да тръгне в друга посока, вие наистина ще имате възможността да сторите това. Ако нямате половинка, звездите ще спомогнат за запознанството ви с интересна личност, която определено ще хване окото ви. Ако покажете своята истинска същност, е напълно възможно, това обикновено запознанство да прерасне в една сериозна връзка.

източник – http://www.chernomore.bg/jivot/2019-10-07/godishen-horoskop-za-2020-g-ribi

от astro.velida.net

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *