Годишен хороскоп за 2020 година – част 1

Годишен хороскоп за 2020 година – ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен, 2020-та година ще се запомни с много емоционални срещи и събирания свързани предимно с хора от кръга ви приятели, колеги, съседи или политически партньори.

Това определено ще бъде година, в която ще създадете много нови познанства, приятелства или бизнес партньорства.

Много добро развитие през годината ще имат новосъздадени романтични отношения, които определено ще имат перспективно развитие, ако вие им позволите това.

Като цяло през годината развитието на вашите отношения с хора извън дома ви, ще зависят от вашите настроения, амбиции и цели.

През тази година ще се опитате да реализирате своя старо неизпълнено желание, свързано с покупка на скъпо струваща или антикварна вещ. Възможно е да възобновите ваша идея, за покупка на стара къща или изоставен имот, които да възстановите според вашите виждания или култура.

През тази година мнозина ще се зарадват на собственост, която ще получат чрез роднинските си връзки или чрез тези на брачния си партньор.

Големите промени в живота ви ще се случат благодарение на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. През годината ще преживеете важни събития свързани с брат, зет или друг далечен роднина. Някои от тези събития обаче ще застрашат добрите ви отношения поради сблъсък на различни интереси, свързани със семейно имущество, грижи за възрастни родственици и други.

Избягвайте да използвате хитрост или нелоялност в семейните си или брачни отношения, защото това може да застраши значително хармонията в дома ви.

2020 година ще бъде благоприятна за пътуване, което ще бъде предварително добре обмислено и планирано. Най-вероятно то ще бъде свързано с някакъв вид работа или с бизнес, който вие или семейството ви притежавате.

По-голяма част от радостните събития през годината ще са свързани именно с пътуване или с хора от различни разстояния.

Една от по-големите изненади през годината ще бъде свързана с жена и сериозно предложение, което тя ще ви направи. То може да има отношение към вашите имотни интереси и планове, да е свързано с нова работа или бизнес, но също така може да бъде предложение за брак (колкото и странно да е).

През тази година ще сте склонни да се стремите към ангажирането ви с работа или бизнес отношения, водени предимно от финансовите си интереси (по-висока заплата, по-добри печалби и други).

През годината избягвайте да разчитате на обещания или думи на хора, които са от страна на брачния ви или романтичен партньор. Това особено важи за неща свързани с пари.

Не са изключени разходи свързани с такива хора, поради техните здравословни или друг вид проблеми.

През тази година основните стресови ситуации ще бъдат свързани с дете или с млади хора от семейството ви или с роднини. Възможно е те да са родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен или да не живеят с вас под един покрив.

Тези от вас които имат партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще преживеят трудни моменти свързани с тяхната работа, бизнес или здраве.

2020 година няма да бъде лека година за брачните ви отношения, затова не си позволявайте изневери, нелоялност към партньора ви или други действия, които могат да застрашат брака ви.

През годината трудни ще бъдат отношенията ви с майка или роднина по майчина линия, като причината за напрежението помежду ви ще бъде индивидуална, и трудно може да се характеризира с една – две думи.

Една от големите изненади през тази година ще бъде свързана с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, който ще преживее съдбовна промяна, катарзис в живота си.

2020 година ще бъде време на значителни промени в живота на мъжете Овен, които ще успеят да реализират почти всички свои планове свързани с нова работа, ново жилище, създаване на ново семейство.

Жените Овен определено ще преживеят няколко интересни момента, свързани с трудни решения, избор между няколко възможности или няколко предложения.

Годишен хороскоп за 2020 година – ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец, 2020 година ще предизвика различни промени в дома и в работата ви. В някои случаи те ще бъдат форсирани от появата на нови хора в семейството или в работния ви колектив.

През тази година ще имате благоприятно време за начало на бизнес от дома, бизнес свързан с услуги за домакинството, семейството, имотен бизнес, бизнес свързан със строителство или ремонти и др.

През тази година в голяма степен ще можете да разчитате на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева при реализацията на планове свързани с дома или с кариерата ви.

Въпреки благоприятните тенденции, с които започнах тази годишна прогноза, някои неблагоприятни влияния през годината ще засегнат вашите финансови ресурси и спестявания. Повечето разходи през годината не винаги ще успяват навреме да се покрият от по-добри доходи. Ще се преживеят моменти на конфронтация с роднини или бизнес партньори свързани с по-големи разходи, плащания или инвестиции. Особено чувствителни ще бъдат отношенията ви с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

През годината ще преживеете емоционални моменти свързани със здравето на приятели или хора от кръга ви роднини, с които нямате кръвна връзка. Здравословното състояние на такива хора, може да изиска лечение в болница, хирургическа намеса и да има като цяло неясно развитие към възстановяване или влошаване.

През годината ще сте част от събирания свързани с важно събитие в живота на брат или сестра, братовчеди и други родственици.

Кратките пътувания извън вашето населено място, в повечето случаи ще са свързани със срещи с роднини или с лечение, терапия и др.

2020 ще има благоприятно въздействие върху отношения с баща или с роднини от мъжки пол. Особено благоприятно влияние ще се усети в отношенията ви с тези, които живеят на разстояния от вас.

През годината мнозина ще планират пътуване свързано със завръщане или гостуване в дома на родители. Мнозина, които са били на работа в чужбина през 2020 ще започнат своето завръщане по родните места или ще започнат подготовка за такова. Ще се оглеждате за подходяща работа или бизнес, за създаване на собствен дом или възстановяване дома на родители, баба и дядо.

Любовният ви живот ще бъде трудно да се характеризира с няколко думи еднакво за всички представители на зодиакалния знак Телец.

Най-нестабилни или уязвими откъм грешки и заблуди ще бъдат момичетата и младите жени родени под този зодиакален знак. Възможно е да правите опити да се домогнете до нечие внимание или романтичен интерес чрез непозволени средства, хитрости и манипулации. Това определено ще ви изиграе лоша шега.

Както писах в началото 2020 ще бъде много благоприятно време за развитие на семеен бизнес, на личната ви кариера или бизнес в определена област (свързан предимно със земята, имоти, строителство, ремонти, с услуги за дома и семейството и др.). Ще имате интересни идеи и планове, които ще имат реална възможност за реализация в рамките на тази и следващата година. Благоприятно влияние в тези ваши действия ще може да усетите от хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

2020 вещае промени в семейството предимно на мъжете родени под зодиакалния знак Телец. Несемейните ще имат възможност да създадат собствено семейство, да сключат брак или да станат родители. Годината вещае повече раждания на момчета или повече важни събития свързани с мъже в семейството ви.

През тази година избягвайте да правите планове свързани със завещания, наследства, пенсия (особено ако е наследствена). Възможни са различни разочарования, затруднения или спънки при оформяне на документи свързани с тях и др.

Отношенията ви с роднини от страна на брачния ви партньор ще преживеят турбуленция свързана с финансови интереси или общо имущество.

2020 ще зарадва мнозина от вас с раждането на дете, с успехи на дете или млад човек от семейството. Тези успехи могат да имат връзка с различни публични или професионални изяви, включително такива зад граница.

През тази година ще може да се зарадвате на различни важни събития в живота на собственото си дете, които ще бъдат постигнати благодарение на късмет или собствен талант (познания).

2020 ще бъде благоприятна за създаване на романтична връзка чрез онлайн средствата за запознанства: агенция за запознанства, страница за запознанства, брачна агенция, сватовница и др. Интересно развитие ще имат и романтични отношения, които ще се създадат на работното ви място или чрез професионалните ви контакти. Специални емоции ще преживеят тези от вас, които ще срещнат партньор роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Някои трудни моменти през годината ще имат връзка с майка или с жена, която е ваша родственица. 2020 вещае житейска раздяла с жена поради извървяния от нея предопределен житейски път.

Мнозина ще бъдат изненадани през годината от придобиване на ново имущество или собственост, както е и възможно да вземете неочаквано решение (предимно жените Телец) за прехвърляне на лична собственост на друг човек.

Годишен хороскоп за 2020 година – БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци, 2020 година ще бъде запомнена с някои важни промени във вашето материално и имотно състояние. През тази година ще имате възможност да се устроите със собствен дом, да подобрите дома в който живеете, да получите наследство или да инвестирате в недвижими имоти.

Всичките тези неща ще стават бавно, преодолявайки различни притеснения, спънки или затруднения. В края на краищата най-важното е постигането на успех или резултати, които да ви удовлетворят.

През годината ще ви се наложи да разрешавате най-различни битови проблеми в дома си или проблеми с техника, която притежавате. Това ще ви коства стресови моменти, които са естествени при такива ситуации.

През 2020 година по-добри финансови възможности ще имат жените Близнаци, отколкото мъжете.

Вероятни са по-големи или неприятни разходи свързани с млада жена: дъщеря, внучка, снаха и други. Неприятното в този случай ще бъде големината на разходите, които може да предизвикат затруднения в семейния ви бюджет или причината за тяхното възникване: грешки, не добре обмислен заем, възникване на неочакван здравословен проблем и др.

Старайте се да бъдете по-независими във финансовите си дела през годината, особено ако правите някакви инвестиции или имате собствен бизнес. Избягвайте вмешателство в такива дейности на други хора, дори те да са от кръга ви роднини.

Всъщност през годината доста често ще имате да разрешавате финансови проблеми с роднини, които ще бъдат предизвикани от различни несъгласия помежду ви.

Някои от вас могат да се натоварят емоционално и психически с паричните затруднения в семейството на роднини. Дали ще можете да помогнете, дали ще ви поискат помощ ще бъде различно за всеки един от вас.

2020 година вещае важни събития свързани с баща, с родственик от страна на баща ви или друг мъж от кръга ви роднини. Вероятно това ще бъде личност, с която не живеете под един покрив и с когото ще имате по-чести контакти в периода на тези събития.

През годината ще имате ангажименти свързани с различни финансови документи, които касаят ваши минали действия, предишна работа, заем който сте взели преди време или други подобни дела.

Внимание ще изискват договорни или финансови отношения с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, които ще имат неясно, непредсказуемо развитие.

2020 година ще бъде неблагоприятно време за преместване в друг град или държава с цел нова работа или обучение.

През годината ще ви разстрои събитие свързано с неприятен инцидент по време на пътуване за хора, които лично познавате.

Има голяма вероятност да се откажете от ваш план свързан с пътуване, поради осъзнаване невъзможността да реализирате вашите предварителни очаквания и цели.

2020 година вещае приятни преживявания свързани със сватба или със семейството на ваши приятели или роднини, които вероятно са родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Нови познанства с такива хора в романтичен план могат да доведат до създаване на семейство и сключване на брак.

Като цяло хора родени по тези три зодиакални знака ще внесат специално оживление в живота ви през годината.

През 2020-та някои от вас ще преживеят конфликти или различни спорни ситуации свързани с наследство, собственост или пари, които са притежание на родители или други възрастни родственици. Моят съвет е да не се натоварвате психически и емоционално с подобни конфронтации, тъй като те, като развитие няма да зависят от вас по никакъв начин.

През годината ще възникнат неочаквани ситуации в дома ви свързани с тайни от вашия личен живот или живота на ваш родственик, които ще имат своето индивидуално развитие. Каквото и да бъде конкретното събитие, то няма да бъде случайно, няма да бъде предизвикано преднамерено от някой друг, а просто съдбата по свой си начин ще иска да разкрие, да направи скритото да стане явно.

Интересно развитие през годината ще има вашия обществен или политически живот, както и вашата кариера, в случай че сте в началото на такава.

Много силна протекция ще получите от страна на мъж, който може да бъде ваш ръководител, наставник, учител и дори роднина. 2020 вещае прогрес в професионален план за мъжете, както и благоприятно развитие на дела свързани със съдебна, юридическа, политическа или обществена институция.

Това ще бъде благоприятна година за начало на нова работа за почти всички представители на този зодиакален знак. Най-вероятно това ще стане неочаквано, като инцидентно ще възникне нова възможност или предложение, ще ви бъде даден нов шанс, за нещо което сте пропуснали преди време и др.

През годината ще ви изненада събитие в живота на жена родена под знака на Скорпион, Рак или Риби, която ще ви съобщи първо на вас важна за нея новина.

Годишен хороскоп за 2020 година – РАК

Ако сте родени под знака на Рак, през 2020 година ще бъде важно да запазите реализма си и да не допускате илюзии в живота си, особено такива свързани с пари.

Възможно е да вложите големи усилия в неща, които ще ви донесат печалба или приходи със закъснение. Възможно е да имате проблеми с получаването на пари от работа или друга дейност.

2020 година ще съумее да изненада мъжете родени под зодиакалния знак Рак, с новите възможности, които ще възникнат около тяхната основна работа или чрез възникването на допълнителни бизнес ангажименти.

През тази година ще имате възможност да работите на повече от едно място и така да си осигурите много по-добри доходи.

През годината са възможни неочаквани печалби или получаване на неочаквани пари при мъжете от този зодиакален знак.

2020 година ще зарадва мнозина с раждането на дете под зодиакалния знак Овен, Лъв или Стрелец. Вече родени деца по тези три зодиакални знака ще са причина за различни специални преживявания през годината, свързани с техни успехи или важни промени в живота им.

Ако имате брат или сестра от тези три зодии, през годината те ще ви направят съпричастни към вълнуващи моменти от техния живот.

През 2020 година ще преживеете драматично събитие свързано с баща или с по-възрастен родственик от мъжки пол.

Това ще бъде благоприятна година за младите представители на знака да напуснат бащиния си дом и да поемат един самостоятелен път на развитие.

Ако през годината сте ангажирани със съдебно дело на ваш роднина от мъжки пол, резултатите ще бъдат разочароващи или ще доведат до някаква загуба.

2020 година ще бъде чудесна за пътувания за развлечения, удоволствия и туризъм.

Мнозина ще срещнат своята специална любов по време на пътуване или ще имат романтична връзка с партньор от друго населено място.

2020 ще бъде благоприятна за преместване в друг град или държава с цел нова кариера, обучение или брак.

2020 година ще бъде турболентно време за вашата кариера, като различни събития ще провокират неочаквани решения или ще са в основата на неочаквани промени. През един такъв период ще можете да разчитате на помощта на хора от семейството си или на такива, които ценят вашето приятелство.

Любовни отношения на работното място ще бъдат атакувани от различни интриги, които в някои случаи ще намерят благоприятна почва в единият от партньорите и ще предизвикат раздяла.

Ако имате брачен партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, през годината ще ви се наложи често да се справяте с прояви на лошо настроение от негова/ или нейна страна. През годината партньорът ви ще е податлив на влияние отвън, ще вярва на всякаква информация, която касае вас, ваши роднини или събития, които се случват вътре в семейството ви. Тези изпитания за брака ви не вещаят раздяла или развод, но ще бъдат трудни преживявания, които ще има на какво да ви научат.

2020-та година ще бъде трудна, сложна и непредсказуема по отношение дела, свързани с наследство или грижи за имот на роднини, които поради здравословни проблеми нямат възможност да ги стопанисват.

През годината ще срещнете хора от друга националност или религия, които поради една или друга причина ще търсят вашето приятелство. Вероятно техните напористи действия ще предизвикат у вас съмнение в тяхната искреност. Всеки един от вас индивидуално трябва да прецени дали може да допусне една такава личност близо до себе си или ще трябва да прояви предпазливост.

През тази година ще сте склонни да се включвате в повече обществени мероприятия, които касаят района, селото, града или държавата, в които живеете. В действията си ще сте склонни да следвате жени, които ще се проявят като прагматични и добре организирани лидери.

Важна роля във вашия обществен, политически и професионален живот ще изиграе жена родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

През годината мнозина ще получат облага от финансови отношения, документ или трансфер на пари от страна на майка или друга жена от кръга роднини. Много е вероятно тя да бъде родена под знака на Телец, Козирог или Дева или да бъде с такъв асцендент.
През годината ще се натоварите неприятно с различни емоции свързани събития в живота на млада жена, която ще допусне фатални грешки в своя личен живот.

Годишен хороскоп за 2020 година – ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв, 2020 година вещае няколко срещи с хора, с които сте изгубили контакт във времето и не сте ги виждали поради различни причини.

Една среща с мъж от далечно разстояние ще бъде причина да преосмислите живота си, да видите в друга светлина пропуски или грешки, които сте направили в миналото си.

През тази година ще може да постигнете важни успехи или стабилност в финансов план.

Внимание ще изискват ваши документи свързани с пари, като банкова карта, кредитен договор, ипотечен кредит и други, които могат да бъдат изгубени, откраднати или да бъдат обект на някаква промяна.

През годината внимание ще изискват финансови отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, които могат да се окажат ненадеждни или неблагоприятни за вас.

През годината избягвайте да разчитате на помощта на други хора, когато искате да постигнете важно за вас развитие или успех. Не казвам, че не трябва да искате помощ, но трябва да сте внимателни от кого, какво искате.

Отношенията с млада жена от кръга ви роднини или приятели ще бъдат поставени на изпитание поради прояви на неискреност, злонамереност или користност нейните действия.

Тази година ще бъде благоприятна за начало или развитие на семеен бизнес, в който ще може да получите помощ или познания от страна на вашите родители или роднини.

Мнозина ще се ангажират с подобрения в бащиния си дом, който ще искат да запазят за себе си или за бъдещите поколения.

Това ще бъде благоприятна година за създаване на семейство, създаване или изграждане на собствен дом, за ремонти или подобрение в жилище, в което живеете.

През тази година в любовните ви отношения едва ли ще има някакви изненадващи преживявания.

Несемейните мъже ще имат възможност да създадат една перспективна връзка с момиче или жена родена под знака на Козирог, Телец или Дева. Ако вече имате изградена такава връзка, то тя може да премине в брачни отношения.

През годината ще преживеете интересни срещи с мъже родени под знака на Козирог, Телец или Дева, с които ще имате полезни за вас разговори в области от живота, които имат важно значение за вас.

За родителите Лъв, 2020 вещае разочарования или неизпълнени надежди свързани с дете, с неговото образование или развитие като личност. Жените Лъв да не пренебрегват нито едно гинекологично неразположение, особено ако вече са преживяли подобни проблеми или имат някакво хронично заболяване.

През 2020 година ще възникне неприятен конфликт от финансов характер с жена, която може да бъде ваша роднина или да има някакви контакти с вашето семейство.

Както писах в началото, бъдете внимателни с финансови документи, независимо дали те касаят вашата работа, семейство или личните ви планове.

2020 година вещае неочаквана житейска раздяла с човек, който е бил или в момента е ваш приятел. Новото измерение, в което тази личност отива, определено ще е по-доброто място.

2020 година може да ви изненада с неочаквани пари, с неочаквана печалба (независимо от нейния размер) или с неочаквано разрешаване на ваши финансови притеснения или проблеми. Всъщност закрилата на съдбата през тази година ще дойде именно във финансовите ви дела, които имат особено значение за бъдещето ви.

2020 година ще бъде благоприятна за преместване на семейството ви на село, в друг град или държава.

Годината ще бъде благоприятна за създаване на семейство с партньор от друго населено място.

Това ще бъде благоприятно време за срещи и събирания с роднини, които живеят на далеч от вас, както и за пътувания със семейството ви. Добро развитие ще има семеен бизнес свързан с транспорт или с туризъм.

През тази година вашия късмет или един уникален шанс за вас ще дойде чрез човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Доколко ще се възползвате от една такава ситуация ще бъде ваш личен избор.

През годината ще изпаднете в ситуация, в която много сериозно ще трябва да обмислите собствените си действия в една деликатна, почти неприятна ситуация свързана с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Годишен хороскоп за 2020 година – ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, 2020 година ще бъде запомнена с планирането и реализирането на една крупна придобивка, която може да бъде в полза на мъж от вашето семейство (син, съпруг, брат, баща) или вие да получите такава благодарение на такава личност.

През тази година като цяло трябва да бъдете внимателни с финансовите си ресурси, тъй като в голяма степен личният ви и семеен бюджет ще зависи от приходите и разходите на останалите членове на вашето семейство. Именно разходи свързани с ваши роднини могат да са в основата на различни неприятности или затруднения.

През годината ще възникне необходимост от разход за дома свързан с неочакван ремонт.

През тази година ще имате повече интересни и ползотворни за вас контакти с по-млади хора, което в енергиен план ще бъде позитивно и зареждащо ви.

Ако имате дете родено под знака на Овен, Лъв или Стрелец, през тази година ще имате повече ангажименти, посещения в различни институции или ще заживеете в различни домове.

2020 година вещае различни стресови ситуации свързани с дете, което може да бъде ваше собствено, но също така може да е от кръга на близките ви приятели или роднини.

През 2020-та ще ви се наложи да отложите едно пътуване, но пък ще възникне необходимост да пътувате на друго място с по-дълготрайно отсъствие от планираното.

През годината бъдете внимателни и защитете добре от кражба личния си автомобил и всички останали транспортни средства, които притежавате.

През 2020 година притеснение ще възникне около една сватба или начало на семейно съжителство, поради голямата промяна, с което едно такова събитие ще бъде свързано.

Здравословното състояние на ваш роднина ще бъде грижа и притеснение за кратък период от време.

През тази година сложни и непредсказуеми като развитие ще бъдат любовни отношения и кореспонденция с човек от друго населено място или държава.

Не са изключени разочарования свързани с различни ваши очаквания или обещания от страна на партньора ви, които ще останат неизпълнени, с различни извинения.

През тази година ще имате по-трудни отношения или по-често ще възникват спорове с баща, дядо или роднина от мъжки пол. Ако имате такъв родственик в Отвъдното, постарайте се да изпълните обещания, които сте му дали приживе. В противен случай съновиденията ви с него няма да са приятни.

През тази година мнозина от вас ще имат възможност да възобновят интимна или романтична връзка с предишен свой приятел или брачен партньор. Това обаче не бива да бъде самоцел, а да се следва естественото развитие на събитията.

Житейска раздяла с човек от кръга ви приятели ще бъде за негово или нейно добро.

Ако работата ви е свързана с чужбина или с чужденци, 2020 година вещае различни неочаквани ситуации, промени или предложения.
Ако в момента работите в чужбина възможно е неочаквано завръщане в родината ви или неочаквана загуба на работа.

В много отношения 2020 година ще бъде градивна и прогресивна за вас, тъй като много добре ще съумявате да се възползвате от шансовете си за издигане в кариерата или в обществото, където живеете.

Ако се занимавате с политическа дейност, годината ви носи успехи, но само ако сте избрали правилната посока. Всякакви нечестни или некоректни действия ще бъдат наказвани подобаващо.

През 2020 година бъдете много внимателни в отношенията си с жени родени под знака на Везни, Близнаци и Водолей. Те ще търсят успех или изгода в ситуация, която може да бъде загуба за вас.

През тази година ще ви изненадат неочаквани пари, които ще получите от жена или чрез нейните действия. Има голяма вероятност тя да бъде родена под знака на Телец, Козирог или Дева.

Голяма част от мъжете Дева ще се ангажират с покупка на лек автомобил, нов дом, или друга скъпоструваща вещ, като използват лизинг или друга форма на месечно изплащане.

източник – http://www.chernomore.bg/jivot/2019-10-07/godishen-horoskop-za-2020-godina-deva

от astro.velida.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *