Психологически тест с къщички! Разберете себе си

Тестът дава отлични резултати и се използва от ред психолози в работата им

1. Голям прозорец

Популярният. Ако тази картинка ви е привлякла най-силно – вие сте популярни и общителни. На пръв поглед екстроверти, понякога усещате самотата в себе си. Когато останете насаме със себе си, ви превземат мисли, които ви терзаят. Ето защо предпочитате да сте заобиколени от много хора, близки и приятели. Връзката ви с тях е силна. Въпреки това има моменти в които усещате, че нещо ви липсва.

2. Затворен прозорец

Тайнственият. Заобиколени сте от приятели и любов, а самотата не ви притеснява по никакъв начин. Без проблем завързвате нови контакти, а кръгът ви от познати не спира да расте. Това обаче не е било винаги така – като малки сте били изключително самотни. Още тогава сте се научили да възприемате тишината като кътче за размисъл и спокойствие. Това ви е оформило като балансирана личност.

3. Отворен прозорец

Контактният. Заобиколени сте от хора – приятели, роднини, близки и дори непознати. Харесва ви да сте сред тях колкото се може повече време, защото не спират да се възхищават на острия ви ум и откритост. Постоянно имате отворен чат на смартфона и получавате купища съобщения през деня. Изобщо – вие сте извор на енергия и привличате околните.

4. Малък прозорец

Срамежливият. Вие сте пасивна и свита личност. Околните не спират да се опитват да ви станат приятели, но вие просто не ги виждате. Нужно е само да отворите очите си и ще видите колко много любов има в света около вас. Вие сте забавни, умни и привлекателни, но никой няма да го види, ако сте толкова срамежливи.

5. Прозорец в близост до вратата

Чаровният. Харизмата ви е обаятелна и привлича хората към вас. Няма начин да останете незабелязани. Вие разпръсквате любов и светлина. Искате или не, вие винаги сте в центъра на вниманието. С годините свиквате с това внимание.

източник – http://kanal3.bg/news/70606-Psihologicheski-test-s-kashtichki%2521-Razberete-sebe-si

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *