Избери ваза и къде да я поставиш! Уникален психологически тест!

Избери си вазата с цветето, която най-много ти харесва (виж снимките по-долу). Помисли си също къде би я сложил/а: на масата в хола, на кухненския плот, на нощното шкафче в спалнята или на портмантото в коридора. Виж сега какво говори това за теб!

Ако си избрал ваза номер:

– ГЕРБЕР – Ти си човек с крехка душа. Дори и не се опитваш да го прикриваш, защото не можеш. Много емоции кипят в теб и понякога те объркват. Знаеш, че добротата ще спаси света и търсиш добри хора, с които да се заобиколиш. Не обичаш нахалните хора, готови на всяка цена да постигат целите си. Чакаш да те забележат.

2 – ЛЮЛЯЦИ – Знаеш какво искаш, следваш внимателно и упорито целите си. Никога няма да оставиш „коня си в калта”. На теб може да се разчита, защото си като ракета, която пробива път и води последователи. Най-добрият началник си, умееш да мотивираш подчинените и да управляваш разумно с необходимата доза риск.

3 –МАРГАРИТКИ – Любовта е най-важното нещо за теб, семейството е на преден план. Ти си роден да обичаш, да се отдаваш, да се грижиш за някого. Обичаш да пътуваш, но с любим човек. Иначе и вкъщи се чувстваш добре в уютната обстановка, която сам си създал.

4 – ОРХИДЕЯ – Ти си упорит, целенасочен, енергичен човек. Ти си изненадата на вечерта. Стартираш последен и финишираш пръв. Най-желаният приятел за компания си. Обичаш да се забавляваш и да си там, където животът кипи. Умееш да се приспособяваш, гъвкав си и лесно намираш решение в трудна ситуация.

5 – ЛАЛЕТА – Притежаваш заслужено самочувствие. Магнетичен си. Винаги правиш добро първо впечатление и вдъхваш респект, доверие и сигурност. Разумен си, даваш отлични съвети. Обичаш да спазваш правилата, но и да създаваш такива. Човек на място си!

Още: По мястото, където си избрал да сложиш вазата, може да разбереш кое е с най-голяма стойност в живота ти:

На масата в хола – Приятелите! Събирания, гости, партита – това е животът ти.

На кухненския плот – Уютът! Домакинството, семейните събирания и пътувания.

На нощното шкафче в спалнята – Сексът! Страстта, любовта, силните емоции.

На портмантото в коридора – Обществото! Кариерата, мнението на хората и тяхното одобрение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *