Магията на Август – месецът на най-високите вибрации за годината

Магията на Август може да бъде екстремно гореща и тежка. Но освежаването и лекотата ще бъдат толкова по-сладки, колкото повече горещина и тежест можем да поемем.  Очакват ни августовски горещини с дъх на морета, океани и пътешествия. Ще действаме и ще релаксираме активно, ще зареждаме сърцето си със смелостта и дързостта на Лъва, ще обичаме и ще мечтаем по лъвски. Ще се изстреляме като тапи на шампанско от меркуриевата и юпитеровата ретроградност. Ще заживеем по августовски – силово, проактивно, обнадеждено и със зареяни погледи в облаците и вълните.

Август 2019

Вече сме обладани от магията на Август –  месецът, който Георги Господинов така поетично и точно нарича „Следобедът на годината“…

Месец Август свързваме не само с лежерните сутрини и следобеди на най-знойния период в годината.

Август е и месецът на летните бури, на звездните нощи, на падащите звезди и на сбъднатите желания.

Август ще ни избави от тежката енергия на Юни и Юли, и ще ни възнагради за търпението и смелостта десетократно.

Август 2019

Енергията на месец Август 2019 носи усещане за облекчение, обновление, просветление и ускорение.

Август носи в себе си енергията на попътен вятър в платната ни.

В астрологичната карта на Август преобладава хармоничното и щастливо подреждане на звездите след тежките закалителни изпитания в сезона на затъмненията.

Започваме месец Август с пречистващи бури, с дъжд от падащи звезди и порой от метеорити.

Началото на месеца попада под щастливата звезда на зодия Лъв и новата надежда на лъвското новолуние – знак за добро и различно начало.

Приказната ни нощна спътница La Luna ще се прероди на два пъти през този месец – веднъж със сърце на Лъв (1 Август) и втори път с мъдростта на Дева (30 Август).

В синхрон с новолунието в Лъв, в началото на месеца ще усетим благословеното излизане на Меркурий от ретроградност. Докато не излезе напълно от ретроградната си сянка, Меркурий ще продължава да ни учи и да анализира, но вече ще сме в състояние да си поемем глътка свеж въздух и  полека да поемем в директна посока.

Меркурий ще ни възнагради десетократно за всяко изпитание и загуба по време на ретроградния си ход. Но най-голямата ни награда през този месец ще бъде директен Юпитер под знака на Стрелец. На 11 Август, Юпитер – планетата на щастието, оптимизма и изобилието излиза от ретроградност и започва нов цикъл на просперитет и разгръщане в своя роден знак – Стрелец

На 8 Агуст преживяваме същинското отваряне на Лъвския Портал. С неговото отваряне, в атмосферата на планетата ни ще навлязат висша мъдрост и светлинни кодове, които ще повишат енергията и ще подпомогнат физическата и духовната ни еволюция.

Пълнолуние под гениалната диригентска палка на Водолей на 15 Август, ще  изнесе величествен и красив концерт, в съзвучие с вселенската виртуозност, ексцентричност и просветление. С пълната Луна в знака на Водолей, отново ще се почувстваме свободни, оригинални и вдъхновени.

Август 2019

Посланията на месец Август ни подтикват да се отпуснем и да се порадваме на живота.

Август е месецът, в който ще се радваме на пречистената и обновена енергия.

Осъзнаваме, че всички предизвикателства, през които преминахме до тук са с цел трансформация, пробив, разгръщане и ъпгрейд в системата.

Живейте за момента и оставете тежките мисли, напрежението и миналото зад гърба си.

Когато зад нас се затварят врати, пред нас се отварят магически портали на късмет и изобилие.

Научените уроци и взетите изпити ще ни помогнат да се отпуснем, да оценим силата на момента и да се влеем наново в животворната стихия на съзиданието.

Отворете сърцата си! Фокусирайте се в хоризонта и осъзнайте безкрайните възможности на бъдещето.

Водете се от интуицията си – тя е част от вселенската мъдрост и през нейните очи всяка стихия е сила, всеки облак е животворна сянка, а всяка падаща звезда е обещание!

източник – https://frida.bg/2019/08/03/magiata-na-avgust-mesetsat-s-nay-silnite-vibratsii-za-godinata/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *