Затъмнението на 2 юли ни предизвиква да потърсим диалог с детето в нас, да пренаредим отношенията с майката и да овладеем тревожността

 

Слънчево затъмнение в Рак –

 

време е да оставим страховете

в миналото

Затъмнението на 2 юли ни

предизвиква да потърсим диалог с

детето в нас, да пренаредим

отношенията с майката и да овладеем

тревожността

На 2 юли в 22:16 ч. предстои едно значимо и до голяма степен непредвидимо събитие. В началото на новата седмица ще настъпи Новолуние и Слънчево затъмнение в Рак, което ще отвори някои от големите теми в живота ни и ще се превърне в катализатор за промени.

Слънчевите и Лунните затъмнения се случват едва няколко пъти в годината, а промените, които носят със себе си могат да се наблюдават през следващите 6 месеца.

Първото и най-важно, което трябва да знаем е, че не може да бъдем сигурни как ще се отрази затъмнението в нашия живот. Древните народи изключително са се страхували от момента, в който Луната апокалиптично закрива слънчевия диск, но с времето явлението е показало различни страни от своята природа.

Източник: iStock/Getty Images

Слънцето представя съзнанието на човека – има моменти, в които то неминуемо минава през „затъмнение“, за да започне нов курс в своя живот. Доколко събитията ще носят предизвикателства или положителни промени, зависи от рождената ни карта и предпоставките, които са заложени от минутата на нашето раждане. А сега, когато поемем дълбоко въздух и се подготвим за промени (които вероятно вече са ни нужни), нека да видим каква е темата на Новолуние в Рак.

Ракът е свързан със семейството и особено силно с майката –

помислете какви искате да бъдат отношенията ви с нея. Пожелайте си тази връзка да носи грижа, разбиране и подкрепа, каквито този знак може да ви осигури и направете действие в тази посока. Отделете време да погледнете по-голямата картина – какво желаете да притежава вашето семейство, каква майка сте вие и каква ви се иска да бъдете.

Източник: iStock/Getty Images

В живота на Рака емоциите препускат от пълен ентусиазъм до страха от загуба (материална или не), който може да саботира много от импулсивните решения. Независимо на каква вълна е този знак или планетите в картата ни, които управлява,

тревожността присъства през по-голямата част от времето.

Сега е моментът да пренаредите емоциите и да се запитате какво ви подсказва всяка една от тях. Някои усещания вероятно носим от деца, но вече сме големи и не се нуждаем от този емоционален сценарий. За да променим външните обстоятелства, първо трябва да се погрижим за себе си и да направим промяна за самите нас.

Източник: iStock/Getty Images

Ако има нещо, на което Ракът държи, то това е вярата, че всичко ще бъде наред,

защото той е помислил за всички рискове на света и е взел премерено решение. Кой всъщност има нужда от такъв подход? Периодът е чудесен за освобождаване от всички страхове и несигурност от неизвестното. Визуализирайте, че сте достатъчно смели да направите неочакваното. Понякога една стъпка в страни може да ни отведе на най-важното пътешествие в живота!

Източник: iStock/Getty Images

Слънчевото затъмнение е време за визуализации и нови желания –

бъдете сигурни в коя посока искате да насочите енергията и коя тема заслужава промени през следващата половина година. През тези дни е добре да не предприемаме действия към нещо ново, а да оставим идеята да придобие пълна яснота и да отправим желанията си така, както ги чувстваме.

Слънчевите и Лунните затъмнения имат изключително силна енергия, която ни дава възможност за големи трансформации. Вероятно ще бъдем изненадани с нови уроци, но нека и сами потърсим промените, от които се нуждаем. Темата ще бъде надградена от Лунното затъмнение на 17 юли, което ще акцентира оста Рак-Козирог.

Източник: iStock/Getty Images

Желая ви прозрения, положителни промени и първи стъпки към промяната, които Вселената да подкрепи!

източник – /www.vesti.bg/lyubopitno/slynchevo-zatymnenie-v-rak-naj-podhodiashtoto-vreme-za-6096985

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *