2019 ни подготвя за вълна от енергия на възнесението през 2020 година

2020 носи някои от най-мощните космически енергии, които сме виждали от дълго време и това се дължи главно на подравняването на Плутон и Сатурн , което достига върховете си през януари 2020 година.

Подреждането на тези две планети ще определи тона за цялата година и душата ни, заедно с планетата Земя ще се научат как да се хармонизират с тази ултра мощна енергия.

Има толкова много значителни подреждания и транзити, които се случват през 2020 г., но в тази статия искам да се съсредоточа повече върху това как 2019 г. ни подготвя за тази нова вълна от енергия.

Това, което идва през 2020 г., изглежда като огромна възможност да се издигнем на по-високи нива на съзнание. Вибрацията на планетата ще се измества и ще се покачва и когато тази енергия се приближи, нашето духовно израстване ще се ускори.

Това е огромен процес на възнесение и пробуждане , но както всички процеси на придвижване към светлината, трябва да има и някаква тъмнина.

2020 не е задължително да преминем през тъмнината, за да я „фиксираме”, а вместо това да се издигаме над нея. Става въпрос за това да се издигнем толкова високо, че тъмнината няма друг избор, освен да отстъпи.

Тъмнината е твърде тежка, за да се пренесе в тази нова вълна на битието, така че трябва да го разопаковаме и да я пуснем, за да се хармонизираме с планетата и космоса. И времето за започване на премахването, оценяването и оценката е през 2019 г., когато 2020 г. се върти, времето за покачване вече би започнало.

Сега е моментът да се освободи, сега е моментът да се разопакова, сега е моментът да мислим за това, което можеш да хвърлиш и пуснеш, за да се преместиш в новото, и много от космическите подреждания през 2019 г.сочат към това.

Ако вземем досега първите пет месеца на 2019 г., можем да видим възникващ модел. От януари до май времето се ускорява, тъй като имаме поредица от мощни Пълни Луни.

През януари имахме затъмнение на Blood Moon , последвано от трио на Super Moons. Също така имахме два пълни луна, които попаднаха в един и същи знак назад, и сезонна синя луна .

Всички тези необичайни пълни луни разкриват по-дълбока тема от Вселената. Ние сме призовани да освободим, ние сме призовани да се освободим и този процес се ускорява.

Въпреки че винаги е добра идея да освободите нещата, които ни претеглят и да ни задържат, не става въпрос само за освобождаване на стария ви приятел или негативния ви разговор. Това е по-дълбоко и може би сте го чувствали като 2019 г. напред.

Под тази енергия ние постепенно се призоваваме да отхвърлим и отлепим слоевете на обществото и на живота, какъвто го познаваме.

Това е за да позволиш на всичко, което знаеш, да се разпадне. Става дума за предаване на всичко, което си мислиш, че си и всичко, което си бил.Става дума за не само миналото, но и вашето бъдеще.

Става дума за проливането и освобождаването на всичко, което някога сте вярвали, желали, сънували или искали. Става дума за пълно предаване.

Всичко е за разпит. Всичко е за преглед. Всичко, което някога сте мислили или вярвате, ще бъде оспорено. Някои неща ще се придържат, някои неща ще останат същите, но други ще трябва да бъдат хвърлени, освободени, трансформирани и премахнати.

Кой си мислиш, че си, се променя и светът също се променя.

източник – https://foreverconscious.com/2019-is-preparing-us-for-a-wave-of-ascension-energy-in-2020

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *