Силен скок в енергията от средата на Юни

Тези дни енергията около нас е изключително силно заредена. За този скок в енергийните нива наоколо има няколко причини. Пълнолунието, ретроградното движение на по-важните планети, слънчевите бури и атмосферните честоти достигат енергийни пикове, и оказват силно въздействие върху нашето електромагнитно поле. Подобни енергии работят на клетъчно ниво и могат да предизвикват в нас цялостна енергийна трансформация. 

Енергията през Юни

В момента сме под влияние на изключително силна енергия, която съчетава излъчвания от Луната, Слънцето, Юпитер, Сатурн и Нептун в наша посока.

В дните около 17-19 Юни енергията ще бъде особено наситена и ще продължи да ни въздейства и направлява чрез мощни импулси поне още две седмици.

Енергията през Юни

Намираме се под влиянието на силен слънчев вятър и геомагнитни бури.

Слънчевите ветрове са потоци със заредени частици (електрони и протони), които земното Слънце, изхвърля в наша посока. Геомагнитните бури са директно свързани със слънчевия вятър и могат да станат причина за повреди в електропреносната мрежа, в работата на спътниците и да влияят на човешкото здраве, особено при по-чувствителните хора.

Слънчевите ветрове също могат да предизвикат в нас прекалена и необичайна умора, чувство на безпокойство, тревога или подтиснатост, свръхчувствителност и емоционалност, ярки и пророчески сънища, нарушения в съня, кошмари… Основна причината за тези усещания е нашата вибрационна честота, която се явява с доста по-ниски вибрационни нива, в сравнение с извиращата енергия към нас от Космоса.

Ако умеем да се настроим на по-високи вибрации, тази енергия ще ни подейства като повиши интуицията, самосъзнанието ни, емоционалната ни интелигентност, прозорливостта ни, способността ни да засичаме синхроничности и да разчитаме знаците на Съдбата.

Настройваме се на по-високи вибрации като се концентрираме в положителното, занимаваме се със съзидателни дейности, прекарваме повече време сред природата, пием много вода, правим си водни и солни процедури, медитираме, храним се с жива храна (чисти плодове, зеленчуци и варива), поддържаме телесна активност, обичаме, прощаваме, радваме се на живота, и не се ядосваме…

Енергията през Юни

Силна доза положителна и заземяваща енергия в момента към нас извира от Юпитер, Сатурн и Нептун

Двете най-големите планети в Слънчевата система са ретроградни спрямо Земята. Тежкият Сатурн и щастливецът Юпитер са планети, чието ретроградно движение е по-скоро благословия за нас, отколкото прът в колелата. Ретроградността им увеличава силата и присъствието на всички техни характеристики в живота ни. Едната ни дарява с тежест и дисциплина, а другата  с разгръщане и късмет.

В комбинация, ретроградните Юпитер и Сатурн ни носят мощен импулс за трансформация, попътен космически вятър, обновление, прераждане, разгръщане и приключване на кармични цикли.

Енергията през Юни

Лекичко към тях се присъединява и Нептун, който в момента навлиза в ретроградна сянка. В ретроградната сянка на Нептун фантазията и интуицията ще се засилят. Ще станем изключително прозорливи и ще прогледнем за много неща, които в обичайния свят ни се губят.

Света на ретрограден Нептун е свят на висша проницателност, на чудеса и магии. Той е от друго измерение и не трябва да го бъркаме и припокриваме съвсем с нашия, за да не се изгубим…

Сънищата в този период са особено важни и красноречиви. Очаквайте един цял нов огледален свят да ви се разкрие!

Енергията през Юни

На 20 Юни влизаме в ретроградната сянка на Меркурий, а същинският ретрограден Меркурий очакваме на 7 Юли в знака на Лъв.

Хубаво ще бъде ако се опитаме да посеем всички нови кълнове, ако започнем с реализацията на плановете и намеренията си, и си постелем един солиден фундамент занапред сега, и не по-късно от 20-то число този месец, защото малко след това нещата ще започнат да се объркват и все по-често ще се губим – буквално или в превода.

Енергията през Юни

Силната енергия на Слънцето, Юпитер, Сатурн и Нептун в момента е в комбинация със силна лунация.

Луната е във фаза на пълнолуние в знака на Стрелец и в тясна взаимовръзка с енергийните пикове на останалите планети. Наситената и узряла енергия на Луната ще ни въздейства още по-емоционално и опияняващо от обичайните лунации.

Темите, около които сме склонни да се екзалтираме и ентусиазираме сега са свързани с характера и природата на Стрелеца. Той е деветия знак от зодиака, чиито проявления са Истината, Висшата мъдрост и познание, изследователския порив и пътуванията (във времето и пространството), идеята за свободата…

Всички тези измерения, свързани с митологичния образ на борбения Кентавър, изстрелващ своята стрела към небето, ще намерят своеобразна материализация в живота ни в периода на това пълнолуние.

Енергията на пълнолунието ще подпомага трансформацията ни на емоционално и духовно ниво. Ще ни напътства през всички наши житейски преходи в този момент, и в способността ни да пускаме старата енергия, за да правим път на новото. Да бъдем в синхрон с  информационно-енергийния поток, който тече в момента към нас от Космоса…

Енергията през Юни

Земята откликва на повишената космическа енергия.

Ако в допълнение на всички изброени по-горе симптоми се чувствате силно енергизирани, като че ли някой ви е вързал към електричеството, ако усещате трепет на пеперуди в стомаха и чувате по-силно от обикновено гласчето на интуицията си, ако сте с усещането, че нещо важно и интригуващо ще ви сполети всеки момент – няма нищо случайно в тези усещания! Те хармонизират не само с Космоса, но и с атмосферната пулсацията на планетата Земя, която е неделима част от него.

На 18 Юни е бил измерен огромен скок в т.нар. Честота на Шуман (Schumann Resonance), или както някои наричат тази величина – пулсът на Земята. В сравнение с обичайната честота на Шуман, която е около 7.83HZ, измерената вчера резонантна честота на земната атмосфера е била рекордна – 9.4HZ, доказателство за това, че енергията около нас вибрира с необичайно високи честоти!

Енергията през Юни

Енергийната трансформация, която се задвижва в момента предхожда и до известна степен ни подготвя за едно от най-важните космически събития на годината – слънчевото затъмнение на 2 Юли 2019г.

Най-важното в този силен енергиен момент е да повишим максимално своята вибрация, за да бъдем в хармония с планетата, която обитаваме и с Космоса!

Нашите високи вибрации ще ни помогнат да преодолеем всички неприятни симптоми на силно енергийния преход и да ги превърнем в свой собствен импулс и сила.

източник – https://frida.bg/2019/06/19/silen-skok-v-energiata-ot-sredata-na-yuni/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *