Сезон на рака 2019 – от 22 Юни – до 22 Юли

 

 

Когато затворите очи, чувствате ли се в себе си вкъщи? Чувствате ли се спокойно в това къде се намирате и кой сте? Смятате ли, че лекота се измива, когато просто си позволявате да бъдете?

Усещането у дома в себе си е едно от най-мощните неща, които можем да направим. Това ни оставя с чувство за принадлежност, сигурност, любов и комфорт, без значение какво се случва около нас.

Докато можем да намерим утеха в тухлените стени на нашия дом, истинското усещане на дома е това, което се излъчва отвътре; това е усещането, което идва от това, че сме в мир със себе си, и това е това, което сезона за рака 2019 ще ни води към постигане.

Сезонът на рака започва на 21 юни, същия ден като слънцестоенето .Слънцестоенето носи промяната на сезоните, но е и денят, когато Слънцето „стои“ и ние също трябва да направим същото.

Ние също трябва да намерим тази неподвижност вътре и да наблюдаваме и наблюдаваме промяната в енергията и как тя ни насочва, когато стигнем до средата на годината.

Слънцестоенето е наш маркер за началото на нов сезон и последната половина на календарната година. Това е време, в което можем да проверим със себе си и да разберем дали се движим в посоката, в която искаме да бъдем.

Преди обаче да продължим напред, сезонът на рака ще ни напътства да спрем и да гарантираме, че каквото и да направим, ни кара да се чувстваме като у дома си.

Отделете малко време, за да помислите за 5 неща, които ви карат да се чувствате като у дома си. Какво ви помага да се върнете в дълбините на душата си и мястото на утехата, в която живеете? Те могат да бъдат дейности, определени гледки или миризми, храни; няма ограничение за това, което можете да изберете.

След като имате своя списък, направете своя приоритет да включите тези неща в живота си по време на този сезон на рака. Направете приоритет да поканите чувството на комфорт в собствената си кожа, каквото и да изглежда за вас.

Когато сте вкъщи в себе си или се чувствате комфортно в собствената си кожа, това ви позволява да бъдете едновременно отворени и защитени едновременно. Тя ви позволява да се чувствате защитени и защитени, за да можете да излезете в света и да постигнете всичко, което можете, но също така и меки и отворени за потока и красотата на живота.

Много от нас научават през годините, че чувството за сигурност и сигурност в себе си изисква много брони и защита. Докато това понякога е вярно, то също може да ни остави да се чувстваме тежки и да ни пречи да отворим към любовта, към възможностите и към пътя на целта.

Мнозина също научават, че оставането отворено и даването и даването е правилният начин за постигане на сигурност и комфорт. Ходенето по този път може да ви накара да се почувствате изчерпани и да доведете до това да поемате енергията на другите. Тя може също така да създаде взаимозависими поведения, които могат да затруднят постигането на здравословна връзка.

Да бъдеш отворен за другите и за света, но защитен и безопасен е да пътуваш отвъд тези две държави до място, където те стават едно и също.

Това е пътуване на себелюбие и колкото повече го практикувате, толкова повече обичате себе си, толкова повече ще се почувствате силни, защитени и отворени към приключенията и възможностите, които носи Вселената.

Вие не сте грешка. Вие не изоставате. Вие не правите нищо лошо. Вие сте достойни. Вие сте достойни за любов, но по-важното е, че сте достойни за собствената си любов. Заслужаваш го. Вие сте го спечелили, независимо какво сте направили, или как се чувствате за себе си, вие сте спечелили любовта си.

Докато е в това силно, отворено, самолюбоващо се състояние е голямо състояние, в което трябва да бъдем, също така е важно да се признае, че да бъдеш тук през цялото време не винаги е възможно.

Животът винаги ни хвърля в равновесие и ни води до събития, за да оспорим колко силни и отворени можем да бъдем. Ние не винаги ще се справяме правилно и пътуването не винаги е лесно, но при Сезон на рака 2019 г. ще бъдете подкрепени.

Сезонът на рака също е време на годината, когато Слънцето се изравни сфиксираната звезда Сириус . Смята се, че Сириус е портата към небесата и към по-висшите царства. Древните я смятали за нашето Духовно Слънце, а домът за същества, които са по-мъдри, по-интелигентни и по-съзнателни.

Когато Слънцето е подравнено със Сириус, всички сме благословени с възможността да вдигнем вибрациите си, да достигнем по-високи области и да дишаме в по-високо ниво на единство и безусловна любов.

Сезонът на рака иска да ни види да се върнем към себе си; той иска от нас да работим за намиране на комфорт и сигурност в себе си, да искаме да имаме безопасно място, където винаги можем да отидем, независимо какво се случва около нас или дори вътре в нас.

Вашата мантра, за да практикувате, ако имате нужда: “Домът ми е там, където лежи сърцето ми и на това място съм силен. Излъчвам любов и това ми позволява да бъда отворен и защитен. Обичам себе си.Чувствам се силна в себе си. Аз съм сигурна. Аз съм в безопасност. Аз съм отворен. „

източник – https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-cancer-season-2019

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *