Венера и Юпитер в хармоничен тригон – любов, топлина и разширение

Венера и Юпитер в хармоничен тригон – любов, топлина и разширение

В периода 9-12 Май 2019 ще бъдем под влияние на хармонична небесна конфигурация, която ще се образува от транзитите на Венера през Овен и ретрограден Юпитер през Стрелец. Тригоните са 120° планетарни аспекти, които според астрологията носят добър късмет, облекчение и благодат. На 9 Май Венера и Юпитер ще образуват красив тригон, който активно ще изпълва света ни с любов и топлина цели четири денонощия, но ако се възползваме пълноценно от енергията му, можем да усещаме положителния му резонанс още дълго време в бъдещето.

Тригон на Венера и Юпитер

От 9 до 12 Май, газовият гигант Юпитер ще активира положително и интензивно венерината енергия, а Венера ще резонира с щедрост, благодарност и страст.

Както Венера, така и Юпитер са считани в астрологията за положителни планети, чиято енергия внася в живота ни красота, мъдрост и добри резултати. Тяхната хармонична комбинация в огнения елемент, представляван от зодиите Овен и Стрелец ще отпуши стремежите ни към истинност, вяра, красота, любов и приключения.

Тригон Юпитер и Венера

Венера и Юпитер ще образуват красив и благоприятен тригон в огнените знаци на Овен и Стрелец, и енергията, която ще излъчат в наша посока ще бъде обновяваща, завладяваща и постоянно разгръщаща се.

Венера символизира хармония, любов, комфорт и висша естетика. От Венера към нас ще струи мощна женствена магия, изящество и съзидателност.

Под знака на Овен тя ще бъде първична, страстна и целенасочена. Овенът е първия знак на зодиака, с който стартира астрологичното колело.

Богинята на любовта под знака на Овен ще се проявява като дръзка, страстна и смела инициаторка, а тригонът с Юпитер ще подсилва и мотивира всички наши венерини страни и начинания през този период.

Юпитер е голяма и важна планета, която отговаря за изобилието и разгръщането. Юпитер се чувства силен и в изключително удобна позиция когато е в своя роден знак Стрелец. Стрелецът допълва юпитеровата мощ с автентичност, пламенност, с позитивни вибрации.

Тригон на Венера и Юпитер

Този космически момент ще бъде силно повлиян от юпитеровата ретроградност.

Когато Юпитер е ретрограден в Стрелец, той се разгръща навътре. Ретрограден Юпитер в Стрелец помага за задълбочаване и разрешаване на нещата в дълбочина.

Ще анализираме проблемите с точност и в детайли, и ще стигаме до тяхната сърцевина и до същинските уроци, които те ни носят.

В тригон с Венера, Юпитер ще ни помогне да разгледаме всички аспекти в отношенията си с философска нагласа, с вяра и нежност.

Ще отстраняваме грешки с опитност деликатност и разбиране. Ще следваме пътя си по най-прецизния начин и ще се ползваме от навигация свише.

Тригон Юпитер и Венера

Венера в Овен в тригон с ретрограден Юпитер в Стрелец ще предизвикат страстни пламъци, щастливи и смели развръзки, и ще ни отворят очите за истинската любов, която идва от дълбините на сърцето, и която не познава граници и ограничения!

Посланието на ретрограден Юпитер в Стрелец към нас в този космически момент е, че външния блясък и очарование са най-автентични и устойчиви, когато отразяват вътрешната красота и мъдростта, които носим отвътре.

Посланието на Венера в Овен към нас чрез този тригон с Юпитер ни подсказва, че истинската любов и благодат се генерират от огъня, който кипи вътре в душата ни.

Планетите на любовта и изобилието ще обединят сили под знаците на Огъня, за да ни вдъхнат вяра в магията и чудесата, и да ни благословят с щастие и блаженство по пътя на сърцето.

източник – frida.bg/2019/05/09/venera-i-yupiter-v-harmonichen-trigon-lyubov-toplina-i-razshirenie/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *