Марс в Близнаци от 31.03. до 16.05.

От 31.03. до 16.05. Марс, планетата, която отговаря за начина, по който се отстояваме и борим за нещата, както и за новото начало, ще преминава през знака Близнаци.

Престоят на Марс в най-любопитния и комуникативен знак от зодиака е идеален за попиване на знания, явяване на изпити, пътувания, местения, изучаване на нови и интересни дисциплини или науки, подписване на договори, покупко-продажба на стоки и имоти.

През този период повечето от нас ще са изключително общителни, любознателни и динамични.

Разположението на Марс в Близнаци ще се отрази много ползотворно на знака Близнаци, както и на останалите две въздушни зодии Водолей и Везни. При тях се очакват нови начала и интензивен пробив във важна за тях сфера.

Тези знаци ще бъдат изключително харизматични и общителни и много добре ще знаят, как да правят впечатление на останалите, как да завладяват сърца и как да печелят чуждите симпатии и подкрепа.

Някои тях ще стартират сериозно партньорство и ще го задълбочават, други ще напредват в служебен план с важен проект или инвестиция, а трети ще отделят време за себе си, външния си вид и тонуса си, като променят визията си, започнат нов спорт или хранителен режим.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец ще се стремят най-вече да изяснят междуличностните си отношения и връзки. Периодът може да се окаже ключов за тях, понеже през него е възможно най-накрая да успеят да решат отдавна тормозещ ги въпрос или конфликт касаещ половинката, семейството или паралелна връзка в живота им.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион е добре да се ослушват за предложения или съвети, понеже някъде в обкръжението им може да има хора, които много да могат да им помогнат за изпълнението на по нататъшните им планове и разгръщането на потенциала им.

Земните знаци Козирог, Дева и Телец ще са много печеливши във финансов план. Възможно е голяма част от тях да сключват договори и сделки с цел печалба или да си закупят скъпи и ценни неща.

Източник: https://dama.bg/article/mars-v-bliznatsi-uspeshen-period-za-vuzdushnite-znatsi-bliznatsi-vezni-i-vodolej/25242/© Dama.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *