Как различните зодии подкрепят близките си

Всички ние искаме да се чувстваме подкрепяни и обичани, особено от нашите партньори, от членовете на семейството си и от приятелите си. Когато не чувстваме подкрепа от близките си ни е много по-трудно да се борим за това, в което вярваме.

Човек може да усеща физическа, емоционална и/или психологическа подкрепа, или комбинация от трите. Но когато става въпрос за зодии и за това как всяка от тях показва подкрепа на близките си, то начините са доста различни.

Някои знаци са много по-съпричастни към хората, които обичат, други пък подкрепят близките си по един демонстративен начин, трети пък изразяват подкрепата си дискретно с внимателен жест, например.

Ето и как представителите на първите шест зодии изразяват своята подкрепа към важните хора в живота си:

Овен

Представителите на този знак обикновено са много заети и често забравят да отделят достатъчно време за хората, които обичат. Когато обаче се досети, че трябва да подкрепи свой близък човек, Овенът го прави доста демонстративно. Той искрено обмисля какво може да донесе благополучие на неговия близък и го мотивира да вземе правилните решения в живота си.

Телец

Телецът подкрепя близките си, като показва уважение и признателност към тях. Той ги засипва с подаръци без причина, само и само за да им покаже, че мисли за тях. По принцип Телците са благодарни, че имат в живота си хора, които ги обичат и ценят, и затова никога не биха отказали подкрепата си на тези хора и не биха ги оставили сами в труден момент.

Близнаци

Близнаците показват своята подкрепа, като внушават на близките си по-голямо самочувствие и ги карат да вярват повече в собствените си възможности. Те ги насърчават да излязат от зоната си на комфорт и да опитат нови неща, в името на успеха. Близнаците умеят да правят страхотни комплименти, които наистина звучат искрено и повдигат духа на близките им.

Рак

Ракът е един от най-съпричастните знаци в зодиака. Той винаги е готов да положи усилия в името на близък човек. Ракът се гордее с хората, които обича и ги насърчава да се опитват да достигнат пълния си потенциал. Ракът е много грижовен и обикновено близките му се чувстват подкрепяни и обичани винаги.

Лъв

Лъвът показва своята подкрепа чрез лоялност и доброта. Той ще се появи в точния момент на точното място, ако трябва да помогне на свой близък. Лъвът е готов дори да мине в сянка и да отстъпи центъра на вниманието на своя близък, ако знае, че това ще го зарадва или че това е нещо важно за другия човек.

Дева

Девите показват подкрепата си към своите близки, като гледат да са им полезни по някакъв начин. Ако имате нужда от помощ, вашият приятел от зодия Дева ще се отзове веднага с услуга, чрез някакъв вид грижа, със съвет или с някаква инициатива. Девите са щастливи да помагат на хората, които обичат и го правят абсолютно безкористно.

Везни

Везните са много добри и грижовни към близките си, но очакват подобно отношение в замяна. Ако те подкрепят човек, когото обичат и/или се застъпят за него, ще очакват някой ден той да направи същото за тях. Ако не усетят подкрепа от този човек, ще се обидят много. Везните не обичат да хабят време и енергия за хора, които не са им признателни.

Скорпион

Скорпионите показват своята подкрепа към близките си като ги насърчават да бъдат честни към себе си, да изразяват ясно желанията и чувствата си. Хората от тази зодия ще „дълбаят“ докато не разберат проблема на човека, който обичат. Те няма да го попитат: „Как си?“, а после да се фокусират върху телефона си, а ще искат да вникнат в ситуацията, за да му помогнат.

Стрелец

Стрелците отделят много време, за да разговарят с близките си хора и обикновено са наясно с техните цели, планове, желания и амбиции. Стрелците са много честни и откровени към хората, които обичат и никога не биха ги заблудили, само и само, за да не ги наранят. Освен това те винаги са готови да им пазят гърба, ако е необходимо.

Козирог

Козирогът винаги съчувства на своите близки за проблемите им, макар да не го показва много явно. Той веднага е готов да им предложи своя съвет и да им помогне да се намери някакво добро решения на ситуацията. Козирозите са амбициозни личности и насърчават хората, които обичат, също да преследват целите си, да бъдат дисциплинирани и да вярват в себе си.

Водолей

Водолеите показват своята подкрепа, като винаги вярват в хората, които обичат, дори когато всички останали вече не вярват в тези хора. Човекът Водолей не смята, че трябва да се съгласява с чуждото мнение, а иска самият той да си изгради мнение за ситуацията. Ако един Водолей вярва във вас, той никога няма да ви предаде, а ще ви подкрепя докрай.

Риби

Рибите интуитивно знаят от какво се нуждаят техните близки и винаги им предлагат голямо разбиране и състрадание. Животът невинаги е лесен, но ако имате подкрепата на човек от тази зодия, наистина това ще ви даде сила да не се отказвате от своето начинание. Човекът Риби гарантира на хората, които обича, че винаги ще им помага и ще бъде до тях.

източник – /www.tialoto.bg/a/9-lifestyle-and-travel/64855-kak-razlichnite-zodiakalni-znaci-pokazvat-podkrepa-na-blizkite-si

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *