Това са – четирите вълшебни гривни – енергийно заредени, лично от мен!!!

Това са – четирите вълшебни гривни – енергийно заредени, лично от мен!!!
За ЕМОЦИОНАЛЕН БАЛАНС, БОГАТСТВО, ЗАЩИТА и ЛЮБОВ!

ЗА ЕМОЦИОНАЛЕН БАЛАНС

Освен, че е прекрасна, действа като балсам за душата. Внимателно съм подбрала правилните камъни, заредила и кодирала съм гривничките, които помагат в справянето и овладяването при емоционално напрежение, депресии,различни фобии, паник атаки, проблеми с говора / заекване /, силно безпокойство, вцепеняващо притеснение…
Значение на камъните от които е изработена:
Жадеит – носи мир, хармония.Успокоява нервната система, регулира сърдечния ритъм, балансира психиката, разрежда напрежението, възстановява и укрепва общото енергийно състояние.
Планинския кристал- акумулира негативната енергия и я трансформира в положителна, обира всяка по-голяма емоция, регулира и хармонизира чувствата.;
Хаулит – подобрява самочувствието, насочва към правилни решиния, добро представяне и спомага за красноречието, откроява чрез блестящо изказване.
Овладява стреса, попива тежките мисли, дава увереност в собствените възможности и желание за професионално развитие и добро представяне.

Цена: 49.99лв. за поръчка – от сайта в раздел – Продукти или фейсбук страниците ми. – darnamadreca.com

 

 

Най- Новите Гривни за Богатство!!!
Това е една от най-силните ми гривни за богатство и лично съм я заредила енергийно !!!

В тази гривна, съм обединила личната си енергия със силата на Луната при пълнолуние, а с подбраните камъни и висулка с Дървото на живота, ще постигнем благополучие и изобилие.

Изработена е от Цитрин, камъкът на Парите, Богатсвото, Бизнеса и Търговията! Търси благополучие и защитава придобитото.

Гранат, познат като Царски камък, спомага за популяризиране на името, бизнеса, стоката, марката. Предпазва от измамни сделки, лицемерни партньори, неприятели. Носи победа и авторитет.

Ахат, спомага за доброто представяне и с ораторска дарба, да водим диолог, преговори. Също подсигурява защита и интуитивно да различаваме истината от лъжата, успешната сделка от тази, коята носи загуба.

Нефрит, Императорският камък, носи мъдрост, справедливост, издръжливост, здраве и благополучие.

Дървото на Живота е символ на живот и дълголетие.

Дървото въплъщава съюза между Земята, в която впива корените си и от чиито богатства се храни, Водата, която всмуква и отделя, Въздуха в който протяга листата си и Огъня на слънцето, под който расте и ражда своите плодове.

Дървото на Живото символизира също и женското начало, Великата майка – природата, извор на живот във всичките му форми. Вечнозеленото дърво олицетворява вечния живот, безсмъртния дух, вечността. А широколистното, което се променя през сезоните, е символ на непрестанно изменящия се и обновяващ се свят – живота, възкресението, възпроизвеждането, животворното начало.

Гривната е подходяща и за подарък, поставена е в красива кутийка.

Тези са със сребристо дърво на живота, камъните са същите, отново са силно енергийно заредени лично от мен.
Вече от гривничките със златистите дръвчета няма, продадоха се.

Цена: 49.99лв. за поръчка – от сайта или фейсбук страниците ми. – darnamadreca.com

 

         

Гривна за Защита

Създадох една от най-мощните гривни за защита и лично съм я заредила енергийно !!!

Гривната е изработена от Драконов ахат, още известен като камъкът Пазител, който отблъсква лошото и като бумераннг връща злото;
Котешкото око, изостря интуицията, улавя опасностите, алармира чрез интуитивни послания. Пази от сериозни загуби, от крадци, от нелоялна конкуренция, удари под кръста, беди, лоши очи, черни магии. Дава издръжливост и сила.;

Планинския кристал, акумулира негативната енергия и я трансформира в положителна.;

Амулета Хамса, познат още като ръката на Фатима, или ръката на Мириам, блокира всякаква негативна енергия, защитава от лоши очи, магии, завист, пази и брани притежателя си.

2019г. ще е под упровлението на зодия Риби, а водещите Таро-Амулети са Луната и Свещеният Граал. Луната, напомня,че ще се задействат много енергийни атаки и вмешателства от скрити врагове, затова тази гривна ще бъде като щит и мощен пазител. Вибрацията на предстоящата година налага да вземем мерки за нашата енергийна безопасност. В тази гривна, съм обединила личната си енергия със силата на Луната при пълнолуние, а с подбраните камъни и амулета Хамса, с вграденото око на риба, може напълно да се доверим и да сме абсолютно спокойни, че ще сме опазени от недоброжелатели. Ако сме добре защитени, ще се радваме на изобилието, което носи енергията на Свещеният Граал!
Гривната е подходяща и за подарък, поставена е в красива кутийка. Ангелчето е декорация и не се продава.

Цена: 49.99лв. за поръчка в Продукти– от сайта или фейсбук страниците ми. – darnamadreca.com

 

 

Това е – Гривната за ЛЮБОВ!!!

Избрах най-силните камъни и символи за любов, заредих ги енергийно, заедно с вълшебната сила на Луната, на Венера, покровителката на влюбените, и лъчите на Слънцето, за да няма по света самота, а само Любов!

Гривната е изработена от Розов кварц, камъкът на нежността и любовта. Енергията му намира липсващата ни половинката, изъчва хармония във взаимоотношенията, като нежен балсам изцелява наранената душа, изглажда всяко възникнало недоразумение, възтановява мира и топлината в сърцето.

Малахит, е камъкът пазител на любовта, усилва чувствата, бди над верността, при изневяра от партньора, направо може да се счупи на две, цвета му силно избледнява, ако улови загуба на чувствата от любимия човек.

Авантюрина, подсилва страстта, прави връзката интересна и свежа, а Хаулита помага в диалога между двамата влюбени, и търси правилни решения, а ако в момента няма партньор, търси правилният, на-подходящия мъж за Вас.

Зеленият Тюркоаз, е известен като камъкът на щастието, привлича изобилие и много любов. Също алармира при угасване на емоции, като се пука или избледнява, така предупреждава, за да вземем мерки и предотвратим на време опосността и да защитим щастието си.

Аметистта е най-сигурният ни защитник на любовта, закриля двойката, или пази жената от неподходяща връзка, като енергийно го отблъсква от нейното обкръжение.

Двете висулки: Сърце, обвито със знакът на Безкрайността, означава безкрайна любов…

А другата: Ръката на Фатима/ Мириам/, е пазителка на Любовта.Ето и легендата:

Легендата за Фатима :
Фатима била женена за Али, когото много обичала и ценяла.

Една вечер, докато му приготвяла ядене на огъня Али се прибрал с друга девойка, която също искал да направи своя жена.

Съкрушена и разстроена от решението на мъжа си Фатима изпуснала дървената лъжица, с която разбърквала гозбата си и с насълзени очи продължила готвенето само с голата си ръка.

Изпитвала толкова душевна мъка и терзание, че дори не усещала физическата болка от прогорената ръка.

Али не се оженил за другото момиче, а ръката на Фатима се превърнала в символ на защитата и вярата, волята и силата на характера.

Амулета – ръката на Фатима, взависимост от камъните може да защитава от негативна енергия, да пази любовта ни, да защитава имуществото и парите ни, тази гривна е за защита от отрицателна енергия и черна магия.

Гривната се носи на лявата ръка, защото е женската ръка, може да се постави вкъщи пред снимка, да се носи в джоб, чанта. Ако се скъса означава, че има или се задава сериозен любовен проблем, също е показател,че е поела силен енергиен удар, предназначен за Вас и любовта Ви. Камъчетата се събират и се хвърлят сред природата, или в течаща чиста вода, не се изхвърля в боклука, а просто отново се оставят в природата.

Гривната е подходяща и за подарък, поставена е в красива кутийка. Розичката и бобчето са декорация и не се продават.

Цена: 49.99лв. за поръчка – от сайта
darnamadreca.com
или фейсбук страниците ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *