МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ – РУНИ за 2019г.

 

 

 

 

 

 

БЕРКАНА – БРЕЗА

Руната на растежа
Съчетава се с Аркана
Императрицата
Най-силно действа и откликва
на родените на 2-ра и 11-та дати
и зодиите Телец и Водолей.

Съзидателен ръст и плодовитост. Увеличаване, развитие, раждане на нов живот. Обновяване на духовната страна, докосване и съзряване на собствения творчески Аз. Нарастване на обшия физически тонус, чистота, спокойствие и благодарност, обединяват личността и изваждат есенцията от заложеното Божествено творение у човека.

Постигнат баланс, лениво спокойствие, удоволствие от мързелуването. Заслужена почивка за възстановяване на енергията след определено напрежение в нежна, любяща, одухотворена среда, с отпускащ и блажен релакс.

 

ОТАЛА – СВЕЩЕНО МЯСТО

Руната на наследството
Съчетава се с Аркана Жрецът
Най-силно действа и откликва
на родените на 14-та и 26-та
дати и зодия Телец.

Спомена за родния дом, бащиното огнище, традициите и обичаите от онова далечно време е позабравен, но още се носи миризмата на нафталин, аромата на лавандула и вкуса на току-що изпечен хляб. В сумрака на поизбелелите цветове има малко носталгия, изпитваме умиление към миналото и облекчение от товара му.
Прецени и запази само най-важното, основното. Нека идеята се съхрани, с другото се раздели. Смело пресявай,
все едно си взел сито с най-едрите дупки и остави всичко дребно и ненужно да падне. Така ще се освободиш от песъчинките, които боцкат, създават дискомфорт и те забавят по пътя. Остави само „диаманта“, вземи го и продължи. Той ще бъде твоя подвижен капитал и добра инвестиция, чиято цена не пада, а само стойността може да се покачва. Отдели плявата от зърното, каквото било, било. Сякаш настъпва време разделно“, дотук заедно сте били, оттук пътищата се разделят и трябва да продължиш сам. Всеки следва своята пътека, за да се учи и обогати с нови познания. Необходимо е да има разнообразие от емоции и опитности.
Едно губиш, друго в замяна придобиваш. Не може дълго да носиш две дини под една мишница, неудобно е, като оставиш едната, ще се насладиш на другата. Процесът е бавен, но неизбежен. Никой не те кара да бързаш. Пренастрой се за разтоварването, като отстъпиш, не значи, че губиш, това не е липса на смелост, а разумен ход. Откажи се от всичко, за да запазиш все пак нещо.

От книгата „ Мъдростта на Руните“, Вилма Младенова

     

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *