Какво е детето Ви, според зодията му?

 

Овен

Децата Овни са борбени още от малки. Трудно ще ги задържите в кошарата, защото ентусиазмът им и креативността как да се измъкнат от тези решетки са безкрайни при овенчетата. На детската площадка са лидери. Умеят да въвличат други деца в техните игри и да определят правилата. Отстояват интересите си и не се отказват лесно. Инатът им често ги води до победа. Много са независими и безстрашни. Склонни са към хиперактивност, падат си по белите, не чуват какво им се казва и не се плашат от наказания.

Телец

Едни малки примадони, на които трудно може да угодите. Имат труден характер, особено когато намерят за какво да ви се разсърдят и ядосат. Игрите навън и въобще физическата активност са нещата, които могат да ги променят коренно и да изкоренят лошотията в характера им. Обичат да играят повече сами, отколкото с други деца. Само трябва да си намерят някое ъгълче, където да се скрият. не обичат да са център на внимание, не обичат промените, домошари са и се привързват към играчки, одеалца и други свои вещи. Умници са и стига да намерят нещо, което наистина ги влече, са много вглъбени и отдадени на заниманието.

Близнаци

Близнаците са едни малки манипулатори. Много са хитри и знаят как да ви преметнат. Любопитството им е безгранично. Искат да опитат и пробват всичко, искат да са всички възможни професии, когато пораснат. „Искам“ е любимата им дума. Като цяло от рано научават много думи и умело боравят с тях, за да философстват. Но бързо се отегчават и тогава следва момент на покой, тишина и презареждане на батериите. И после идва ред на кроткото четене на дузина книжки в стаята им. И точно когато си мислите, че са достатъчно уморени, за да си легнат да спят, идва ред на другата им любима дума „Защо?“

Рак

Раците са много емоционални, чувствителни и раними деца, предпочитат да живеят в черупка и да не се разкриват пред хората. Социализацията с други деца им е трудна, предпочитат да си играят сами или с родителите си. Рачетата са мечтатели, обичат да са странични наблюдатели, нуждаят се много любов, грижовност и нежност. Срамежливи са, поради което рядко влизат в конфликт с други деца. Предпочитат да отстъпят, но ако изпаднат в беда, по-вероятно е да се обърнат за помощ към мама и тати, отколкото да се защитават сами.

Лъв

Лъвовете имат тонове снимки от детството си, защото обожават да позират. Децата лъвове обичат да бъдат глезени, поощрявани и изискват цялото ви внимание. Няма как да ги изгубите, защото техният глас се откроява на детската площадка. Склонни са към това да се превърнат в диктатори, което им създава проблеми с другите деца. От друга страна пък са магнетични, което е причина още в яслата да ви споделят, че си имат гадже. Верни приятели са и умеят да защитават по-слабите си другарчета.

Дева

От малки Девите са дисциплинирани и подредени. Детската им стая изглежда безупречно, защото за Девите събирането на играчките и подреждането на дрехите си е чиста форма на игра. Обичат и домакинската работа – ще измият банята и терасата ви с четка и веро, ще пометат трохите, които сами са разсипали на пода, ще ви помогнат с месенето, точенето и като цяло готвенето. Момиченцата Деви са много суетни и обожават кутията с бижута и гримве на мама. Сърдят се малко повече от необходимото, много са любознателни и креативни, обичат книгите, логическите игри, контрукторите и ръкоделстването. Като батковци или каки са много отговорни, грижовни и любвеобилни.

Везни

Везните са едни от най-кротките и послушни деца. Обичат спокойствието, съответно и спокойните игри. Детските площадки им омръзват бързо, защото са прекалено шумни и пренаселени. Обичат алтернативните разходки сред природата. Малките везни не са агресивни, нито побойници, но се борят за справедливостта и отстояват позициите си, но с дипломация. В този ред на мисли децата везни са големи бърборковци. За разлика от Стрелците, Везните могат с право да бъдат наречени „пазители на тайни“. Само внимавайте да не крият нещо важно от вас.

Скорпион

Децата скорпиони или са много послушни и разбрани, или са абсолютни бандити. Те са кълбо от крайни емоции – безкрайна любов и всепомитащ гняв. Инатливи са като магаре на мост. Навярно ще видите зор с това да ги облечете, нахраните, изкъпете и какво ли още не. Нищо не се случва така, както на вас ви се иска. Или поне не без ожесточена битка. Игрите им са много активни и диви – ще ги видите да карат колело с бясна скорост или да се катерят по дърветата. Умни и креативни са, доста капризни и изискващи внимание.

Стрелец

Стрелците са едни от най-усмихнатите, жизнерадостни, кипящи от енергия и оптимизъм деца. Те са душата на компанията. Всички обичат да си играят с тях. Малките стрелци са много свободолюбиви. Както са ви пред очите, така в следващия момент са забегнали през три преки да гонят котки и да джапат в локви. Поради хиперактивността им е добре винаги да им намирате занимания, защото всичко бързо им омръзва и започват да правят бели от скука. Децата стрелци са едни от най-откровените. Ако им кажете тайна, всички деца в квартала ще я знаят. Плюсът е, че и от вас няма да имат тайни.

Козирог

Козирозите са идеалните помощници на мама и тати, любимци са на учителите си, защото са много всеотдайни и ученолюбиви. Имат своето време за игра, но си оставят време и за полезни дейности като четене, писане, подреждане и чистене у дома и т.н. Искат да се чувстват полезни и обичат да получават хвалебствия и благодарности за свършеното от тях. Те са постоянно в движение, като навити пружинки са. Могат да са безкрайно весели и забавни и точно след минута да си покажат рогата. Но като цяло са добри и разбрани.

Водолей

Водолеите са любопитни, понякога дори досаждат с навика си да си врат носа навсякъде. Не обичат правилата, забраните и наказанията, които ги карат да вършат всичко наопаки. Те са дипломати и очакват и родителите им да бъдат такива. Водолеите са мечтатели и обожават детската си стая, където остават насаме с фантазиите си. Те са много верни приятели, готови за приключения. Но понякога предизвикват конфликти с постоянното си желание да наложат своите виждания и убеждения, отричайки всичко различно за грешно.

Риби

Рибите са доста разбрани деца. Не са необходими наказания и крясъци, за да ви слушат. Много са чувствителни и имат склонност да се затварят в себе си. Ако имате малка рибка у дома, спокойно може да й се доверите почти за всичко. Рибите са много отговорни и прилежни, идеалните батковци и каки са. Тя имат добре развито въображение от малки, интуицията им също е на ниво и като цяло са доста умни. С тях няма да скучаете на детската площадка, защото ще се наслушате на всевъзможни мъдрости и философски изказвания.

източник – horoskop.rozali.com/zagadki/deteto-spored-zodiiata.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *