Това е – Гривната за ЛЮБОВ!!!

Това е – Гривната за ЛЮБОВ!!!

Избрах най-силните камъни и символи за любов, заредих ги енергийно, заедно с вълшебната сила на Луната, на Венера, покровителката на влюбените, и лъчите на Слънцето, за да няма по света самота, а само Любов!

Гривната е изработена от Розов кварц, камъкът на нежността и любовта. Енергията му намира липсващата ни половинката, изъчва хармония във взаимоотношенията, като нежен балсам изцелява наранената душа, изглажда всяко възникнало недоразумение, възтановява мира и топлината в сърцето.

Малахит, е камъкът пазител на любовта, усилва чувствата, бди над верността, при изневяра от партньора, направо може да се счупи на две, цвета му силно избледнява, ако улови загуба на чувствата от любимия човек.

Авантюрина, подсилва страстта, прави връзката интересна и свежа, а Хаулита помага в диалога между двамата влюбени, и търси правилни решения, а ако в момента няма партньор, търси правилният, на-подходящия мъж за Вас.

Зеленият Тюркоаз, е известен като камъкът на щастието, привлича изобилие и много любов. Също алармира при угасване на емоции, като се пука или избледнява, така предупреждава, за да вземем мерки и предотвратим на време опосността и да защитим щастието си.

Аметистта е най-сигурният ни защитник на любовта, закриля двойката, или пази жената от неподходяща връзка, като енергийно го отблъсква от нейното обкръжение.

Двете висулки: Сърце, обвито със знакът на Безкрайността, означава безкрайна любов…

А другата: Ръката на Фатима/ Мириам/, е пазителка на Любовта.Ето и легендата:

Легендата за Фатима :
Фатима била женена за Али, когото много обичала и ценяла.

Една вечер, докато му приготвяла ядене на огъня Али се прибрал с друга девойка, която също искал да направи своя жена.

Съкрушена и разстроена от решението на мъжа си Фатима изпуснала дървената лъжица, с която разбърквала гозбата си и с насълзени очи продължила готвенето само с голата си ръка.

Изпитвала толкова душевна мъка и терзание, че дори не усещала физическата болка от прогорената ръка.

Али не се оженил за другото момиче, а ръката на Фатима се превърнала в символ на защитата и вярата, волята и силата на характера.

Амулета – ръката на Фатима, взависимост от камъните може да защитава от негативна енергия, да пази любовта ни, да защитава имуществото и парите ни, тази гривна е за защита от отрицателна енергия и черна магия.

Гривната се носи на лявата ръка, защото е женската ръка, може да се постави вкъщи пред снимка, да се носи в джоб, чанта. Ако се скъса означава, че има или се задава сериозен любовен проблем, също е показател,че е поела силен енергиен удар, предназначен за Вас и любовта Ви. Камъчетата се събират и се хвърлят сред природата, или в течаща чиста вода, не се изхвърля в боклука, а просто отново се оставят в природата.

Гривната е подходяща и за подарък, поставена е в красива кутийка. Розичката и бобчето са декорация и не се продават.

Цена: 49.99лв. за поръчка – от сайта или фейсбук страниците ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *