Гривна за Богатство

ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ!!!

Това е една от най-силните ми гривни за богатство и лично съм я заредила енергийно !!!

В тази гривна, съм обединила личната си енергия със силата на Луната при пълнолуние, а с подбраните камъни и висулка с Дървото на живота, ще постигнем благополучие и изобилие.

Изработена е от Цитрин, камъкът на Парите, Богатсвото, Бизнеса и Търговията! Търси благополучие и защитава придобитото.

Гранат, познат като Царски камък, спомага за популяризиране на името, бизнеса, стоката, марката. Предпазва от измамни сделки, лицемерни партньори, неприятели. Носи победа и авторитет.

Ахат, спомага за доброто представяне и с ораторска дарба, да водим диолог, преговори. Също подсигурява защита и интуитивно да различаваме истината от лъжата, успешната сделка от тази, коята носи загуба.

Нефрит, Императорският камък, носи мъдрост, справедливост, издръжливост, здраве и благополучие.

Дървото на Живота е символ на живот и дълголетие.

Дървото въплъщава съюза между Земята, в която впива корените си и от чиито богатства се храни, Водата, която всмуква и отделя, Въздуха в който протяга листата си и Огъня на слънцето, под който расте и ражда своите плодове.

Дървото на Живото символизира също и женското начало, Великата майка – природата, извор на живот във всичките му форми. Вечнозеленото дърво олицетворява вечния живот, безсмъртния дух, вечността. А широколистното, което се променя през сезоните, е символ на непрестанно изменящия се и обновяващ се свят – живота, възкресението, възпроизвеждането, животворното начало.

Гривната е подходяща и за подарък, поставена е в красива кутийка. Слънчогледа е декорация и не се продава.

Цена: 49.99лв. за поръчка – от сайта или фейсбук страниците ми. – darnamadreca.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *