Създадох една от най-мощните гривни за защита и лично съм я заредила енергийно !!!

 

Създадох една от най-мощните гривни за защита и лично съм я заредила енергийно !!!

Гривната е изработена от Драконов ахат, още известен като камъкът Пазител, който отблъсква лошото и като бумераннг връща злото;

Котешкото око, изостря интуицията, улавя опасностите, алармира чрез интуитивни послания. Пази от сериозни загуби, от крадци, от нелоялна конкуренция, удари под кръста, беди, лоши очи, черни магии. Дава издръжливост и сила.;

Планинския кристал, акумулира негативната енергия и я трансформира в положителна.;

Амулета Хамса, познат още като ръката на Фатима, или ръката на Мириам, блокира всякаква негативна енергия, защитава от лоши очи, магии, завист, пази и брани притежателя си.

В тази гривна, съм обединила личната си енергия със силата на Луната при пълнолуние, а с подбраните камъни и амулета Хамса, с вграденото око на риба, може напълно да се доверим и да сме абсолютно спокойни, че ще сме опазени от недоброжелатели. Ако сме добре защитени, ще се радваме на изобилието, което носи енергията на Свещеният Граал!

Още за ръката – Името Хамса, идва от „Хамеш“- пет, симвоолизира и обединява 5-те пръста, а в средата е окото на интуитивната риба. Всеки един от пръстите има собствено значение и символика:

Палец – Огнен елемент, чакрата на Слънчевия сплит.

Показалец – Въздушен елемент, чакрата на Сърцето.

Среден – Небесен елемент, чакрата на Гърлото.

Безименен – Земен елемент, Коренна чакра.

Кутре – Воден елемент, Сакрална чакра. Така елементите на ръката се сливати пазят.

Легендата за Фатима :
Фатима била женена за Али, когото много обичала и ценяла.

Една вечер, докато му приготвяла ядене на огъня Али се прибрал с друга девойка, която също искал да направи своя жена.

Съкрушена и разстроена от решението на мъжа си Фатима изпуснала дървената лъжица, с която разбърквала гозбата си и с насълзени очи продължила готвенето само с голата си ръка.

Изпитвала толкова душевна мъка и терзание, че дори не усещала физическата болка от прогорената ръка.

Али не се оженил за другото момиче, а ръката на Фатима се превърнала в символ на защитата и вярата, волята и силата на характера.

Амулета – ръката на Фатима, взависимост от камъните може да защитава от негативна енергия, да пази любовта ни, да защитава имуществото и парите ни, тази гривна е за защита от отрицателна енергия и черна магия.

Гривна – 1 за защита, до изчерпване на бройките. Гривна -2 за любов; Гривна -3 за пари.

Гривната се носи на лявата ръка, защото е женската ръка, мъжката ръка е дясната, може  да се постави вкъщи пред снимка, да се носи в джоб, чанта. Ако се скъса  означава, че е поела силен енергиен удар, предназначен за Вас. Камъчетата се събират и се хвърлят сред природата, или в течаща чиста вода, не се изхвърля в боклука, а просто отново се оставят в природата. Възможно е  силно да  се разтегне кордата, това е показател, отново за насочена злонамерена енергия към Вас, която е поела гривната.Трябва просто да я срежете с ножица, задръжте я в лявата си ръка , благодарете й, че е поела мръсната енергия и я хвърлете през дясното си рамо сред природата, или течаща вода.

Гривната е  подходяща и за подарък, поставена е в красива кутийка. Ангелчето е декорация и  не се продава.

Цена: 49.99лв. за поръчка – от сайта или фейсбук страниците ми.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *