Глиганът е роден под знака на честността.

 

Всички родени през 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 са Глиган

Глиганът е роден под знака на честността. Той е внимателен и отзивчив и широко известен с дарбата си на умиротворител. Мрази всякакви разправии и кавги и обикновено прави всичко възможно, за да изглади противоречията и да помири враждуващите.

Глиганът умее да разговаря, обича да говори открито, без никакви заобикалки. Ненавижда лъжата и лицемерието. Непоколебимо вярва в справедливостта, в законността и порядъка. Въпреки тези свои убеждения обаче Глиганът е много толерантен и винаги е готов да прости на сгрешилите. Той не е завистлив, нито отмъстителен.

Почти винаги се радва на успех и популярност в обществото. Обича компаниите, както и колективната работа. Където и да членува – в клуб или общност, той винаги е лоялен и на него може да се разчита почти за всичко. Глиганът е отличен организатор на благотворителна дейност и голям защитник на хуманни каузи.

Той е много трудолюбив и много съвестен в работата си, но преди всичко е ценен и уважаван заради своята честност и неподкупност. На младини със сигурност ще си опита късмета в повече от една и доста различни една от друга професии, но обикновено ще се чувства най-добре там, където ще може да бъде от полза за другите. Всеотдайно се раздава за общото благо и затова го обичат както колегите, така и работодателите му.

Глиганът има тънко чувство за хумор и е готов да посрещне всяка ситуация с усмивка, уместна шега или остроумен коментар. Обича да забавлява приятелите си и да им угажда, може би затова много хора, родени в годината на Глигана, се ориентират към шоубизнеса, изпълнителските изкуства или печелят слава в най-различни други сфери на живота.

За жалост не са малко онези, които гледат да се възползват от добродушието и щедростта на Глигана. Много му е трудно да казва „не“ и макар че не обича да срязва хората, в негов интерес е по-често да отсича, че „всичко си има граници“. Глиганът може да бъде твърде наивен и лековерен, но ако разбере, че е бил коварно предаден, със сигурност ще вземе мерки това да не се повтаря и ще се опита да стане по-самостоятелен. Много Глигани стават импресарски агенти или пък сами изграждат блестяща кариера, особено след някакво разочарование на млади години. И макар че що се отнася до пари, Глиганът да е винаги много щедър, по принцип не му липсва проницателен поглед върху финансовите дела и повечето Глигани са богати хора.

Друга типична черта на Глигана е способността му сравнително бързо да се съвзема от всякакви неудачи. Вярата и силният характер винаги го изправят на крака. Ако си постави някаква цел или си науми нещо, което иска да постигне, той ще го преследва с невероятна упоритост и решителност. Освен че е упорит, Глиганът е също така и инат. Внуши ли си нещо, никой и нищо не може да му го избие от главата.

Въпреки че е неизтощим в работата си, той знае как да си почива. Обича удоволствията и щедро пилее спечелените си с труд пари по луксозни курорти и скъпи ресторанти (защото Глиганът умее да се наслаждава на добрата храна и хубавото вино) или по други най-различни развлечения. Той обича и интимните събирания в отбрано общество и ако хората му допаднат,
бързо се превръща в душата на компанията. Но на големи приеми и сред непознати обикновено се затваря в себе си.

Глиганът обича лукса и затова къщата му обикновено е обзаведена с всички възможни удобства и най-новите домакински уреди. Предпочита да живее извън града и да има голяма градина, защото е запален и опитен градинар.

Глиганът се радва на големи успехи сред противния пол и обикновено не се успокоява, преди хубаво да се е наживял. Но задоми ли се веднъж, се превръща в много верен и грижовен партньор, особено подходящ за онези, родени под знака на Козата, Заека, Кучето, Тигъра, а също така и Глигана. Благодарение на приятния му и лек характер той може да установи добри отношения и с всички останали знаци от китайския Зодиак с изключение единствено на Змията. Змията обикновено е лукава, потайна и много предпазлива, което никак не допада на откритата и честна природа на Глигана.

Жената Глиган е изцяло отдадена на децата и съпруга си. Грижи се нищо да не им липсва и тези грижи сами по себе си й доставят удоволствие. Домът й е или много чист и подреден, или точно обратното – ужасно разхвърлян. Странно, но при жените глиган няма средно положение – те или обичат домакинската работа, или я ненавиждат. Жената Глиган обаче притежава големи способности като организатор и това нейно качество в комбинация с открития й и прям характер й помага да осъществи всички цели, които си поставя. Тя е любеща и добродетелна съпруга. Освен всичко друго умее да се облича с вкус.

По правило Глиганът има късмет в живота и рядко изпада в бедствено положение. Ако не разреши на другите да се възползват от доброто му сърце и ако без страх и колебание потърси признание за своите способности, той ще живее заобиколен от верни приятели, ще помогне на много хора и ще спечели възхищението на много други.

източник от – https://praktichnajena.eu/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F/item/663-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF-%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD

автор на статията – Даниела Минчева НАПИСАНА ОТ  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *