Зодиакалните знаци с най-силна интуиция

Интуицията е мощно нещо. Тя е повече от усещане или минаваща мисъл. Тя е онова чувство в стомаха ни, която ни предупреждава, когато нещо не е наред и това тънко кимване на увереност, което ни позволява да знаем, че взимаме правилните решения.

Много от нас не вярват в интуицията си и не я използват по начина, по който трябва. Ако знаете как да използвате властта на собствената си интуиция, всъщност можете да станете по-магнитни и да привлечете повече положителни хора, ситуации и възможности в живота си. Макар че може да се окаже трудно да се идентифицират нашите интуиции, зодиакалните знаци имат решение на това.

Нашият хороскоп има няколко показателя, които определят интуицията ни. Това се дължи главно на връзката между Плутон, дванадесетото поле, Асцендент и Нептун.

Силата на интуицията, ако се използва правилно, може да ни насочи към правилното вземане на решения, но изисква буден ум и правилни действия.

Някои от зодиакалните знаци са благословени с тази способност. Ето кои са зодиите с най-силна интуиция.

Зодия Стрелец

Стрелецът притежава всичко, което се изисква от човек да бъде интуитивен, но за да приложи тази интуиция, той трябва да се съсредоточи върху вътрешната си същност и да бъде духовен. Представителите на тази зодия трябва да работят много за потенциала си и ако съумеят да го направят правилно, това ще ги спаси от неприятни ситуации.

Стрелецът може да идентифицира както добри, така и лоши ситуации, но хората, които принадлежат към сигналите, най-често игнорират това. Те се нуждаят от вътрешен мир, за да разтълкуват какво всъщност се случва.

Зодия Скорпион

Скорпионът е много прозорлив и затова е сред най-интуитивните зодии. Представителите на тази зодия лесно могат да разберат какво мисли друг човек за тях, изживяват всичко дълбоко и разбират какво ще се случи. Обаче любовта им към опасността ги кара да отхвърлят собствения си инстинкт и да поемат рискове, особено в случаите, когато преживяват романтични отношения.

Зодия Риби

За духовните Риби винаги важи правилото Чувствам, затова съществувам. Интуитивните Риби предвиждат в сънищата неща или могат да предусетят някои значими събития, които другите игнорират. Вътрешният мир е от първостепенно значение за Рибите и ако те не го открият, е възможно да прибегнат към по-тъмни афери. Но ако Рибите успеят да останат фокусирани, те могат да постигнат голямо просветление. Каквото и да правят, те винаги следват интуицията си. И това определено им помага!

източник: ezine.bg  , http://lifetime.bg/

 

 

 

Comments 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *