ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ от 8.11.2018г. до 2.12.2019г.

Какво е най-важното за тази година? Да се използва  смело за  разширяване на вече съществуващия бизнес или за започване на изцяло нов, дори да е свързан с някакъв риск.

Какво не трябва да се допуска през тази година? Не трябва да се плашим от промяната, защото тя е градивна и необходима. Стрелеца изисква широта на действията и не толерира никаква дребнавост в отношенията. Важно е да се отнасяме много сериозно към всичко в живота, да търсим скрития му смисъл, само тогава Юпитер ще подпомага успеха ни.

Какво ни дава Юпитер? Чрез него виждаме ситуациите в живота не в детайли, а в тяхната цялост, в бъдеще и перспектива. Благодарение на него улавяме добрите възможностите в живота, той ни носи късмет, изпълва съществуването ни с благодат и изобилие, дава ни усещане за удовлетворение и позитивни очаквания.

Юпитер е планетата на мъдростта, късмета и добрите възможности, условието е  да се учим от собствен опит, тъй като всички знаем, че само така можем да помъдреем трайно. С една дума, за да сме щастливи, трябва и сами да си помогнем, да забележим щастието, което е навсякъде около нас, да отворим ушите си за него и да виждаме бутилката винаги полупълна.

Юпитер е господар на зодия Стрелец и в астрологията казваме, че там планетата е на трон /Юпитер е един от боговете на Олимп и тронът му подхожда/. Навлизайки в своя територия, планетата започва с лекота да изразява енергиите си и в пълен размер. Стрелец е огнена зодия и образно може да кажем, че Юпитер тука гори в собствения си огън. Това се случва на 12 години веднъж.

 Какво носи на всички ни Юпитер в Стрелец? През тази година е много важно за всеки от нас да осъзнае своето място в обществото, да проявява социален усет и справедли­вост и тогава няма да е изненадващо, ако ни се отворят много енергийни канали, възможности за слава и възход по социалната стълбичка. На по-високо ниво може да проявяваме научни и философско-религиозни увлече­ния. Юпитер дава голяма надежда и възможности, ако сме в синхрон с вибрациите му, а те са проявява на великодушие, щедрост, желание за помощ, борба за полезни цели. Трябва да се стремим да спазваме законите и обичаите, да не допускаме лошия вкус и лошите маниери да ни завладеят, да търсим изисканост, комфорт и елегантност във всичко. Да проявяваме ентусиазъм, искреност и лоялност, да имаме респект към религията, уважение към ритуали, церемонии, етикеция, тогава Юпитер щедро ще дари всички с успех. В негативен план трябва да внимаваме да не изпадаме в излишни формалности и изсилвания.

Всички, независимо от зодията,  ще бъдат осветени, ако по някакъв начин са свързани с Юпитеровите дейности, а това са образование, пътуване, религия или правораздаване. Моментът е благоприятен за всичко, свързано с чужбина – пътуване или сътрудничество. Юпитер дава ОК за развитие на бизнеса, ако всичко се прави с голям замах, гледа се в перспектива, но разбира се, за да постигнем мечтите си, всичко трябва да бъде честно, справедливо и законосъобразно, само тогава планетата ще ни подпре с мощното си рамо, за да се изкачим по стълбата на успеха.

На духовно ниво Стрелец е свързан с Вярата в Бог, възможно е да преживеем духовна трансформация, да проявим интерес към окултното, невидимото и духовното. Юпитер, преминавайки през собствената си зодия, дава големи сили за трансформация и освобождаване от това, което ни ограничава в мисленето и поведението ни – може да са наследствени модели, различни страхове или някакви други блокажи. Първоначално тази трансформация може да ни се стори трудна, но Юпитер ще направи необходимото пречистване по възможно най-щадящия начин, все пак това е планетата на добрите възможности и късмета.

Битувайки в огнения си Стрелец, Юпитер дава своята позитивна подкрепа на всички хора по земята, без значение от коя зодия са, но най-облагодетелствени са огнените знаци, като разбира се, привилегировани са родените под знака на Стрелец, с асцендент Стрелец или с Луна в Стрелец. През 2019 г. тези хора наистина са ударили звездния джакпот. Това е период, в който ще им върви, ще са на бялата пътечка в моряшката фланелка на живота. Как може да се изрази това? Ще се появяват правилните хора на правилното място в правилното време и като с магическа пръчка ще се случват чудеса в живота им. Това е период, в които сякаш рогът на изобилието се излива върху тях. Ще имат успехи, ще ги потупват по рамото, може да постигат страхотни резултати в различни области. Това може да е период на положителни промени, като за всеки те ще са различни. При някои може да е издигане и успех в службата, поява на нови професионални възможности, както и финансово благополучие, при други дори може да е раждане на дете. Нещата при тях ще се случват с лекота и усилията им бързо ще получават възнаграждение. Ще имат възможност да демонстрират талантите и способностите си и да получат признание за тях.

Този транзит продължава една година и ако го синхронизирате с индивидуалния си хороскоп, съчетан с точните подходящи моменти според личните транзити, успехът ще е по-сигурен. Един поглед върху индивидуалната ви карта ще ви даде представа, кога да предприемете точните действия.

източник – https://www.astrolife.bg/zvezdna-chitanka/2171_upiter-v-strelez

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *