Слънчевият Водолей и индианската Видра

 

Видрата е игриво животинче, което ловува през нощта на сушата, а през деня се гмурка във водата, за да лови риба и раци, и да се забавлява като плува. Има красива муцунка,дълъг врат, къси крачета,дълга и сплескана опашка и плавателна ципа между пръстите на лапичките. Отличен плувец е,гъвкава и добре корденирана. Хората, родени под управлението на този тотем са весели, общителни, забавни. Артистични, темпераментни, интересни.

Видрата, обича да е сред много хора, да се забавлява и шегува непренудено, но в любовта е доста лабилна, неуверена или крайна. Богатото въображение, склонноста да идеализират и желаят наситени емоции, вълнуващи приключения във връзките си, ги прави непостоянни партьори. Лесно се въодушевяват, но и бързо униват.Изпадат в краен егоцентризъм, като са под напрежение.

Непредсказуеми и колебливи в любовта, но силни в приятелствата. Отзевчиви, активни , широкоскроени, всички хора, за тях са еднакво добре приети от тях. Обичат да помагат, инициативни, винаги имат оргинална идея за другите, щастливи са като успеят да зарадват и приятно изненадат приятел.

В природата малките на видрата остават дълго при родителите си, живеят заедно  добре, така и хората Видри приемат децата си, толерантни родители , но не натрапчеви.

Децата Видри, са с променливо държание и интереси. Умни, но хаотични, разпиляни. На моменти са учудващо самостоятелни, а после внезапно се нуждаят от голямо внимание, насърчаване и убеждаване в техния потенциал. Искат нежност, но не търпят задушаване.

Здравето е добро, лесно се възтановяват, въпреки че неразумно разпиляват енергията си. Податливи са на нервно напрежение,високо кръвно,кратки емоционални разтройства,с краката имат проблеми, празци, разширени вени.

Хората Видри, са широкоскроени, темпераментни,имат оргинални идеи, обичат да експериментират, изобретателен ум.Чувстват се добре, само когато работят в пълна свобода, без условности, не понасят да бъдат манипулирани. Имат много идеи, някой абсолютно непрактични и непреложими, но пък интересни. Не винаги навреме завършват започнатия проект, в главата си имат множество оргинални мисли, които се опитват едновременно да реализират.Всички професии, в които има новости, експерименти са идеални за тях. Те са проницателни, интуитивни и астрономията, астрологията,психологията, прсихиатрията, философията, фондации,изкуствата са подходящи за неспокойният им ум.

Камъни – Тюркоаз

Видрите са дружелюбни,хуманни,отзивчиви. Лесно се въодушевяват от благотворителни кампании, нови проекти, идеи, места и хора. Имат силна вяра в бъдещето, нищо че настоящето не ги удовлетворява напълно.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *